Jump to content

trimon

Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by trimon

  1. Δεν ξέρω τι γινεται ρε παιδιά, πάντως επαληθευσα απο ενα παλιό βίντεο που εχω τραβήξει οτι η 3ή κοφτιαζε στα 155 περίπου. Ξαφνικά τώρα πήγε 165. Υπάρχει κάποιος με 160ps να κάνει μια δοκιμή στους κοφτές 2-3 να μας διαφωτίσει.

    Βέβαια νομίζω πως ασχολούμαστε με μ@@@@@ες αλλα με εχει φάει η περιέργεια.

  2. Καλησπέρα σε όλους...

    Μετα απο πολυ καιρό απουσίας απο το forum επιστρέφω με καινούριο θέμα.

    Θελω να μου πείτε την άποψη σας αν γνωρίζετε...

    Λοιπόν, εχω ενα golf 6 1400 160ps του 2009 και σήμερα παρατήρησα οτι έχουν αλλάξει οι τελικές της κάθε ταχύτητας στον κόφτη. Δηλαδή ενώ παλιά η 2ρα κοφτιαζε στα 95-98 χαω τώρα φτάνει 105 αντίστοιχα η 3ή ενώ κοφτιαζε 150-152 τώρα φτάνει 165. (4η δεν δοκίμασα αλλα παλιά έφτανε 200)

    Μη με ρωτήσετε για στροφές γιατι δεν θυμάμαι παλιά. Τώρα φτάνει 6900 περίπου. Υπόψιν δεν εχω βάλει προγραμμα ώστε να αλλάξω κόφτη, και τα χιλιόμετρα τα εχω επαληθεύσει με το ίδιο gps που εχω εδω και 6 χρόνια άρα δεν χάνει το κοντέρ.

    Παίζει να ειναι απο καλή βενζίνη και να μου δίνει τον κόφτη παραπάνω ο εγκέφαλος; Θα μας τρελάνει το golfaki... Αναμένω απαντήσεις.

  3. Τελικά βρέθηκε το πρόβλημα, να δούμε την λύση τώρα...

    Κωδικός V158 στο κλαπέτο διαχύρησης αέρα στα αριστερά. Η κομμένο καλώδιο από τον συναγερμό που έβαλα πέρσι ή ξεκουμπωμένη φύσα ή καμμένο μοτέρ κλαπέ... Θα δούμε.

  4. Καλησπερα σε ολους,

    σημερα παρατηρισα το εξης θεμα στο golfaκι, ο αριστερος αεραγωγος του τιμονιου και των ποδιων του οδηγου βγαζει αντιστροφα τον αερα. Δηλαδη αντι για ζεστο βγαζει κρυο και αντι για κρυο ζεστο. Το δοκιμασα με το κλιματιστικο στην τερμα χαμηλη θερμοκρασια και ενω απο ολους τους αεραγωγους εβγαινε κρυος αερας μονο απο την πλευρα του οδηγου εβγαινε καυτος. Το ιδιο κανει και αν το βαλω τερμα ζεστη. Οι κεντρικοι αεραγωγοι και ο δεξια δουλευουν κανονικα.

    Υπαρχει κανενας που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

    Υπαρχει περιπτωση να δουλευει καποιο κλαπετο αναποδα?

    Ειναι golf6 tsi 160 highline του 2009

    Επισης τελευταια που εκανα διαγνωση στην αντιπροσωπεια μου ειχε πει ο μηχανικος οτι διαπιστωσε ενα σφαλμα στην διαχειριση του αερα αλλα δεν το δωσαμε σημασια.

    Αν μπορει καποιος με ιδια παθηση να βοηθησει θα ημουν υποχρεος....

  5. Καλησπερα σε ολους,

    σημερα παρατηρισα το εξης θεμα στο golfaκι, ο αριστερος αεραγωγος του τιμονιου και των ποδιων του οδηγου βγαζει αντιστροφα τον αερα. Δηλαδη αντι για ζεστο βγαζει κρυο και αντι για κρυο ζεστο. Το δοκιμασα με το κλιματιστικο στην τερμα χαμηλη θερμοκρασια και ενω απο ολους τους αεραγωγους εβγαινε κρυος αερας μονο απο την πλευρα του οδηγου εβγαινε καυτος. Το ιδιο κανει και αν το βαλω τερμα ζεστη. Οι κεντρικοι αεραγωγοι και ο δεξια δουλευουν κανονικα.

    Υπαρχει κανενας που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα?

    Υπαρχει περιπτωση να δουλευει καποιο κλαπετο αναποδα?

    Ειναι golf6 tsi 160 highline του 2009

    Επισης τελευταια που εκανα διαγνωση στην αντιπροσωπεια μου ειχε πει ο μηχανικος οτι διαπιστωσε ενα σφαλμα στην διαχειριση του αερα αλλα δεν το δωσαμε σημασια.

    Αν μπορει καποιος με ιδια παθηση να βοηθησει θα ημουν υποχρεος....

  6. Κατα πάσα πιθανότητα είναι πολλαπλασιαστης. Προχθές τους αντικατέστησα και τους 4 αφού βγήκαν εκτός οι 2 μετά από αλλαγή των μπουζι. Λίγο φιάσκο η υπόθεση γιατί θα σε χρειαστούν 60€ για τον καθένα περίπου.

  7. Καλησπέρα παίδες, ο λόγος που αποστέλλω το συγκεκριμένο μήνυμα είναι για να ζητήσω από τους admin αν γίνεται να απενεργοποιήσουν την μουσική από την αρχική σελίδα του site καθώς κατά την γνώμη μου είναι ενοχλητική. Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν οι υπόλοιποι που επισκέπτονται το site, αλλά για μένα θα ήταν καλύτερο αν γινόταν να είναι default κλειστό και οποίος θέλει να το ανοίγει εύκολα. Απεναντίας τώρα είναι default ανοιχτή η μουσική....

  8. Φίλε free4golf θα ήθελα να μας ενημερώσεις σε ποια ουτοπία-αντιπροσωπεία έχεις βρει όλη αυτή την αντιμετώπιση. Πιθανόν όντως να είσαι ευχαριστημένος απο τις επισκέψεις σου στην αντιπροσωπεία, να μην σου κρυψω πως και εγώ έχω τύχει να φύγω ευχαριστημένος απο το service και την εξυπηρέτηση κάποτε. Βέβαια αυτό κρατά μέχρι να σου τύχει η στραβη και μετά η επόμενη στραβη και μετά η επόμενη ...... Οπως αναφέρει το προηγούμενο μυνημα μου για αυτό που έπαθε ο φίλος μου, αν καθισω και σου αναλύσω την ιστορία θα καταλάβεις ότι μιλάμε για καρτέλ που κλεβει μπροστά στα ματιά σου χωρίς να μπορείς να κανείς τίποτα. Οπως προανέφερα δεν υπάρχει τρόπος να προστατεψεις την περιουσία σου...... μακάρι να μην σου βγει στραβη ποτέ και να είσαι πάντα ικανοποιημένος όπως σίγουρα ειναι πολλοί απο εδώ μέσα.

    ΥΓ. Σε κάποιο σημείο γράφεις ότι για τα recall ενημερώνονται και τα εξουσιοδοτημένα κάτι που ειναι τελείως εκτός πραγματικότητας, μόνο στην αντιπροσωπεία γίνεται αυτό. Και τελειώνοντας πίστεψε με λόγω ημιμαθειας του καταναλωτή, εάν με το καλό φτάσεις στην ημέρα που πουλησεις το αυτοκίνητο σου και τα service ειναι εκτός αντιπροσωπείας υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει την τιμή αγοράς. Ο καθένας ας βγάζει τα συμπέρασματα του βάση των εμπειριών του.

  9. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις αντιπροσωπείες........

    Τελευταίο service στην ΕΤΕΑ το  αυτοκίνητο βγήκε με 15 εκατοστά γρατσουνιά στον προφυλακτήρα μπροστά, ενώ την προηγούμενη φορά ήταν ο πίσω προφυλακτήρας τυχερός, άλλα το καλύτερο είναι πως όταν το έκανα θέμα και ζήτησα να δούμε τα βίντεο από τις κάμερες που παρακολουθεί τον χώρο, ξαφνικά ήταν χαλασμένες. 

    Από την άλλη ο Μανδύλας ο αρχικλέφταράς που είναι και η πιο πρόσφατη κακή εμπειρία, αφού κατάκλεψε ένα φίλο μου, που δυστυχώς ο κακόμοιρος είχε ατύχημα με εταιρικό και αναγκάστηκε να πάει εκεί......... την συνέχεια δεν χρειάζεται να την αναλύσω οι άνθρωποι είναι αισχροί και λωποδύτες.

    Τα αποτελέσματα της άθλιας εξυπηρέτησης και του κλεψίματος των αντιπροσωπειών είναι να αναγκάζομαι να κάνω τα service εκτός αντιπροσωπείας,  να χάνω το όποιο RECALL έχει βγει, να χάνω πιθανόν μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αφού δεν έχει τα service αντιπροσωπεία, να μην έχω επέκταση εγγύησης και πολλά άλλα.

    Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει τρόπος προστασίας του καταναλωτή και της περιουσίας του και δυστυχώς πρέπει να δέχεσαι όλη αυτή την βρόμικη κακομεταχείρηση.

    Γιατί όμως ρε παιδιά ???? Γιατί να το δεχτώ αυτό το μπου@@@λο ????? Πως θα το αλλάξουμε?????      

  10. Καλησπέρα παίδες.

    Αφορμή για να ξεκινήσω το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι αυτό το σαββατοκύριακο άφησα στην ΕΤΕΑ το δικό μου GOLF MK6 160 highline

    και μου δώσανε ένα Golfaki MK6 αντικατάστασης. Αμέσως το πρώτο που πρόσεξα είναι η πολύ καλή λειτουργία των παραθύρων, δηλαδή ούτε καθυστέρηση όταν βάζω μπρος ούτε να κατεβαίνουν τα παράθυρα όταν σβήνει το αυτοκίνητο όπως αναφέρετε και στο συγκεκριμένο ποστ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44286.

    Δυστυχώς το θεματάκι αυτό απασχολεί πολλούς από εμάς και μετά από το λίγο ψάξιμο που έκανα δεν έχει βρεθεί λύση.

    Υπάρχει κάτι νεότερο?

    Κάτι έχω διαβάσει για το εγκεφαλάκι comfort διορθώνεται με κάποιο τρόπο ? ή δεν ισχύει.

    Τελοσπάντων αν έχει βρεθεί λύση καλό θα ήταν να το μάθουμε.

  11. δεν νομιζω να γινετε κατι τετοιο

    ποσους ποντους αποστατη εβαλες? ειναι καλοι οι αποστατες? δηλ, κεντραρωντε καλα πανω στο μουαγιε, η ζαντα κεντραρετε καλα πανω στον αποστατη?

    αν δεν κεντραρονται σωστα δεν θα κανεις δουλεια ουτε με ζυγοσταθμιση.

    Εγω ειχα θεμα παλια με τους πρωτους αποστατες που εβαλα, οι μπροστα δεν ειχαν καλη πατουρα, ωστε η ζαντα με τα απλα δαχτυλιδια του εμποριου δεν κεντραριζε σωστα, οποτε εκανα νεα απο τεφλον και τελιωσαν τα τρεμουλα.

    υπαρχει ζυγοσταθμιση που γινετε με φορεμενη την ροδα στο αμαξι, αλλα συνηθως κανουν παλια αμαξια με μεγαλες φθορες σε αξονες και μπιλιοφορους.

    Όλα είναι κεντραρισμένα και τοποθετημένα σωστά, οι αποστάτες είναι 5 χιλιοστών σε μηχανουργείο. Οι ζάντες που τοποθετήθηκαν είναι 8,5 ίντσες μπροστά και 9,5 πίσω ενώ οι προδιαγραφές του κατασκευαστή είναι 7,5 μπροστά και 8,5 πίσω αντιστοιχία και πιθανόν να έχει αλλάξει γενικά η όλη γεωμετρία του αυτοκινήτου επίσης υπάρχει περίπτωση η ζάντα να είναι λίγο μάπα. Το τρέμουλο διορθώνεται μόνο με ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο που αυτό είναι και το ζητούμενο.

    Παρακαλώ για να μην κουράζω την συζήτηση αν γνωρίζει κάποιος βουλκανιζατέρ στην Θεσσαλονίκη που να παρέχει αυτή την υπηρεσία, ας με ενημερώσει.

  12. Καλησπέρα παίδες, μετά από καιρό απουσίας έχω ένα θεματάκι.

    Έχουμε ένα mercedes στην οικογένεια και πρόσφατα αλλάξαμε ζάντολάστιχα. Δυστυχώς το ζαντικό που επιλέχθηκε απαιτούσε αποστάτες με συνέπεια να έχω πρόβλημα τρέμουλου. Το πρόβλημα δεν λύνεται μετά από αρκετές προσπάθειες ζυγοστάθμισης. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει βουλκανιζατέρ στην Θεσσαλονίκη που να κάνει ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς να βγει η ρόδα ???????

  13. Φίλος με passat 1.8 tsi ψάχνει για σκάστρα ώστε να ακούει τον ήχο της εκτόνωσης.

    Βασική προϋπόθεση να μην έχει μείωση απόδοσης κτλ.... υπάρχει τίποτα?

    Έχω διαβάσει πιο κάτω ένα post για σκάστρα της force αλλά ψάχνω κάτι δοκιμασμένο, αν φορά κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες.

  14. Καλησπέρα παιδιά,

    δοκίμασε να βγάλεις την εταζέρα πιθανόν να ακούγεται από τα 2 πλαστικά μπαλάκια στο τέλος του κορδονιού.

    Όταν έχεις κατεβασμένο το πορτ παγκαζ λειτουργούν σαν εκκρεμές με συνέπεια να κοπανάν και να ακούγεται θόρυβος ενώ όταν είναι ανοιχτό, τεντώνεται το σχοινί και δεν κοπανάν.

  15. Αυτος εισαι ! Δυστηχως εγωε χασα τα κοματια ...! Πολυ καλη η λυση σου !

    Βάλε κατευθείαν βίδα με σωληνωτή ροδέλα για να καλύπτει το σπείρωμα ώστε να σφίξει και να μην τρίβεται και το κορδόνι,επίσης η βίδα με την ροδέλα να είναι σε μαύρο χρώμα να μην φαίνεται και τελείωσες.

    Μπορείς να βρεις και βίδα που έχει σπείρωμα έως την μέση για να μην τρίβεται το κορδόνι

  16. Καλησπέρα παιδιά,

    με την ευκαιρία να καταθέσω και εγώ τον τρόπο που έλυσα το ίδιο πρόβλημα.

    Θα χρειαστούν 2 βίδες 16 Χ 2,5 και δύο σταγόνες LOGO στιγμής, βιδολόγος και να πιάνουν λίγο τα χέρια μας.

    Καταρχήν

    1)κολλάμε τα κομματάκια με LOGO στιγμής ακριβώς στο σημείο που έσπασαν

    2)τρυπάμε με 1,5-2 χιλιοστών αρίδα προσοχή η αρίδα να μπεί τέρμα στον βιδολόγο και σιγά σιγά ώστε να μην μας φύγει στο τρύπημα και ξετρυπήσουμε την λαμαρίνα.

    3)φρεζάρουμε με μια 8 χιλιοστών αρίδα στο σημείο της τρύπας για να χωνευτεί η βίδα

    4)και ιδού τα αποτελέσματα http://imageshack.us/photo/my-images/853/93632704.jpg/

    κόστος 10 λεπτά σε χρόνο και χρήμα.

  17. Θα το ξαναγράψω για τελευταία φορά.

    Ο ήχος δημιουργείτε την στιγμή της αποσύμπλεξης όταν απομακρύνονται οι δύο τροχαλίες, δηλαδή την στιγμή που απεμπλέκεται ο κομπρέσορας , δηλαδή στις 2700 στροφές περίπου.

    Αν ίσχυε αυτό που λες ο ήχος θα ακουγόταν στις 1000-1500 στροφές την στιγμή της εμπλοκής, αλλά αυτό δεν ισχύει.

    Ο ήχος δεν δημιουργείτε την στιγμή που η μία τροχαλία εφάπτεται με την άλλη, αν ίσχυε αυτό τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.

    Τέλοσπάντων ας μην το συνεχίσουμε όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε , θα σου πω ξανά ένα μπράβο για το πολύ καλό σου βίντεο.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.