Jump to content

panos20vt

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by panos20vt

  1. Εγω που έχω βάλη υγραέριο στο αυτοκίνητο ειμαι πολύ ευχαριστημένος εχω είδη κάνη 6000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα και απο οικονομία τα μισά απο ότι η βενζίνη, Η διαφορά αυτή είναι στο ότι το υγραέριο έχει 82 λεπτα ενώ η βενζίνη 160 και απόδοση σχεδόν ίδια με την βενζίνη.

  2. Καλησπέρα σε όλους

    Σε golf vi έχω τον εργοστασιακό συναγερμό και παρατηρώ πολλά περίεργα.

    Διαβαζοντας το βιβλιο οδηγιών του αυτοκινητου λεει ξεκάθαρα οτι μεσα στο μενου θα έπρεπε να μου εμφανίζει ενα option DWA(αν θυμάμαι καλά) απο το οποίο να μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω τον συναγερμό. Αυτό το option τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκινητο δεν εμφανίζεται πουθενά... Αλήθεια υπάρχει κάποιος με εργοστασικό συναγερμό ο οποίος να βλέπει το συγκεκριμένο option??

    Οταν κλειδώνω/ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο δεν ακούγεται κανένας θόρυβος όπως θα ανέμενα. Απο site του εξωτερικού (videos) έχω δεί οτι υπάρχει κάποιος ενδεικτικός ήχος.

    Κλειδώνω το αυτοκίνητο με πόρτα που δεν εχει κλείσει εντελώς. Το αυτοκίνητο κλειδώνει κανονικά, ακόμη και η πόρτα που δεν είναι πλήρως κλειστή ασφαλίζει αλλά ο συναγερμός δεν με ενημερώνει καθόλου... Ουτε κάποιος περίεργος ήχος ωστε να καταλάβω οτι κατι δεν πάει καλά, ουτε αρχίζει να χτυπάει έστω ο συναγερμός για να καταλάβω κάτι.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ??? Εφόσον καποια πόρτα δεν έχει κλείσει εντελώς μένουνε ολα τα φώτα ανοιχτα.... εμπρός επιβατών, πίσω επιβατών, φωτα coming home... ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!

    Δεν μου φαίνονται και πολύ φυσιολογικά όλα αυτά.. Εχω τον εργοστασιακό συναγερμό με τους αισθητήρες στην κεντρική κονσόλα των φώτων αναγνωσης και με τον διακόπτη στην κολόνα απο την μεριά του οδηγού.

    Μπορεί παρακαλώ κάποιος με εργοστασικό συναγερμό να με ενημερώσει αν τα παραπάνω ισχύουν και στο δικό του αυτοκινητο..

    Ευχαριστώ

    Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες σε Passat 1.8 TSi R-Line φίλου κάναμε δοκιμή στον συναγερμό του(εργοστασιακό). Ξεκινώντας όμως τα πειράματα παρατηρήσαμε κάποια αξιοπερίεργα πράγματα.. Ξεκινώντας τα πειράματα.. Κλειδώσαμε το αυτοκίνητο με ανοιχτά τα παράθυρα, περιμέναμε 1 ή 2 λεπτά για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί ο συναγερμός και ξεκινήσαμε.. Με ανοιχτά τα παράθυρα, κλειδωμένο αυτοκίνητο και ενεργοποιημένο το συναγερμό μπορούσα να κάνω τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο. Για να γίνω πιο σαφής, μπορούσα να ανοίγω την οθόνη και να ακούω τραγούδια, να κάνω σινιάλο αλλά και να μπω σχεδόν ολόκληρος μέσα στο αυτοκίνητο.. Ο συναγερμός; Το χαβά του!! Όλως παραδόξως, όταν άνοιξα την πόρτα από το εσωτερικό χερούλι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε. Είναι φυσιολογικά όλα τα παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

    Καλημερα στην παρεα εγω εχω το Passt 18t 2004 με εργοστασιακο συναγερμο ειμαι πολυ ευχαριστεμενος και οταν το δοκιμασα με ανοιχτα παραθυρα με το που εβαλα το χερι μεσα αυτος ενεργοπιοιηθηκε και απο ευεσθησια οσο εβεσθητο θες το κανης

  3. καλησπερα,και το δικο μου tsi εχει μωλις 2500 χλμ. και απο την πρωτη μερα κανει ενα,οχι εντονο,(αλλα ακουγετε) "τσικ τσικ" στο μπροστα μερος τις ηλιοροφης σε λακουβες ή ανωμαλιες του δρομου,το οποιο χωρις μουσικη γινεται ενοχλητικο!!

    Αγαπητοι μου φιλοι ολα αυτα τα προβληματα που γραφετε ειναι γνωστα στα περισσοτερα μικρα αυτοκινητα αλλα αν θελετε την γνωμη μου και απο την πειρα που εχω ολοι αυτοι οι τριγμοι που ακουγονται ειναι φυσιολογικοι και δεν μπορουν να εξαληφθουν με τιποτα γιατι ειναι θεμα ποιοτητας των υλικων που τοποθετουνται σε μικρα αυτοκινητα για να γλιτωσουν το κοστος κατασκευης.Αν πατε σε ποιο μεγαλα αυτοκινητα οπως Passat,Golf θα δειτε οτι στα περισσοτερα απο αυτα δεν υπαρχουν αυτα τα προβληματα η τουλαχιστον οχι τοσο εντονα οσο στα polo..

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.