Jump to content

gsotiris

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gsotiris

  1. Καλημερα ξερει κανεις να μου πει πως λεγετε η ποδια κατω απο τον μηχανη(κωδιλος ανταλακτικου) και τι τιμη εχει απο αντιπροσωπεια?Το πλαστικο ,προστατευτικο στο κατω μερος του αυτοκινητου.Ευχαριστω!

  2. Καλημερα παιδια διαβαζω το power του φεβρουαριου και παρουσιαζουν ενα scirocco 1,4 tsi 221psκαι φοραει μια σκαστρα forge ηλεκτρομικη λεει. Ξερει κανενασς τιποτα για αυτη την σκαστρα? η ειναι ο γνωστος ανταπτορας?Ωραια ειναι και η χωανη που φοραει ,ειναι της pipercros

  3. Γεια σε ολους,θα ηθελα μια βοηθεια για την επιλογη ελατηριων σε golf mk5 1.4 tsi .Εχω αλαξει δυο φορες αλλα απο αποτελεσμα τιποτα, την μια εβαλα τα apex 5m, καιτην δευτερη τα h&r 3,5.το αυτοκινητο και στις δυο περιπτωσεις ηταν μπροστα παρα πολυ καλο και πισω σαν κατσικι.Α! εχω βαλει και αμορτισερ bilstain. ΤΑ ελατηρια ειναι τα ιδια με του gti η με του 1,4.Αν εχου και φωτο να δουμε διαφορες?

  4. Καλημερα παιδια,εγω εβαλα τα φαναρια της fk ,ναι τα δακτιλιδια ειναι ασπρο αλλα δεν ειναι τοσο ασχημο.Καλα εδω δεν δειχνουν αλλα θα βαλω και βραδυνη φωτο.

  5. Μου ειχαν πει οτι εχει βγει μια ειδοποιηση για ορισμενα μοντελα ,για προβλημα στο συχρονιζε δευτερας. το δικο μου ειναι μεσα σε αυτα , οποτε μου το φτιαχνουν με δικα τουσ εξοδα. 1 οκτωβρη θα το βαλω μεσα για δυο μερες.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.