Jump to content

GIORGIS1987

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GIORGIS1987

  1. 1 λεπτό πριν , antonis_ni said:

    Το φαντάστηκα αλλά έλεγα να ρωτήσω μπας και υπήρχε κάποια επιλογή εδώ. Λόγω των καταστάσεων, οι μετακινήσεις είναι λιγο δύσκολες. 

    Επίσης χρόνια, πόσο μπορεί να διαρκέσει μια τέτοια διαδικασία? 

    Αντωνη στο Ηρακλειο υπαρχει ο Μαυρακης ο οποιος ειναι συνεργατης με την rtmg!εκει εχουμε παει ολοι τα αμαξια μας!επισης και ο Αναπλιωτης πολυ δυνατος!

    • Like 1
  2. Παιδια καλησπερα!επιτελους εβαλα τα πισω φαναρια στο golf6 μου!το αποτελεσμα τελειο αν και μας ταλαιπωρησαν λιγο γιατι ειναι με το δυναμικο φλας και πρεπει να λυσεις το μισο αμαξι πισω για να περασουν τα καλωδια!

  3. On 15/9/2020 at 4:43 ΜΜ, TMESSOLO said:

    ευχαριστω φιλος..με καλυψες

    Καλησπεραα παιδια!εχω στο golf 6 μου βαλει φιλτρο ελευθερας KN!ηρθε η ωρα για το πρωτο του καθαρισμα!πρεπει να βαλω οπωσδηποτε λαδι μετα ή να το αφησω ως εχει μετα το πλυσιμο?καποιος μου ειπε οτι ισως δημιουργησει προβλημα το λαδι!

  4. 39 λεπτά πριν , Gmis said:

    Καλημέρα και απο μένα. Γνωστός είναι ο zefkas, έχει αγοράσει μέλος του κλαμπ πλαϊνά μαρσπιέ και κάτι για τον προφυλακτήρα του. Προσεγμένο φαίνεται το site του.

     

    Από αυτόν κοιτούσα και εγώ κάποια αξεσουάρ για το δικό μου (αλλά τελικά τα τρώω στα ποδήλατα και ταξίδια). Είχε μέχρι πρότινος φανάρια πίσω led  για το δικό μας μάρκας DEPO στα 300€. Αυτό είχα διαβάσει και από site του εξωτερικού ότι προτείναν για εναλλακτικό των αυθεντικών. Στο σκούρο του απλά χρώμα (smoked) ήταν λίγο πιο σκούρο από το εργοστασιακό. Αυτές οι πληροφορίες (μαζί με φωτό  ενδεικτικές) τις είχα βρει νομίζω στο vwvortex, διάβασε σχετικά εδώ https://forums.vwvortex.com/showthread.php?6091883-Depo-golf-r-tail-lights-cherry-dark και εδώ https://www.golfmk6.com/forums/index.php?threads/depo-led-tail-lights.281128/.

     

    Δυστυχώς από ό,τι είδα δεν τα εμπορεύεται πλέον τα depo ο zefkas. Αν μπορείς ρώτα τον αν συνεχίζει να τα πουλάει γιατί στο site του δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Πάντως σε ένα πρόχειρο ψάξιμο τα είδα να τα πουλάνε από Ολλανδία (https://www.dejavucars.eu/en/9209.html). Δέχονται και πληρωμές paypal οπότε φαίνονται οκ αυτοί.

     

    Από εκεί και πέρα αν γουστάρεις να τα σκάσεις, υπάρχουν και τα HELLA, μπορείς από π.χ autodoc, antallaktikaonline να τα πάρεις και βγαίνουν όλα μαζί (4 κομμάτια) στα 550€(;, κάπου εκεί).

     

    Ενημέρωσέ μας άμα είναι τι έκανες τελικά.

    Θα το ψαξω!ευχαριστω πολυ παιδια!

  5. 21 λεπτά πριν , doggy said:

    Με λίγο γκουγκλάρισμα βρήκα αυτά: https://streetboys.gr/product/vwg-02-mk6-08-13-cle-vl/ 

    Ρίξε μια ματιά εκεί. Δεν ξέρω τι παίζει στο 100% μιας και έχω Polo 6N και T-Roc οπότε δεν ξέρω περισσότερα. :)

    Σε ευχαριστω πολυ!εχω ακουσει και για τον zefka στη Καλλιθεα.τον εχεις ακουστα?

  6. On 4/8/2020 at 10:41 ΜΜ, GIORGIS1987 said:

    Παιδια εχει καποιος μηπως το πισω αριστερο μεγαλο φαναρι απο golf 6?

    Αποφασισα κι εγω να αλλαξω τα πισω φαναρια του golf 6 σε led!παρακαλω πειτε μου καποιος απο που να τα παραγγειλω!ή εαν εχει καποιος απο δω τα φαναρια αυτα και δεν τα θελει να τα αγορασω!ευχαριστω!

  7. 2 hours ago , kyriakos88tsi said:

    Καλησπέρα για να μην έχουμε την ένδειξη καμμένης λάμπας στο καντραν μετά την τοποθέτηση φαναριών look R 20 σε Golf 6. Εγώ έκανα κάποιες αλλαγές μέσω vcds και λειτούργησε άψογα.... γνωστό μαγαζί ανταλλακτικών στην Θεσσαλονίκη χρεώνει 30€ την κωδικοποίηση.

    IMG_20200815_210919.jpg

    IMG_20200815_210843.jpg

    IMG_20200815_210818.jpg

    Μηπως εχει καποιος να μου πουλησει το εργοστασιακο πισω αριστερα κωλοφαναρο απο golf 6?

  8. On 24/12/2019 at 9:18 ΜΜ, nikospaga said:

    Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μαγαζί Αθήνα που να πουλάει και να τοποθετεί τα led πίσω φανάρια για golf 6?

    Παιδια εχει καποιος μηπως το πισω αριστερο μεγαλο φαναρι απο golf 6?

  9. 1 ώρα πριν , nikdev said:

    Δεν χρειαζεται να βαλεις αυτους που λες στο σταδιο που εισαι. Αλλαξε μονο τον καμμενο.
    Δες τα μπουζι μηπως θελουν αλλαγη.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Τα μπουζι τα αλλαξα!ειπα να βαλω τους κοκκινους αμεσως να ξεμπερδευω.στο αμαξι εχει μπει προγραμμα rtmg,σκαστρα ανοιχτου τυπου rtmg, φιλτρο ελευθερας k&N και εξατμιση απο τη μεση και πισω HKS.Εχει αλλαχτει και μαντεμι τουρμπο γιατι κολλησε δυστυχως.

  10. Καλησπερα στη παρεα!νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω τους πολλαπλασιαστες στο mk6 μου γιατι μετα απο προγραμμα που εχει μπει στο αμαξι κανει κατι ψιλοκολληματα μετα απο τη 3η ταχυτητα και υποψιαζομαι ειναι απο εκει το προβλημα.θελω να βαλω τους κοκκινους ngk και ηθελα να ρωτησω αν μπαινουν οπως ειναι σκετοι ή χρειαζεται και ο ανταπτορας για να αφηνει κενο?ευχαριστω!

  11. Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα!μπαινω χρονια εδω μεσα και παιρνω ιδεες και λυσεις για διαφορα θεματα αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να εγγραφω!ειμαι ο Γιωργος απο Ηρακλειο!εχω ενα golf mk6 1.4 122!

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.