Jump to content

johnis gt

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by johnis gt

  1. Ναι φιλε μου σωστα ειναι και τα κιλα.Παρτα αφοβα μην το σκεφτεσαι θα αλλαξει ολη η εμφανιση του αυτοκινητου.Και θα παρεις περιπου 2 με 2.5 ποντους μπρος πισω οπως αναφερει και η eibach για τα gt.Εγω τα ειχα παρει απο saveltrade 110 ευρω πριν κανα εξαμηνο περιπου.

     

    http://www.saveltrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=465&category_id=253&option=com_virtuemart&Itemid=1

  2. λαμπα τυπου ασφαλεια εχω την εντυπωση οτι περνει μεσα το ντουλαπακι....

     

    w5w παιρνει σαν τις ψειρες μπροστα.

     

    εμπειρικα να σου πω οτι αλλαξα ολες τις λαμπες με λεντ που σβηνουν κανονικα και οχι σαν μερικες που φαινεται το φως και οταν ειναι σβηστες και με cunbus ολες για να μην εχω σφαλματα...αλλα κρατησε 2 βδομαδες η χαρα...καηκαν πινακιδας και footwell και ντουλαπακι και πριν κανουν μου εβγαζε λανθασμενη ταση οτι τραβανε στο τεστερ ,επειδη το ελενχω περα παρα μερα...εγω κρατησα μονο στα σκιαδια και την οροφη πλεον και τις αφαιρεσα ολες τις αλλες.μιας και το δικο μου δεν πηγαινε καλα με τα λεντ...εγω δεν θα ξαναβαζα αν με ρωτουσες σημερα λεντ

    εχω αλλαγμενες ολες τις μεσα στις πλαφονιερες μπρος πισω με απλες γαλαζιες και led στην πινακιδα.Κανενα προβλημα πουθενα.Καποια στιγμη ειχα βαλει led cunbus στις ψειρες και πετουσε σφαλμα συνεχεια και τις αντικατεστισα με απλές λευκες w5w και τωρα μια χαρα.

  3. Και εχεις την εντυπωση οτι το I/C Μου δινει 8 αλογα?

    Το Ι/C βοηθαει το καλοκαιρι σε απανωτα πατηματα τπτ περισσοτερο τιποτα λιγοτερο τετοια εποχη και με μαμα I/C εισαι παγακι

    Συμφωνω και το εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι για τα απανωτα πατηματα το IC.Αλλα γιατι λες χαμηλα τα 228 που εβγαλε.Εννοεις οτι επρεπε να το σηκωσει παραπανω πιεση μαλλον.

  4. Πριν απο λιγη ωρα dyno(μαραβελια) στο golfaki 5 tsi φ-π-ε e-tuners προγραμμα για 100σταρα,228 αλογα 32 κιλα ροπη,ακουω γνωμες!

    Sent from my golf 5

    Πολυ καλα νουμερα φιλε για αυτα τα περιφερειακα πιστευω.

    Γιατι το αφησατε τοσο χαμηλα??

    Γιατι φιλε μου χαμηλα; Εσυ εβγαλες 233 και με IC.Ποσα επρεπε να βγαλει δηλαδη 235 π.χ.?

  5. μια ερωτηση,

    σε ενα 1.4 tsi με 140 hp, αν βαλω 60mm σωληνα απο καταλυτη και πισω με ενα τελικο καζανακι στα 65mm εσωτερικη διαμετρο,θα εχω φασαρια αρκετη?

    επισης απο αποδοση θα χασω ή θα κερδισω κατι?

    ρωταω γιατι πριν ειχα 1.8 tsi και στα 1.4 δεν εχω εμπειρια.ευχαριστω.

    Θα βάλεις 63,5 mm διαμετρο.Αυτη ειναι η σωστη για τα 1.4 tsi σε αλλαγη εξατμισης απο καταλυτη και πισω αφου θες.Με ενα ελευθερο καζανακι και αν εχεις θορυβο (που μαλλον δεν θα εχεις) βαζεις και ενα μεσαιο μετα.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.