Jump to content

anexa

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anexa

  1. Όχι βέβαια, απλά ήρθε με πολύ πλουσιότερο και πιο αναναεωμένο εξοπλισμό. Γι' αυτό έγραψα και για το φίλο με το Tiptronic, επειδή έγινε σχετική κουβέντα, ότι αν προχωρούσε σε παραγγελία, είναι πολύ πιθανό παρόλο που θα είχε ζητήσει Tiptronic να του ερχόταν με DSG7.

    Ετσι και σε μενα. Παρελαβα 18 φεβραριου 2009 , και ηρθε με τα δικα μου εξτρα(τιμονι με κουμπια,αφτοχολντ,εσθετιρεσ παρκ.),αλλα και με επιπλεον εξτρα αυτοματο παρκαριζμα και RDS-510(απιστευτο).Αλλα... Αλλα...? Πιστευω οτι μασ κοροιδεβουν.Διλαδι κανουν οτι γουσταρουν.Καπια πραγματα που εμεισ πληροσαμε σαν εξτρα,ειδη απο το VW ξεκινησαν να βγαζουν στο βασικο εξοπλιζμο.Και τα λευτα μας που πηγανε?

  2. Aν είχες προχωρήσει σε παραγγελία, μπορεί και να σου είχε έρθει με DSG7. Εγώ παρήγγειλα το 1.4tsi 5 Αυγούστου του 2008 και μου ήρθε 15 Ιανουαρίου του 2009. Αποτέλεσμα, πήρα πρώτος, αφού στην αντιπροσωπεία έμειναν παγωτό, ή από τους πρώτους το εξοπλιστικό πακέτο που ακολούθησε και άρχισε να διατίθεται Φεβρουάριο, Μάρτιο του 2009.

    Διλαδη εσει παρελαβεσ το αμαξι με DSG7 ,χορισ να το παραγγειλισ.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.