Jump to content

sarpas78

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by sarpas78

  1. Σκεφτηκα να βαλω και καμια απο το παλιο μου που δεν το αποχωριζομαι με τιποτα το εχω απο το 1996 και το ειχα βρει απο εναν ηλικιωμενο κυριο με 69000χλμ τωρα βεβαια μετα απο τοσα χρονια εχω 298000χλμ και κελαηδαει ακομα

    RHo1xHD76O.JPG

    giMbyPtrNT.JPG

    o1j6DOlXza.JPG

    Ειναι το συλλεκτικο κομματι GTI Edition One

    • Like 4
  2. Γεια σας

     

    θελω και εγω να παρουσιασω το δικο μου ειναι το Golf R απο την εκθεση της φρανκφουρτης 2011 .Ειναι το μοναδικο R με Firespark Red Chroma που παριεχει ολο τον εξοπλισμο που παρειχε ο κατασκευαστης.Ειχα μεγαλη τυχη λογω το οτι ο εμπορας δεν ειχε φωτογραφιες στην αγγελια εγραφε μονο κοκκινο μεταλλικο οποιος ηξερε με ποια χρωματα προδιδονταν το R τοτε ειχε και υποψην του για ποιο αμαξι μιλμε συγκεκριμενα.Ειχε 69χλμ πανω δηλαδη καινουργιο.

    zEJIwIAdTW.jpg

    tpYCwRmU5J.jpg

    Vr9Hbhzpah.jpg

    vxdJ8CQvmJ.jpg

    Το Scirocco R  της εκθεσης ηρθε τωρα στον εμπορα και αυτο σε Firespark Red Chroma. Καινουργιο και αυτο βεβαια

    • Like 9
  3. Γεια σας

     

    Ειμαι νεος στο Φορουμ και θελω να κανω καποιους πολυ  χαρουμενους τουλαχιστον αυτους που ενδιαφερονται να αγορασουν το Scirocco και ειχαν τρελαθει με το χρωμα Firespark red Chroma. Το αμαξι το ειχαν στην εκθεση της Φρανφουρτης το 2011.Το Scirocco εκανε το γυρο σε ολες τις εκθεσεις και επεστρεψε στην αντιπροσωπεια και περιμενει τον πρωτο του ιδιοκτητη.Λογο το οτι ηταν αμαξι εκθεσεως περιεχει ολο τον εξοπλισμο που παρεχει ο κατασκευαστης .Σας στελνω μερικες φωτο ετσι για να παρετε μια ιδεα.

    qF6E0VMoEp.jpg

    I80SxS1hLY.jpg

    eQ24BVeJ9L.jpg

    Xw9iyF31GX.jpg

    Τιμη  36920 με Φουλ Εξτρα και μην ξεχναμε οτι το αμαξι υπαρχει μονο μια φορα !!!!!!!!!!!!!!! 0 χιλιομετρα κατακαινουργιο

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.