Jump to content

Matos

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Matos

  1. Καλησπερα

    δυστυχως εχασα το κλειδι του GOLF μου και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι αν υπαρχει τροποσ καπιοσ να με εντοπισει για κακο η καλο σκοπο προκειμενου να μου το δωσει μια και τα 180 που ζειταει η αντιπροσωπεια ειναι αρκετα χρηματα.Μηπως πρέπει να το ξεχασω αμεσωσ και να παω να το σβησω απο τον εγκεφαλο μηποσ και υπαρχουν κακοι ανθρωποι?

    ευχαριστο πολυ

  2. Καλησπερα

    το εκανα και εγω το τεστ ενεργ απενεργ και δουλεβει κανονικα με την λεπτομερια οτι χριαζετε στο λεβιε να ερθει πρωτα σε θεση σηνιαλου και μετα δεξη φλασ για ΟΝ ειτε δεξια για OFF και τελος γυρνασ και το διακπτη στο ΟΝ και ολα ΟΚ. Το μπιπ δουλευει κανονικα σαν επιβαιβεωση. Ουτε να βαλεισ μπροστα χριαζετε καλα καλα. Και δεν εχο BiXenon απλα συμβατικα φωτα.

    Μανθος

  3. Καλησπερα

    σαν πρωτο μου θεμα αποφασισα να ειναι το MEDIA IN μιας και με απασχολησε παρα πολυ

    λοιπον πριν λιγο εβγαλα τα συμπερασματα μου σχετικα με το MEDIA IN και το αν και ποσο καλα συνεργαζεται με iPOD και iPhone. Τα καλυτερα εχω μονο να πω για το ποσο καλα γρηγορα και κρυσταλινα ακουγεται δουλευεται το οποιοδηποτε μαραφετι της APPLE. Και βεβαια το φορτιζει και βεβαια το ελεγχεις απολυτα απο τα controls πανω απο το τιμονι και διαβαζεις τιτλους στιν οθονη του RCD510. Χαλαλι τα 46 euro του iPOD Adapter .

    Αλλα τα Ελληνικα παραμενουν σαν κουτακια και τριγωνακια και γενικα αδιαφορα συμβολα για εταιρειες σαν και τη VW και αν δεν ηταν και η EU ακομη οι οδηγιες θα ηταν σε ενα ματσο Βαρβαρες γλωσσες.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.