Jump to content

gianniskar

Members
  • Posts

    731
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    44

Posts posted by gianniskar

  1. Οποίος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο παρακαλω τα φώτα του. Το συγκεκριμένο σε Amarok 4 χρόνων. Φυσαλίδα εμφανίστηκε χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία. Καμία λύση επισκευής;

    IMG_6594.jpeg

    IMG_6595.jpeg

  2. Ανεμοφραυστες της climair είχα σε 3 αμάξια μου εδώ και χρόνια, και ουδέποτε υπήρξε θέμα με αυτούς.
     
    Ποιο πολύ αεροδυναμικό είναι το θέμα στο αμάξι.
     
    Υ/Γ 
     
    Που να είχες το ford που είχα πριν από μερικά χρόνια. Εκεί να ακούσεις ήχους και τρίξιμο :shok::thumbsup: 
     
    Και ειδικά αν είχες το αμάξι με καύσιμο πάνω από την μέση....εκεί να δεις τι ακουγόταν μέσα στην καμπίνα του αμαξιου, λες και έμπαινες σε πλοίο , άκουγες ότι καύσιμο είχες μέσα στο ρεζερβουάρ να ακούγεται πέρα δώθε πέρα δώθε 
     
     

    Κλαιω με το ford


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Το θεμα είναι έχει τόσο καλή ηχομόνωση και ποιοτητα κύλισης που  αυτό τον θόρυβο τον  πιάνει κατευθείαν.
    Υπάρχουν φορές που από τα 90χλμ ακούω μέσα ανάλογα με τον αέρα που έχει έξω.Θα το πάω αντιπροσωπεία και θα ρίξω ματς(μιας και έχω βάλει ανεμοθραυστες climaiar και φιμέ από έξω)

    Αν έχεις ανεμοθραύστες δημιουργούν κάποιο θόρυβο! Μήπως είναι από αυτό;


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Καλησπερα!

     

    Εχω ενα tiguan 4motion 2000diesel του 2017.

    Δυο πραγματα αναζητώ.

    Πώς γίνεται να βλέπω video στην οθόνη (εχει την ακριβη οθόνη. Οχι την βασικη εκδοση) και πώς γινεται οταν απομακρυνομαι απο το αμαξι, αυτο να κλειδώνει. Να μην χρειάζεται να ακουμπήσω το δάχτυλο στην σχισμή.

     

    Υπάρχει τρόπος ?


    € 140,76 34% Off | CarPlay Ai Box Android 11.0 Android Auto Netflix Youtube QCM2290 3G+32G 4G Lte PlugandPlay For Mazda Kia VW Skoda Jeep Toyata GMC
    https://a.aliexpress.com/_mNNue3i


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Αν είσαι Αθήνα μπορω να στο κάνω στείλε μου προσωπικό μνμ. Επίσης εγώ για να μην ταλαιπωρηθώ τσάμπα πρώτα έκανα κωδικοποίηση έτσι ώστε όταν κουμπώνεις την όπισθεν να ψάχνει κάμερα(ουσιαστικά έβγαζε μαύρο στην οθόνη) μετά τα σύνδεσα όλα χωρίς να ξηλώσω τπτ εκτος από την μονάδα της οθόνης που βγαινει εύκολα με 2 κλειδαριά, για να σιγουρευτώ ότι δουλεύει πριν τη βάλω.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Η κάμερα είναι στο χερούλι ναι και βγαινει όταν βαζεις όπισθεν. Εμένα μου πήρε 4 ώρες η δουλεια και είμασταν 2 άτομα. Θέλει να ξηλωθεί το πάνελ του πορτμπαγκάζ,Κολωνάκι πίσω αριστερά και τα πλαστικά κάτω στις πόρτες. Επίσης θέλει κωδικοποίηση και να βγάλεις τη μονάδα της οθόνης μέσα στο ντουλαπάκι. Τη κάμερα την πηρα από το aliexpress.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. Και γώ θα σου έλεγα ότι εφόσον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με καστρολ να μείνεις εκεί. Και τσάμπα μπαίνεις σε διαδικασίες πειραματισμών. Επίσης το αυτοκίνητο σου έχει πρόγραμμα που σημαίνει στο πάτημα η τουρμπίνα σηκώνει παραπάνω πιεση από μαμα αρα περισσότερη θερμοκρασία που περνάει στο λάδι! Πληροφοριακά στο αμαροκ 3.0 v6 258 αλογα παίζει 105-115 σε φυσιολογικές ταχύτητες και στη πίεση φτάνει 115-125 ανεξάρτητα από εξωτερικές θερμοκρασίες με καστρολ.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Like 1
  8. Εμένα μόνο όταν γεμίσει χιονι το κάνει! Μήπως θέλει καθάρισμα;; Πέρασε του κανένα κερί ή κάτι άλλο να γίνει υδροφοβικο ίσως βοηθήσει


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Like 1
  9. Με αυτό το κεραμικό πέρασες όλες τις επιφάνειες; Για να κάτσει περισσότερο το κεραμικό έπρεπε να μην κερώσεις και να περάσεις την επιφάνεια με ένα prep. Έτσι το κεραμικό θα σου κρατούσε περισσότερο!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.