Jump to content

MIKE_GOLF_V_GTI

Members
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MIKE_GOLF_V_GTI

  1. Λογο καποιων σοβαρων προβληματων υγειας σε ατομα της οικογενειας απεχω απο το φορουμ και ζητω χιλια συγνωμη θα επιτστρεψω ομως καποια στιγμη με νεες κ καλες συντησεις , προς το παρων θα σας βοηθαει ο Κωστας , αν θελετε και απο εμενα καποια βοηθεια η πληροφορια για την οργανωση σχετικα με τις συναντησεις στην Κρητη να μου στειλετε π.μ .

    ευχαριστω.

    MiKe--Gti

  2. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.... Λοιπον τι λετε παιδια να συναντηθουμε 5/2 Κυριακη να σβησουμε τα κερακια των 8 ετων του club και να συζητησουμε για συναντησεις για το 2012 . Οστοσο να πω για οποιον ενδιαφερετε για την παννεληνια συναντηση που θα γινει το Μαρτιο στην Καρδιτσα να ενημερωθει στο παρακατω link :Πανελλήνια Συνάντηση 2012 - Καρδίτσα - 10~11/Μαρτίου.

    Mike Gti

  3. Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα...ισως να φανω εγω σημερα κατα τις 9:30 γιατι ποιο νωρις δεν το κοβω. Οσο για την Κρητη οπως και σε ολους τους νομους δεν θα υπαρξη κοπη πιτας αλα "κοπη" τουρτας γενεθλιων 8 ετων η κοπη τις πιτας του vwclub κοβετε στην πρωτη παννεληνια συναντηση του καθε ετους και μονο εκει .Οσο για το ποτε θα εορτασουμε εμεις τα γενεθλια του club θα τα πουμε στο αλο topic για να τα δουν ολοι,,,,

    Mike Gti

  4. Παμε που παμε....ας πηγαινουμε ολοι μαζι...! Μετα απο την ιδεα της τελευταιας συναντησης ειπαμε να δινουμε ραντεβου καθε Τεταρτη 8:30 στου "Γρηγορη" κατω απο την γεφυρα στο κομβο της Αλλικαρνασσου γιατι για καποιους το ξυπνημα 11-12 ωρα της Κυριακης ειναι δυσκολο.... ^_^ ^_^ . Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα για να το κανονιζουμε εστω και την τελευταια στιγμη...!

    MiKe Gti

  5. γεεεεια σας παιδιααααα! πολυ ωραια η συναντηση στου γρηγορη...ελπιζω ν μπορεσω να ερθω και στις επομενες..

    Παντως εμεις σαν ροκο κλαμπ θα κανουμε μια εκδρομουλα για φαγητο αρχανες στις 20 νοεμβρη.. οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος να ερθει φυσικα να γνωριστουμε...

    λεπτομεριες με πμ !

    αντε να γινουμε πολλες :girl_devil::give_rose: :give_rose: :girl_devil::air_kiss::afro::cheer::hairy:

    Λοιπον λεω να ξεκινηση η Συναντηση Τεταρτης απο την αλλη βδομαδα , επισης θα ανοιξω σχετικο θεμα "Συναντηση Τεταρτης @Ηρακλειο " να σχολιαζουμε εκει τα δικα μας και να μην τα μπουρδουκλονουμε . Οσο για την συναντηση του ροκο κλαμπ νομιζω οτι θα μας πεσουν πολλα αυτο το μηνα 6 συναντηση 20 συναντηση 27 συναντηση ???αν μπορειτε να αλλαξετε εσεις την ημερομηνια να παμε ολοι μαζι 27 Ιεραπετρα θα ηταν οκ !

    MiKe Gti

  6. Οπως παντα η συναντηση πηγε μια χαρα και ο καιρος ηταν μαζι μας να πουμε οτι το παρον εδωσαν πολλα νεα μελη και σε αυτη την συναντηση ,αν δεν ελειπαν και οι υπναραδες τις παρεας θα ειμασταν ακομα καλυτερα.. :p :p :p .

    Λοιπον παιδια στο παρακτω λινκ μπορειτε να σηκωσετε τις φωτο σας αν εχετε καμια απορια στειλτε μου π.μ. λινκ --->>>>ΕΔΩ<<<------

    Για τα αλλα θεματα που συζητησαμε περι συναντησεων θα το γραψουμε στο αλο ενεργο θεμα Συναντησεις Κρητης γιατι αυτο σε λιγες μερες θα αρχειοθετηθει και θα κλειδωθει.Ευχαριστουμε τον Λευτερη Τζουανακη για την "γρηγορη" φωτογραφηση και αναμενουμε φωτο στο CreteDrive.gr

    Για Βιντεο πατηστε εδω....---->>>>

    Οι πρωτες φωτο ειναι εδω....

    gallery_2781_1446_301130.jpggallery_2781_1446_475003.jpg

    gallery_2781_1446_333287.jpg

    gallery_2781_1446_108554.jpg

    MiKe

  7. Εγω μαλλον θα φερω κ αλλα τρια αμαξια που δεν ειναι στο club...Ενα shirocco....Ενα polo gti κ ενα 6n2

    Mike Οσο αφορα το μερος επειδη κ σημερα εκει ημουν για καφε θα σ στειλω ενα μνμ για να σ πω πως μπορουμε να παραταξουμε τα cara μας

    Απο ολα εχει ο μπαξες ετσι??? :) και αναρωτιομουν ποιος εκτισε την καρεντα....χαχαχα

    οσο για το παρκαρισμα θα το δουμε εκει οταν παμε γιατι μπορει να εχει ηδη παρκαρισμενα αμαξια!

    Mike Gti

  8. Την Κυριακή τα μέλη του VWClub στην Κρήτη θα συναντηθούν στου Γρηγόρη στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου για να πιουν το καφεδάκι τους και να συζητήσουν για χειμερινές συναντήσεις και διάφορα άλλα θέματα περί VWClub και όχι μόνο,να μη λείψει κανείς. Το ραντεβού είναι την Κυριακή 6-11-2011 και ώρα 12:00 στου Γρηγόρη στην Αλικαρνασσό. Όσα μέλη έρθουν από Χανιά και από Αγ.Νικόλαο κλπ. στρίβετε στην έξοδο Αλικαρνασσό στον δρόμο προς λιμάνι θα δείτε τον "Γρηγόρη".

    Για οδηγίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον MiKe -- GTI.

    Φυσικά όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Hellenic VWClub έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με την παρέα σας. Επίσης το όχημα σας μπορεί να είναι σε εργοστασιακή ή βελτιωμένη κατάσταση.

    Δηλώστε την συμμετοχή σας για την καλύτερη οργάνωση μας ώστε όλοι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές.

    π.χ. Mike -- GTI, +1

    Συμμετοχές:

    1) Mike -- GTI, +1

    2)MYLO.JOHN +3

    3)xristos--golf +1

    4)Paul_Fsi +1

    5)Ancient_Flame +1

    6)Rabbit(AutoMagic) +1

    7)ManosGolf +1

    8)golfiakias +1

    9)Τheos GT +2

    10)KoRmi-6 +1

    11)Scirocco122 +1

    Στην όμορφη παρέα μας θα παρευρεθεί και το Creta Drive με τον Λευτέρη Τζουανάκη.Ευχαριστούμε τον Athletic Radio για τα σχετικά του ακουστικά και ηλεκτρονικά δημοσιεύματα(Creta Drive ).

    Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

  9. Χαιρομε για τις προτασεις σας ,στα τει που λές mylo.john?? που να παρκαρουμε τοσα τουτου ?kormi-6:αλλικαρνασσο ηταν η τελευταια συναντηση καλυτερα να παμε και καπου αλλου...ας προτεινω και εγω για κυριακη πρωι καφεδακι στο Envy και να παρκαρουμε τα αμαξια μας στο παρκινκ που ειναι ακριβως διπλα 2ευρο εισοδο πως σας φαινετε η ιδεα??

    Mike Gti

  10. καλησπέρα και απο μένα παιδιά.

    είμαι ηράκλειο λόγω σπουδών και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω σε κάποια μελλοντική συνάντηση. είμαι στην κρήτη 2 χρόνια περίπου αλλά πιστεύω επειδή το αμάξι το κατέβασα τώρα δεν εχω εξερευνήσει τα εκτός πόλης ωραία σημεία για meetings οπότε δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό

    καλησπερα παιδια,λεω να αναθερμανω το θεμα και να κανονισουμε μια εκδρομη ενα απο τα επομενα σ/κ..Περυσι το club εκανε την εκδρομη στο Ζαρο κ πιστευω πως ειναι καιρος να αρχισουμε να συΖηταμε το θεμα της επομενης.εκτος της εκδρομης ομως,καλο θα ηταν να μαΖευτουμε κ στο ηρακλειο καποια μερα για καφεδακι κ γνωριμια ;)

    Παυλο σε ποια σχολή σπουδαΖεις?

    γεια σας παιδια καλως ηρθατε στην παρεα μας , για πειτε καμια ιδεα για καφεδακι στο ηρακλειο υποψιν θελουμε λιγο χωρο να παρκαρουμε τα οχηματα , και πολυ χωρο για να κατσουμε !....

    MiKe Gti

  11. Γειας παιδια κατα καιρους μου στελνετε π.μ η με συναντατε στον δρομο και μου λετε Για συναντηση κτλπ.. θα παρακαλουσα πολυ οτι εχετε να πειτε περι συναντησεων να το λετε εδω : 1ον Για να κραταμε το θεμα ενερΓο και 2oν να περμουμε ιδεες και να λεμε Γνωμες.......

    οποιος εχει καμια προταση Για χειμερινο μερος συναντησης να μας την πει εδω να το σχολιασουμε και αν συμφωνουμε να προχωρησουμε σε ημερομηνιες και τα σχετικα....σας ακουω εδω λοιπον.

    Mike Gti

  12. mike το club στη κρητη μάλλον εχει πολύ χρήμα και έχουν φυγη ολοι διακοπές!! :bbq:

    μόνο εμείς μείναμε εδώ!! :tongue: :tongue: :hot: :hot:

    χαχαχχαχαχα ναι απο οτι φαινετε ολοι τα οικονομισαν μονο εμεις μειναμε...! Δεν πειραζει Νικο εμεις θα κανονισουμε συναντηση και μεχρι τοτε μπορει να εχουν τελειωσει τα λεφτα τους θα μας θυμηθουνε... :whistling::sorcerer: . Εγω οπως και περυσι λεω να δωσουμε ραντεβου προς το τελος του μηνος στο Μπαλι...πως σου φαινετε η ιδεα???

    Mike Gti

  13. Γεια σας παιδια..... Οτι υλικο εχετε παρακαλω να το σηκωσετε τις επομενες ημερες γιατι αυτο το τοπικ θα κλειδωθει οπως γινετε μετα απο συναντηση ,ενεργο τοπικ παντα ειναι αυτο : Προτασεις για συναντησεις - Κρητη , οπου και εκει λεμε τις προτασεις μας για τις επομενες συναντησεις...περιμενω τις ιδεες σας..."μη βλεπετε μονο γραψτε και τιποτα δεν δαγκωνει κανενας... :goodjob::thumbsu: "

    Mike Gti ..

  14. Σημερα λοιπον ηταν η πρωτη συναντηση για το 2011 οπου και εορταστηκαν τα εβδομα γενεθλια του VwClub,

    Ο συνδιασμος λοιπον καιρου ,τοπου,ωρας ηταν οτι καλυτερο για να διεξαχθει και αυτη η επιτυχημενη συναντηση στην Κρητη.Περι συναντησης τωρα ,ειμασταν περιπου στα 75 ατομα και 40 αυτοκινητα....να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ.Διογενη Δαρυβιανακη (Kart Center Cafe)για τον xωρο που μας παραχωρησε και φετος...επισης και για μια ακομα φορα να πουμε ενα ευχαριστω στους : Λευτερη Τζουανακη (CretaDrive.gr,Athetic Radio)για την φωτογραφηση κ τα ηλεκτρονικα δημοσιευματα , Παπαδακη Μανολη (Car Gate Crete),Σωκρατη Φακουκακη(Expert Sound),Μαυρακη Μιχαλη (AutoExelixis Maurakis),Καζανη Μανολη (kazanisGarage),Πλατακη Μυρο (Platakis Paint Φανοποια-Βαφες),Χρηστο Ψαθακη (Πλυντηριο Χρηστος) ,και στον Νικο Ανωγειανακη (AutoMagic) για τα ωραια δωρακια που προσφεραν στην ωραια παρεα του VwClub.gr .... Και του Χρονου να ειμαστε ολοι καλα να σβησουμε τα κερακια...!Οι πρωτες φωτο ερχοντε.....!!!

    ....

    Photo 1

    Photo 2

    Photo 3

    photo 4 ...

    Για να σηκωσετε φωτο καντε κλικ ΕΔΩ και επειτα Νew Image μετα Αναζητη (βρισκουμε την φωτο) και τελος πατηστε Sumbit Image ...

    Υ.Γ Αναμενουμε βεβαια τις επομενες μερες τις φωτο που τραβηξε ο φακος του Creta Drive....

    MiKe Gti

  15. Η Κρήτη σήμερα θα γιορτάσει τα 7α γενέθλια της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW οχημάτων!!!!

    Ευχαριστούμε όλα τα μέλη απο όλα τα σημεία της Κρήτης που θα δώσουν το παρόν τους!!!!

    Δημιουργήθηκε άλμπουμ για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας!!! Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

    Περιμένουμε υλικό dubbers!!! ;-)

    :clapping: :clapping:

    Παιδιά υπολογίστε και το μέλος selis6 με ένα golf 122...

    ;)

    ok. thanks Speedy.

  16. ...panta!!! nikosxania+1

    nikosxania+1

    Mike krata mou to kommati me to flouri ki eftasa... (me parea vevaia)

    :whistling::whistling:

    Που εισαι εσυ χαμενος?????δεν ειναι πιτα ειναι τουρτα... και τοσα δωρα που εχουν βαλει οι vag-φιλοι που εχουν μαγαζια ολοι κατι θα κερδισουν... :):whistling: ..

    Υ.Γ Η τουρτα εγινε πολυ καλη εχει βγει ολο το logo ακριβως...!!!

    δεν σου κανει ορεξη να την φας μονο να την βλεπεις χορτενεις!!...

    Φορτηστε τις ψηφιακεςςςςςς.........

    MiKe Gti

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.