Jump to content

Πάνος46

Members
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Posts posted by Πάνος46

  1. καλησπερα παιδια νεος κατοχος golf 6 tsi 160 my2010!

     

    δεν μπορω με τιποτα να ενεργοππιησω το leaving k coming home!επεισης ειδα 6αρι να αναβουν τα προβολακια με αυτα!

     

    το εχει ενεργοποιησει κανεις?ητε με προβολακια ητε με τα κανονικα φωτα να μου πει την διαδικασια?

    Καλησπερα φιλε μου.

    Κατοχος golf 6.Δυστυχως αν δεν εχεις αισθητηρες φωτων( πακετο φωτισμου το οποιο εχει αλλο εγκεφαλο) δεν γινεται...εγω εχω βαλει διακοπτη autoheadlight με αισθητηρα φωτων και λειτουργει μονο το coming home και μονο με σινιαλο..Εννοειται ενεργοποιημενα με vagcom.Και υπαρχει επιλογη να αναβουν τα προβολακια.

  2. Ηλια μαλλον κολλημα της στιγμης...Τον ιδιο μου εκανε εμενα το rcd 510(εργοαστασιακο). Δεν ανοιγε για κανα 15 λεπτο...ειτε αναβα ειτε εσβηνα την μηχανη νεκρο..Απλα μετα επανηλθε μονο του.!! Το εχει παθει συνολο 2 φορες!

  3. γεια παιδια μια ερωτηση σε Golf 6 tsi 122hp για προγραμματακι?φοραω φιλτρο κ&ν και ενα τελικο μονο...λιγο βοηθεια εχω μπερδευτει λιγο....ειμαι αναμεσα σε tmg revlimit unitronic

    Καλησπερα, κατοχος golf 6 122αρι με unitronic εδω και σχεδον 3 χρονια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Απροβληματιστο. Πας για μεσαιο και τελικο 63.5 και εισαι μια χαρα! Και υπαρχει και υποστηριξη καθως υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Θεσσαλονικη.
    • Like 1
  4. ε ναι, γι αυτο θελουμε λιγο χρονο, να το κοιταξουμε για την επομενη κυριακη.

    μιλα με τον υπευθυνο για τις λεπτομερειες, τιμες κ.α. και στειλε μου μηνυμα

    Θα ρωτησω τιμες κ θα σου πω!!

    Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Ενδιαφερον ακουγεται...αλλα για να εχουμε συμμετοχες να το κανουμε την αλλη Κυριακη;; Σημερα Τεταρτη...γνωμη μου ειναι αργα...καλυτερα να το κανουμε οργανωμενα την επομενη.Να εχει συμμετοχη.Ηλια τι λες;;; Να παω και εγω να μιλησω με το υπευθυνο...

    • Like 1
  6. Δυστυχως αυτην την Κυριακη δεν θα μπορω, θα ειμαι Σερρες(στην πιστα ) και την αλλη Κυριακη θα ειμαι Δραμα στην Πανελληνια μοτοσυγκεντρωση.Οποτε δεν θα γινει κατι επισημο.Μπορειτε να κανονισετε μεταξυ σας για ενα καφεδακι.

  7. Οι συναντησεις δεν αρχισαν να γινονται την Πεμπτη.

    Απλως επειδη ακριβως θα ειναι πρωτομαγια την Παρασκευη και πολλοι θα λοιπουν 3ημερο το εκανα την μερα πριν το 3ημερο.Μην τρελαινεστε.Οποιος μπορει ας ερθει οποιος μπορει στην επομενη...

  8. Αγαπητά μας μέλη,

    Το Hellenic VWClub διοργανώνει την Πέμπτη  30/4/2015 και ώρα 21:00, συνάντηση για καφεδακι ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας στο  Καρφουρ Μακεδονια , το οποίο έχει τεράστιο parking και πολλές επιλογές. Θα συζητήσουμε για τα αυτοκίνητα μας, τα επόμενα σχέδια που έχουμε για αυτά, για τις επόμενες συναντήσεις και για οτιδήποτε άλλο μας αρέσει και έχουμε κατά νου.
    Ο χάρτης εδώ.

    Σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας, είτε είστε φίλοι-κάτοχοι αυτοκινήτων Volskwagen σε εργοστασιακή μορφή είτε βελτιωμένων. Απλα φορέστε τα γνήσια αξεσουάρ της λέσχης μας για να διαδώσουμε την τρέλα μας.

    Φυσικά όπως σε κάθε μας συνάντηση έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι ή με την παρέα σας μια και οι συζητήσεις μας δεν περιορίζονται στο τομέα της αυτοκίνησης!

     

    ~~~~
    Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
    Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

     
     
    Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
    ~~~~

  9. Μου είναι απίστευτο ότι υπάρχει McLaren στην Ελλάδα (εαν έχει ελληνικές πινακίδες)

    Οι πινακιδες ειναι bg εννοειται,αλλα κυκλοφορει καθημερινα εδω που μενω!!! Απο κοντα ειναι αλλο πραγμα...το εχω περιεργαστει και ειναι απλα αλλου....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.