Jump to content

DionysisP

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About DionysisP

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DionysisP's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Γενικά μου κάνει,αλλά πρέπει να τα βρούμε στην τιμή γιατί τελικά θέλει κάτι μαζεματάκια που δεν είχα υπολογίσει αρχικά και δεν είναι και λίγα.
  2. Λάθος μου δεν το διευκρίνισα,το δεύτερο εννοώ! Ρώτησα γενικά αν έχει αλλαχτεί,και μου είπαν όχι. Λόγω του θέματος στα 1.2 TSI,ήθελα να γνωρίζω αν έχει αλλαχτεί,αλλά ίσως και να μην χρειάζεται μιας και είναι μοντέλο 11/2012.
  3. Το συγκεκριμένο έχει όλα τα service στην Karenta,και μου είπαν δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καδένα.
  4. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Επανέρχομαι πάλι μη έχοντας αγοράσει ακόμα αυτοκίνητο. Σε Polo 1.2 tsi με 105.000km μοντέλο 11/2012,βλέπω δεν έχει αλλαχτεί καδένα. Αν και θεωρητικά πρέπει να έχει λυθεί το θέμα με την καδένα (μιας και μιλάμε για μοντέλο 2012),να ανησυχώ ή είναι οκ;
  5. Από την άλλη πλευρά είναι οκ. Σε άλλα αυτοκίνητα δεν το παρατήρησα,αλλά θεωρητικά πρέπει να είναι τέλεια η εφαρμογή προφυλακτήρα-φτερού και από τις δυο πλευρές,σε ένα ατρακάριστο αμάξι. Τέλος πάντων,συνεχίζουμε το ψάξιμο!
  6. χαχα ακριβώς αυτό εννοώ! Και από κοντά έτσι φαίνεται,είναι μικρή η διαφορά αλλά είναι αισθητό.
  7. Λόγω του σημείου,αναρωτιέμαι εαν μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Επίσης μου είπε το παιδί ότι λόγω μιας γρατζουνιάς έχει γίνει τοπικό βάψιμο στο πίσω αριστερό φτερό. Με προβλημάτισε λίγο όμως ότι δείχνει έτσι η ένωση με τον προφυλακτήρα (δείτε φωτο). Υ.Γ Συγνώμη για τις ερωτήσιες μου,καταλαβαίνω ότι γίνομαι κουραστικός!
  8. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία! Η σκουριά είναι μόνο στο κομμάτι του μασπιέ αλλά δεν είναι και μικρή σε έκταση.Είναι σίγουρα 4-5εκ στο μήκος και 2-3εκ στο πλάτος,σε ένα σημείο από τα σημεία που έχει σκάσει το χρώμα
  9. Παιδιά,βρήκα ένα Polo όπου έπειτα από ένα μικροατύχημα,έχει βαφτεί ο αριστερός μασπιές. Όμως προφανώς δεν έγινε σωστή δουλειά,με αποτέλεσμα να έχει σκάσει το χρώμα και να έχει και σκουριά σε κάποιο σημείο. Υπάρχουν κίνδυνοι μετά από μια τέτοια παρέμβαση; Επίσης γνωρίζει κάποιος περίπου το κόστος για να γίνει μια σωστή επισκευή;
  10. Πολύ ωραίο και το Cross αλλά κι αυτά είναι ακριβά και λίγα.
  11. Πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο καλοδιατηρημένο σε λογική τιμή. Ίσως παίζει ρόλο και ότι έχω θέσει ως περιορισμό να είναι έκδοση Highline.
  12. Από το τηλέφωνο μου είπαν ότι έχει πεντάρι και είναι με τα 105.Αλλά και από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει,ο λεβιές φαινόταν με 5 σχέσεις. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δω από κοντά (Σάββατο το ανέβασαν,Δευτέρα πρωί είχε πουληθεί),φαινόταν πολύ καλή περίπτωση εαν ήταν πράγματι με τα 105 άλογα.. Σε άλλα νέα,το τελευταίο Polo που είδα,είχε βαμμένο προφυλακτήρα,φτερό και πόρτα και σέρβις σε 5 διαφορετικά συνεργεία,οπότε απορρίφθηκε. Τώρα περιμένω μήπως μπει καμία νέα αγγελία,γιατί ένα δυο που φαίνονται καλά,έχουν τιμή πάνω από 9.000€,που τα θεωρώ πολλά πλέον για αυτό το αμάξι,με δεδομένο ότι έχει βγει νεο μοντέλο και μιλάμε και για αμάξια 7ετίας.
  13. Έχει ένα Polo 1.2 TSI 105hp η Karenta (το οποίο απ'οτι μου είπαν πουλήθηκε) αλλά απ'ότι βλέπω έχει 5αρι σασμάν. Εγώ κάλεσα και τους ρώτησα μήπως είναι με τα 90 άλογα αλλά επέμειναν πως είναι με τα 105. Υπάρχει περίπτωση να έβγαινε και με 5αρι κιβώτιο;Γιατί όσα έχω δει με τα 105 άλογα έχουν 6αρι.
  14. Έχω κρατήσει το VIN του,εαν καλέσω στην Kosmocar θα μπορούν να δουν εαν έχει περάσει από τις ανακλήσεις που πρέπει ή να καλέσω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
  15. Αυτό που είδα ήταν μοντέλο 2010 (μάλλον 12ος μήνας ?),3θυρο και είχε το λογότυπο της VW εκτός από το ένα πλαϊνό που είχε αλλαχτεί αλλά ήταν από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής με τα υπόλοιπα κρύσταλλα,Pilkington εαν θυμάμαι καλά. Το μπροστινό ξεχάστηκα και δεν το κοίταξα να είμαι ειλικρινής.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.