Jump to content

kir7

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kir7

  1. 2 hours ago , Vaggelis Marg said:

    Φίλε μου, έχει δύο μέρες που το πήρα από το service, έγινε καθαρισμός στα μπεκ (δεν χρειάστηκε αντικατάσταση ευτυχώς) και μου άλλαξαν και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας..και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης μου άλλαξαν και τροχαλία δυναμού, αυτό μάλλον ήταν ένας επιπλέον θόρυβος άσχετος με το θέμα μου, αλλά δεν το καταλάβαινα μέσα στα υπόλοιπα μόλις καθαρίστηκαν τα μπεκ τον καταλάβαμε.

    Σ ευχαριστώ πολλυ για την βοήθεια

    • Like 1
  2. On 6/9/2021 at 2:30 ΠΜ, Vaggelis Marg said:

    Και σε μένα που το πήγα σε ένα εξωτερικό συνεργείο όχι αντιπροσωπεία...το διαγνωστικό δεν έβγαζε τίποτα...έτσι όπως το άκουσε και επειδή δεν δουλεύει στρωτά (επίσης πλέον μου βγάζει και μια μυρωδιά καυσαερίου) μου είπε ότι μάλλον είναι κάποιο μπεκ. Αύριο το πρωί θα το πάω να το αφήσω σε αυτόν να τα καθαρίσει ή να αντικαταστήσω κάποιο αν έχει θέμα..να δούμε μήπως λυθεί το πρόβλημα..πάντως το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε από τότε που βγήκε η βλάβη στο τούρμπο...δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό ή σχετίζονται. Αν λυθεί το πρόβλημα θα σας ειδοποιήσω.

     μετά τον καθαρισμό των μπεκ διορθώθηκε το πρόβλημα....γιατί από εβδομάδα έκλεισα ραντεβού να τα βγάλω κ να τα στείλω.Ευχαριστω

    • Like 1
  3. Καλησπέρα.εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.το πηγα αντιπροσωπεία και δεν βγάζει κάποιο σφάλμα.Μετρησαν τα μπεκ και μου είπε ότι το τρίτο είναι κάτω από το όριο.και το πρόβλημα είναι από εκεί.Σε ερώτηση αν διορθωθεί το πρόβλημα μετα από καθαρισμό μου πε 50_50 αν τα αλλάξουμε δια διορθωθεί 100%.θα πάω να πάρω κ κάποια έξτρα γνώμη από κάποιον μπομπατζη.μου πε αν ήταν κάποιος αισθητήρας θα το έβγαζε το διαγνωστικό

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.