Jump to content

pagoyras

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pagoyras

  1. scirocco γκρί στην εγνατία κοντά στην ΚΟΖΑΝΗ την Τρίτη κατά της 8 το απόγευμα με προσπέρασε και είχε το αυτοκόλλητο στο πισω τζάμι! αν θυμάμαι η πινακίδα ξεκινούσε απο Κ.... λογικά Κοζανίτης πρέπει να ήταν... του έπαιξα τα φώτα και αυτός τα αλάρμ.... ποιος? :rolleyes:

  2. Λοιπον παιδια πηγα και μιλησα με το ΚΑΦΕΔΑΚΗΣ ολα οκ! Κυριακη στις 6:30 ραντεβου εκει. :tongue:

    pagoyras η καφετερια οπως βγαινεις απο Γιαννενα ειναι λιγο πριν το αεροδρομιο στα αριστερα σου,θα το δεις εχει μεγαλη πινακιδα που λεει ΚΑΦΕΔΑΚΗΣ.

    Ευχαριστώ ρε γιατι δεν εχω πάει άλλη φορά! :roadrage:

  3. Ξέρει κανείς αν αυτή η "παπαριά" (π.χ. αυτό εδώ: http://fuelxx-economy.gr/%CE%A4%CE%BF-fuelex,56.html) που την τοποθετούμε στο σωληνάκι αν κανει δουλειά? δηλαδη υπάρχει μείωση στην κατανάλωση η οχι?

    Αν έχει βάλει κάποιος και γνωρίζει ας απαντήσει!

  4. καλα να περασετε παιδια!! καντε το Μετσοβο να την θυμαται για πολυ καιρο αυτη την εκδρομη.

    Γαμω τον κωλο στρατο μου!! :p:frantics::thumbsup::p

    Pagourista θελω να δω πολλες φωτο και video.

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ!! ΜΙΑ ΚΩΛΟ_ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!

  5. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΗΝ ΠΑΜΠΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?? ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ, ΜΕ GOLF ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΡΕ ..2. ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ VW CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΣΟΒΟ!!!!!

  6. αρε ατυχια :thumbsup: !!! κολοστρατοοοος!!!! μα ποτε θα ειμαι και εγω σε αυτες τισ συναντησεις?? ολο κατι μου τυχαινει!!!παιδια καλα να περασετε!!! σας χαιρετω απο το νησι της κολοΣαμοθρακης! 94 και σημερα!!!! POLONOS PAGOYRAS (Λ.Ι.)

  7. το δικό μου με κανα σκισιματακι και ετσι καιει γυρω στα 10 εντός... οταν το παω χαλαρα γυρω στα 8

    φιλε και εγω χαλαρα το παω τωρα γιατι.... η βενζινη ανεβαινει..... :angel::p

  8. Ειχε αυτοκολλητα του club?

    ΕΛΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ! :frantics: ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΤΜΗΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ! (ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?)

    οχι εγω ειμαι παγανελι που ζω γιαννενα τωρα...

    ΩΡΑΙΟΣ!!! ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!! :clapping:

  9. πριν καμια ωρα με τζινουσε ενα μαυρο πολο 6n2 σε ολη τη δωδωνης(γιαννενα)και με περασε... μολις βγηκαμε στα φαναρια στην εθνικη στο βελισσαριο ο polo_nos μου τρελαθηκε... δεν κρατιοταν... -_- πρωτη δευτερα σχεδον μαζι... μολις εβαλα τριτη ομως... αρχισα να τον βλεπω στον καθρετη μου να απομακρυνεται -_- χαχαχαχα!!! ηταν κανενας απο το club?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.