Jump to content

alessandro7

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alessandro7

  1. εδω αλλοι με alfa romeo gt που εχουν πορτες που τριζουν κυριολεκτικα απο την 2η βδομαδα..και στην τελικη η κανουργια σειρα της ferrari αποσυρεται ακομα δεν βγηκε γτ ενα υλικο στο προφυλακτηρα θερμαινοταν και επαιρνε φωτια..

    φιλικα παντα

  2. Εγω που πηγα και ρωτησα για εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω μου ειπαν χταποδι 4-2-1 καταλυτη μεταλικο ελευθερα ροης μεσαιο ελευθερας ροης τελικο και σωληνες φ52 επισης οταν αλλαξα δισκοπλακες μπροστα το κουτι πανω εγραφε 285mm διασταση δισκοπλακας .

    θα μπορουν να μπουν δισκοι 312 η θα πρεπει να αλλαξω και ακροαξονια?

  3. Λοιπον εχουμε και λεμε

    1)Το καρε ειναι 5Χ112

    2)Αποτι ειδα,τα μπροστα φρενα ειναι 280Χ22.

    3)Ο ΜΑΦ εχει μια φισα πρεπει να την βγαλεις πρωτα αυτη.Και το φιλτροκουτι ειναι κουμπωτο καπως.Δεν βγαινει δυσκολα αλλα μην το ζορισεις.Το καλυτερο που μπορεις να βαλεις ειναι ειτε ενα ελευθερο φιλτρο μεσα στο μαμα φιλτροκουτι ειτε ενα βαρελακι καταργωντας το μαμα φιλτροκουτι.Αν βαλεις χοανη,περα του πολυ θορυβου που θα κανει,ειναι πιθανο να σου κανει και μπερδεματα.

    4)Για διαμετρο και μεγεθος χταποδιου υπαρχουν πολλες λυσεις και ειναι αναλογα με το τι θες να κερδισεις και σε ποιο φασμα στροφων.

    5) Ο,τι προγραμμα και να βαλεις,σε συνδυασμο με ενα φιλτρο και μια εξατμιση θα δεις το πολυ +15 αλογα απο την στιγμη που δεν εχεις πειραξει εκκεντροφορους κτλ.

    σε ευχαριστω πολυ κωνσταντινε για τις απαντησεις σου..

    για χταποδι σκεφτομαι 4-2-1 σε συνδυασμο με ενα βαρελακι..απλα δεν ξερω πιο ειναι το ιδανικο μεγεθος για σωληνωσεις της εξατμισης..γτ δεν θελω να μου κρεμασει και το αμαξι

  4. καλησπερα παιδες..μολις περασε ενα πασσατ του 2000 1.6 8ν και εχω καποιες αποριες οπως...

    1)τι καρε εχει..

    2)τι διαστασεις ειναι μπρος πισω τα φρενα

    3)πως γινεται να βγαλω το φιλτροκουτι χωρις να καταστρεψω τον maf και τι φιλτρο ταιριαζει(σκουπα,βαρελακι,χοανη

    4)σε εξατμιση ποιο ειναι το ιδανικο φ και τι χταποδι θα του αποδωσει καλυτερα..

    5)και τελος custom προγραμμα (πχ.. ανδριαννακης)θα δειξει διαφορα απο μια κονσερβα?

    αυτα ειχα να ρωτησω..

    συγνωμη αν σας κουρασα..

    οτιδηποτε αλλες προτασεις/ιδεες ειναι ευπροσδεκτες :rofl:

  5. O 1,6 TFSI/TSI KAI O 1,8 TFSI/TSI EINAI MOTER POU EXELISONTAI KYRIOS GIA THN AUDI H OPOIA APO OTI FENETE DEN THELEI NA XRISIMOPOIHSEI TON TWINCHARGER (GIA LOGOUS IMAGE GIATI THN AXIOPISTIA TOU THN EXEI DIXEI) KAI OSO NA EINAI TO EPERXOMENO S1 THA HTAN KALITERO ME 1,6 TFSI APO OTI ME 1,8 TFSI (GIA LOGOUS VAROUS STON MPROSTINO AXONA OSO DIAFORA MPOREI NA EXEI SE VAROS O 1,8 ME TON 1,6)

    TORA AN THA KATARGITHEI O TWINCHARGER DEN NOMIZO EINAI ARKETA NORIS GIA NA KATARGITHEI MALISTA SE SITE APO GERMANIA AUTOZEITUNG.DE DIAVASA OTI STHN EPOMENH GENIA GOLF THA ANANEOTHEI ME NEO BLOK KINHTHRA TORA EINAI TO EA111 KAI THA VASISTEI STO EA211 (ME LIGOTERES TRIVES KAI PERIOTERH SYMVATOTHTA ME NEES TEXNOLOGIES YVRIDIKH K.L.P)

    http://www.autozeitung.de/auto-news/20-neue-vw-bis-2013?page=0,0

    φιλε μου η audi ηδη φοραει το 1.4 tsi και το 1.8 tsi. πως μπορει να μην την θελει την συγκεκριμενη τεχνολογια απο την στιγμη που την χρησιμοποιει?

  6. 93-95 αλογα, μαλλον πολλα λες! καπου στα 10 μειον και καλα θα ειναι!

    παντως να δωσεις το δικο σου και να παρεις ενα ιδιο 100αρι μην το προσπερνας ετσι, κοιταξε το λιγο γιατι με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ θα δεις οτι οι τιμες που παιζουν ειναι περιπου οι ιδιες για μεταχειρισμενα αυτα τα 2 αντε ελαχιστα να ειναι πανω το 100αρι, αλλα μιλαμε για μικρες διαφορες. απο 5.500-6.500 στο περιπου για το 75αρι και 6.000-7000 ισως και λιγο παραπανω για το 100αρι αναλογα τα χιλιομετρα και τον εξοπλισμο. δηλαδη υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να δωσεις αρκετα λιγοτερα, χωρις να μπλεξεις με μετατροπες και ολα αυτα.

    σπυρο τα 75αρια ειναι μετρημενα μαμα 82 αλογα..για αυτο λεει ο φιλος για 93 αλογα...παντως αμα βρεθει τροπρτακι με φρενα που να δουλευει κομπλε και δεν εχει θεμα με καυσαερια τοτε το αμαξι θα δηλωθει αμεσως γιατι υπαρχει στην αγορα 9ν 100αρι..

  7. Ο Tsi οπως εχει προαναφερθει ειναι ο λογος που η VW εχει χτυπησει υψηλες πωλησεις, πποσωπικα μου αρεσει πολυ ο 1,4 twincharge και δεν θα τον αλλαζα ευκολα. Απο την αλλη αν ισχυει κατι τετοιο (με τον 1,6) πηστευω οτι θα ειναι κι αυτος twincharge, το πιστευω γιατι σε παλαιοτερες δηλωσεις η VW θελει στο golf VII GTI να βαλει τον τοτε (ακομα ειναι στα σκαρια) 2.0 TSI twinchargel 300HP.

    Ο 1.8 ΤSI με τα 160hp πιστευω οτι ειναι μεγαλη βλακεια(!), αν αναλογιστει κανεις οτι η mercedes που οι κινητηρες της ειναι οτι πιο αργο κυκλοφορει (εκτος πλεον απο τους 1,8kompressor και 1,8 turbo και λιγοτερο απο τον 3,5) , βγαζουν 180(κομπρεσσορας)-205hp(Turbo) στα 1,8 τοτε καταλαβαινεται για την ξεφτηλα τους στην προκειμενη περιπτωση. Ξεφτηλα αν αναλωγιστει κανεις οτι απο 1,4 βγαζει με revo, ασ πουμε, πανω ή οποιαδηποτε εταιρια θελετε (αυτη μου ηρθε προχειρη) βγαζουν και οι δυο 205HP.

    σωστο αυτο που λες για το 14αρι το tsi σκεψου ομως οτι το 18αρι δεν ειναι το ιδιο πουσαρισμενο οπως το 14αρι και εχει μεγαλυτερες ανοχες στην βελτιωση του σε αξιοπιστο επιπεδο..

    στο θεμα μας τωρα αν βγει το μοτερ 1.6 tsi και ισχυουν τα 210 αλογα για το Polo R μαζευω λεφτα απο τωρα hearts.gifhearts.gifhearts.gif

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.