Jump to content

Mayia

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mayia

  1. On 12/19/2016 at 11:53 ΠΜ, PiNiOn said:

    Τελικά πόσο καλό είναι το Golf 7; Τόσες αλλαγές, άλλη πλατφόρμα, άλλοι κινητήρες, τελικά είναι πιο αξιόπιστο από τις προηγούμενες γενιές ή όχι;

    Παραθέτω τις δικές μου εμπειρίες από Golf 7 1.6TDI του 2014 που μετράει αυτή τη στιγμή 77.000Km:

     

    -1 φορά πρόσφατα άρχισε να αναβοσβήνει το λαμπάκι της προθέρμανσης και μπήκε σε safe mode. Έσβησα και ξανάναψα και έσβησε. Αναμένω να δω αν θα ξαναγίνει <_<.

    -2 φορές έχει τύχει να βγάλει “Start-Stop Error”, έσβησε μόνο του και δεν ξανάναψε.

    -2 φορές έβγαλε μήνυμα σχετικά με βλάβη στο ηλεκτρομηχανικό χειρόφρενο, έσβησε μόνο του και δεν ξανάναψε.

    -Έντονο τρίξιμο στο μπροστινό σύστημα σε ανωμαλίες του δρόμο από τον 1ο χρόνο, ειδικά σε σαμαράκια κλπ. Μετά από επίσκεψη σε αντιπροσωπεία, λύθηκε για μερικούς μήνες. Επανήλθε ο ίδιος θόρυβος και μάλιστα πιο έντονος. Το ίδιο ακούω και σε δύο ίδια Golf φίλων <_<.

    -Με κρύο καιρό στο ρελαντί κάτι συντονίζει έντονα στο χώρο του κινητήρα (σωληνάκι καυσίμου ίσως;). Ακόμα και όταν ζεσταίνεται ο κινητήρας, ο συντονισμός παραμένει. Σαν υψίσυχνο κροτάλισμα ακούγεται και με την παραμικρή αύξηση στροφών φεύγει.

    -Αεροδυναμικός θόρυβος από την πόρτα στο ύψος του καθρέπτη (μάλλον), αισθητό σε δρόμο που δεν είναι τελείως ομαλός και μεγάλες ταχύτητες (90+) όπου με τις μικρές στρεβλώσεις αλλάζει ο ήχος που δημιουργεί ο αέρας στο σημείο αυτό.

    -Το παράθυρο συνοδηγού έχει χάσει το «αυτόματο» άνοιγμα/κλείσιμο. Έγινε reset και επαναρύθμιση αλλά πάλι δεν ανοίγει/κλείνει «αυτόματα» :unknw:.

    -Χωρίς θέμα ευθυγράμμισης, το τιμόνι κάθεται λίγο στραβά, λίγες μοίρες. Μετά από επίσκεψη σε αντιπροσωπεία και επανέλεγχο ευθυγράμμισης, το τιμόνι διορθώθηκε και πλέον κάθεται λίγο στραβά απ την αντίθετη πλευρά :huh:.  

     

    Αυτά είναι που με έχουν προβληματίσει μέχρι στιγμής. Επειδή οι κάτοχοι Golf 7 δεν είναι λίγοι, ας γράψουν και άλλοι τις δικές τους εμπειρίες. 

    Για το μπροστινο τριξιμο που αναφερατε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν μου βρηκαν τι εχει ακομα απο την αντιπροσωπεια και επιμενω.τι ακριβως σας ειπαν εσας?

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.