Jump to content

nikkis

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nikkis

  1. Παιδιά να δώσω και γω τις ταπεινές μου μηχανολογικές γνώσεις. Να αλλαχτούν τα έμβολα χωρίς να λυθεί ο στρόφαλλος και το καπάκι είναι απο τις χειρότερες προχειρο δουλειες που μπορει να κάνει μηχανικός. Υπάρχουν δυο τρόποι να βγαλεις τσαπατσούλικα τα εμβολα. 1. Να λυσεις το καπάκι, το καρτερ τις μπίελες απο το κάτω μέρος και να σπρώξεις τα εμβολα με την μιση μπιέλα προς τα πάνω. 2. Να βγάλεις το καρτερ, να λυσεις τον στρόφαλλο απο τις βάσεις του και απο τις μπιέλες να τραβήξεις τον στρόφαλλο προς τα κάτω και μετα να βγάλεις ενα ενα τα μπιελοπίστονα σαν πινέζες. Το δεύτερο ειναι το πιο φτηνό γιατι δεν λύνεις το καπάκι αλλα το αμαξι στο δέσιμο δεν ειναι χρονισμένο καλα με αποτέλεσμα οι βαλβίδες να φλερταρουν με το κάρφωμα και η αποδοση να εχει παει περίπατο. Σε κάθε αλλαγή μπιελών - εμβόλων το σύνολο πρέπει να ζυγιστεί μαζί με τον στρόφαλλο πριν μπει στο μοτερ ξανα και το καπάκι πρέπει να έχει βγει για να πείς πως χρόνισες το μοτερ σωστα. Αυτές οι αλλαγές εμβολων που σας πετάνε στην αντιπροσωπεια εμενα μου κάνουν για προχειράντζες χειρίστου είδους. Δεν παιζει δηλαδή αυτοι οι ημιανίκανοι να ελυσαν το αμαξι να αλλαξαν εμβολα και να βγει αμαξι ξανα μετα το δεσιμο. Ζητήστε αλλαγη κινητήρα η ακομα ακόμα και αυτοκινήτου και στείλτε κανενα ομαδικό εξώδικο μπας και βρείτε το δίκιο σας. Προσπαθούν επειδή ειναι οι εποχες δύσκολες να τα βγάλουν απο εσας. ΥΓ: Θα ρωτήσω και θα μάθω για το αν το εργοστάσιο προτείνει αλλαγή εμβόλων. Εχω την εντύπωση πως το μοναδικό κομμάτι το οποίο προτείνει για αλλαγη ειναι ο υπερτροφοδότης και αν το πρόβλημα δεν ειναι σε αυτόν τότε προτείνουν αλλαγή μοτερ.

    Για σου φιλε απο Κυπρο δεν ημε μηχανικος αλλα δουλεπσα ενας τροπος υπαρχει να βγουν τα πιστονια να ανοιχτοι το καπακι η κοιλια απο κατω και να βγουν απο πανω τα πιστονια με τες πιελλες δεν βγαινουν απο κατω για καλυτερη δουλεια πρεπει να βγη το κρανγο(στροφαλος) .

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.