Jump to content

exo_polo

Members
  • Posts

    425
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by exo_polo

  1. Ελπιζω να μην ξεφευγω ιδιαιτερα αλλα εφοσον ο κινητηρας ειναι ο ιδιος ουσιαστικα οι διαφορες Cupra - FR ποιες ειναι ? Στα μοντελα 08 με ενδιαφερει να μαθω βασικα.

    to cupra εχει αλλους προφυλακτηρες,εχει εξατμιση στο κεντρο και ελαφρως πιο σκληρη αναστρηση.διαφορετικη ταπετσαρια στα καθησματα,και πιο σκουροχρωμες ζαντες,οσο αναφορα τα μοτερ ειναι ακριβως ιδια μονο που το κουπρα εχει αλλα προγραμμα και βγαζει τα 30 αλογα παραπανω,και τα δυο με ενα σκετο προγραμμα ρεβο πανε 215 αλογα.
  2. Έχει διαπιστώσει κανείς αν και κατά πόσο διαφέρει η ποιότητα φωτισμού ενός επώνυμου Xenon HID συγκριτικά με κάποιο no name?

    Θέλω να αποκτήσω κάπως καλύτερο φως τη νύχτα κι αυτή τη στιγμή φοράω ένα σχετικά φθηνό αγορασμένο από ebay.

    Αξίζει τον κόπο να αγοράσω κάτι ακριβότερο, θα δω διαφορά?

    φιλε μου εγω στο polo ειχα φθηνο απο ebay.και οταν λεμε φθηνο μιλαμε για 40€ μαζι με μεταφορικα παντα.στο golf 5 που εχουμε τωρα φοραμε philips νομιζω γραφει simens..κατι γνωστο εν παση περιπτωση..και τα βαλαμε 150€΄.εγω δεν βλεπω καμια διαφορα στο φως (και τα 2 ειναι 8000κ)ουτε φυσικα στην ποιοτητα μιας και αυτα του ebay τα ειχα 2 χρονια και μερα νυχτα ανοιχτα και δεν επαθαν τιποτα..
  3. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα το polo 1.2 tsi. Απο την πρώτη στιγμή ο ηλεκτρονικός χιλιομετρητής(κοντέρ)εμφάνιζε την ένδειξη σε μίλια. Το πήγα στην αντιπροσωπεία(της Καλαμάτας) για να το διορθώσουν αλλά δεν ξέρουν πώς γίνεται. Μου είπαν μάλιστα οτι έτσι βγαίνει απο την εταιρεία(έχω την εντύπωση οτι στη γερμανία η μονάδα μέτρησης είναι τα χιλιόμετρα και όχι τα μίλια).

    Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα??

    εγω φιλε οσα χρονια ημουν εκει πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ,κατι αμερικανικου τυπου παλια πχ, ολα τα ειδα σε χιλιομετρα.

  4. βασικα και ο κομπρεσορας τουρμπο ειναι.ο ενας ειναι στροβυλοσυμπιεστης καυσαεριων και ο αλλος ειναι υπερσυμπιεστης.αυτα των διαχωρισμο αναφερουν τα βιβλια των μηχανικων.τωρα για την σκαστρα αφου εχουν μια θα ειναι πιο απλα τα πραγματα να βρουμε λυση

  5. παλια το ειχαμε ψαξει το θεμα για τουρμπο στο συγκεκριμενο μοτερ και ολοι ελεγαν βια μισο με 0,7 bar..μετα δεν θα αργησει να ακουστει το μπαμ!!αλλα θυμαμαι πωε εβγαινε πιο φθηνα το να βαλεις ενα πιο δυνατο μοτερ παρα να τουρμπισεις αυτο που ειχαμε..βεβαια αυτο ειναι και το τι θελει να κανει ο καθενας...

  6. αυτο γινοταν χρονια με την σεατ και την vw .διναμε τοτε παραπανω λεφτα να παρουμε polo αντι για ibiza.εποχη 94 με 00 πχ..και στα ιδια λεφτα (ισως και λιγοτερα)εβγαζε το ibiza με πολυ περισσοτερο εξοπλισμο..(εγω ουτε air contition δεν ειχα,ουτε υδραυλικο τιμονι,abs)...και φυσικα περρισοτερα αλογα..αφου το 1.4 σε πολο ειχε 75 αλογα και το ibiza to εβγαζε με 100...to 1999 νομιζω βγηκε το 6n με τα 100 αλογα...ετσι και τωρα με τα audi....to S1 θα βγαινει ιδια λεφτα με to GTI...αλλα σου λεει το αλλο ειναι AUDI...η επιλογη...δικη σας!!

  7. Kαι εγώ που έβαλα Revo σε 1.4 tsi Seat Ibiza Cupra , το ίδιο μου έκανε. Μάλλον φταίει το software και όχι το hardware. Και σε άλλο παιδί στο seatclub.gr το ίδιο έκανε. Δεν μπορεί ολων οι βαλβίδες πιεσης χαλασμένες είναι ;

    το πραγραμμα που το παει 215 ή 220 εβαλες,ε?εχει μαγαλη διαφορα στο γκαζι και στην καταναλωση?

  8. αν το μοτερ καιει αυτα που δηλωνει η vw τοτε ειναι μια παρα πολυ καλη αγορα αυτο το αυτοκινητο...αλλλα αν ειναι σαν το fr που λεει οτι καιει 6 και κατι με 7 και δεν εχουμε δει ποτε κατω απο 8 λιτρα..τοτε δεν λεει για μεσα στην πολη...

  9. Ωχ, κατάλαβα. Δεν μπορείς να βάλεις εισαγωγή από Cupra?

    αποτι καταλαβα οταν το οδηγησα το cupra κανει λιγο παραπανω θορυβο αλλα δεν πρεπει να ειναι απο την εισαγωγη του μιας και ολα ιδια μας φανηκαν.αποτι ξερω δηλαδη fr και cupra εχουν διαφορα μονο στο προγραμμα..

    Νομίζω πως πρέπει να μαζεύεις από τώρα διάφορα tuning parts. new_iloveyou.gif

    θα οπως καναμε παλια στα παπακια...το σασι ειναι suzuki,μοτερ απο honda supra,σελα απο yamaha,πισω ψαλιδι απο honda astrea,πλαστικα καιφαναρια απο Supra...και αντε αν σπσει κατι να θυμασε απο τι ηταν!!! ;)

    δεν μπορει να μπει στα Ibiza tsi cupra/Fr εχουν την μπαταρια μπροστα δεξια και δεν μπαινει με τπτ.

    μονο στο polo gti Μπορει να μπει που εχει τη μπαταρια πισω.

    :pardon: ετσι ακριβως και οχι μονο μπροστα δεξια...ειναι και ολοκληρο θηριο και δεν χωραει τπτ....

  10. αυτο ακριβως καταλαβα και εγω και ξενερωσα πολυ...ηθελα τουρμπο ρε παιδι μου για να την ακουω την φαση..ξερεις "θελω να τ'ακουυυυωωωωωωω" που ελεγε και η διαφημηση της seat.αλλα τωρα αν ειναι να μπουμε σε μπερδεματα του μοτερ και τετοια και να εχουμε και προβληματα με εγγυηση αστο...εγω δεν καταλαβα το εξης...αντε πες η σκαστρα το μπερδευει το χαλαει εν παση περιπτωση δεν δουλευει!τελος! με το βαρελακι τι προβλημα εχουν ?? γιατι ντε και καλα να βαλω φιλτροχωανη και οχι βαρελακι?

  11. εχω το ibiza fr με τα 150 αλογα μοντελο του 2010.με χαρα πηρα την αποφαση να βαλω σκαστρα ανοιχτου τυπου και ειπα να εμπιστυρω την revo αφου πηρα το τηλ απο την αντιπροσωπια μου..με λυπη εμαθα οτι το συγκεκριμενο μοτερ με τα 2 τουρμπο δεν παιρνει σκαστρα ανοιχτου τυπου γιατι υπαρχει σοβαρος κινδυνος να μπερδευει οπως μου ειπαν..και οταν τους προτεινα να βαλουμε ενα βαρελακι της BMC ας πουμε πχ στην εισαγωγη για λιγακι καλυτερο ηχο μου ειπαν οτι ουτε βαρελακια βγαινουν για αυτο το μοτερ και πως το μονο ψηλοπειραγμα που μπορω να κανω αν θελω για λιγακι καλυτερο ηχο ειναι μια φιλτροχωανη......το κακο ειναι οτι την ιδια απαντηση πηρα και απο αλλο μαγαζι που βελτιωνει seat στην δυτικη πλευρα της Θεσσαλονικης...δηλαδη να ακουμε το χαρακτηριστικο τσαφ και τσουφ δεν παιζει??????

  12. Καλημερα,θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μας εδω στην περιοχη...πριν 1 μηνα αποφασισα να αλλαξω υαλοκαθαριστηρες στο πολακι (μοντελο οκτ.2004) και γυρισα ολη την Αθηνα σε καταστηματα με ειδη αυτοκινητου,ολοι μου ελεγαν για το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχουν ακριβως το ιδιο,καλυτερα να παω αντιπροσωπεια,οπως και πηγα (και εσκασα 27¤ τον 1 δλδ 54¤).Μεχρις εδω οκ,λιγο τσιμπημενα,αλλα λεω θα κανω τη δουλεια μου δε βαριεσαι...πριν 1 εβδομαδα κατεβαινω να παρω το αμαξι και αφαντοι και οι 3 υαλοκαθαρηστηρες (καποιοι κατσαπλιαδες τους ψυρισαν)...ετσι εσκασα 54¤ παλι +18¤ για τον πισω = 74¤...προχτες μετα τη βροχη κατεβαινω να παρω τ'αμαξι και οχι μονο λειπαν παλι και οι 3,αλλα αυτη τη φορα βρηκα χαρακια στο πισω δεξια μερος απο το ρεζερβουαρ μεχρι το φαναρι...λεω τσογλανακια μου χαρησαν μεταλλιο...ανοιγω ομως την πορτα και το αμαξι εζεχνε απο τη βρωμα,ολο το πισω σαλονι μουσκεμα...ψαχνω να βρω απο που μπηκαν νερα και μετα απο ωρα ειδα οτι και τα 2 πισω φαναρια ''επαιζαν'' απο τη θεση τους γιατι η πανω βιδα που τα συγκρατουσε ηταν σπασμενη...ετσι απο το κενο εμπαινε νερο στα πισω καθισματα...εκεινη την ωρα με πλησιασε η γειτονισσα που εχει το ιδιο μοντελο με μενα και μου λεει ''και σενα σε επισκεπτηκαν?''...το αμαξι της απεναντι χωρις υαλοκαθαριστηρες,αλλα οι καφροι ειχαν παραβιασει το αμαξι της και της ψυρισανα ακουσον ακουσον τα αμορτισερ που κρατανε το πορτ παγκαζ πανω και το σηκωνου...λιγο πιο κατω 1 πολακι ιδιο με το δικο μου χωρις πισω φαναρια...γινεται επιδρομη στη γειτονια,πολακι 6ετιας το δικο μου,μπροστα audi s3 ενος μηνος παντα αθικτο...μηπως ξερει ρε παιδια κανεις που θα βρουμε υαλοκαθαριστηρες για το πολακι εκτος αντιπροσωπειας στην Αθηνα,βαρεθηκαμε να δινουμε αντιπροσωπεια 74¤...(ειπαμε να παμε στην αστυνομια αλλα τι να πεις...)

    φιλαρακι καταρχην να πω κουραγιο με τους καφρους που εχουμε σε αυτην την χωρα....μηπως να κοιτουσες και σε κανενα ebay?μαλλον θα ειναι πιο φθηνα απο την ελλαδα.δεν το κοιταξα απλα μια σκεψη κανω..
  13. αυτους τους κατοχους BWW δεν μπορω να τους καταλαβω με τπτ....ενταξει..αντε να καταλαβω οτι σου προσφερει "ηδονή" το μουφα σηματακι M3 ή Μ5 πισω στο αυτοκινητο και σε συνδιασμο με τον προλογο που πουλας με τις 4 εξατμησεις πισω να γουσταρεις.αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατιτα ζηταει ο οργανισμο τους στα φαναρια και σε κοιταζουν με στυλ "χα...ηρθε τωρα και το seatακι ή το γκολφακι τωρα διπλα μας να μας πει οτι ειναι γρηγορος.....δεν βλεπει το M3 κολλημενο πισω???!!!?!?!?!?".και αναρωτιεμαι...αφου ξερεις και ξερω οτι πουλας προλογο μονο με σηματακι γιατι θελεισ τοσο επιδεικτικά να πιεις το τσαγακι σου????γιατι???αυτα εγιναν χθες σε ενα ακομη ανουσιο οπως εξελίχθηκε ανοιγμα..

  14. μερικα fr bocanegra ηρθαν και θα ερθουν με εξατμιση αριστερα.

    μερικα αλλα ιδια με το cupra.

    εχω τσεκαρει στο σεατ club που λενε τα ιδια.

    αν ηταν cupra bocanegra μαλλον ηταν κουλος οσο κουλος μπορεις να εισαι με ενα dsg.

    το cupra stock χτυπαει αρκετα δυνατοτερα αμαξια. αν αναλογιστεις και το βαρος του.

    αυτα. μακαρι να ηταν το cupra και το αμαξι σου να ειναι τοσο δυνατο!!

    μπραβω

    και εγω ετσι την κοβω την δουλεια ή να ηταν εντελως κουλος αυτο ή πολυ απλα να ειχε ολο το bodykit απο coupra και να ηταν το ibiza special ή το sport.

    βασικα και με το dsg γινεται να εισαι κουλος αλλα θελει πολυ προσπαθεια...α πχ αλλαζεισ ταχυτητα στισ 3000 στροφες και δεν το αφηνεις να "σπασει" που να βαλεις κοντρα.........

  15. μονο στην ποιοτητα συμφωνω.....

    στην ασφαλεια και στο βαρος διαφωνω...!

    θελω να πιστευω οτι το 6R θα ειναι μπροστα.

    να παρουμε και εμεις τα πολο το αιμα μας πισω :huh:

    διαφωνεις οτι το polo 6n ειναι πιο βαρυ αμαξι απο τα σαξοραλλα???γιατι αυτο λεω.

    Τα rallye, saxo δυστυχώς δεν έχουν αντίπαλο στις κόντρες από στάση. Μιλάμε για αυτοκίνητα 800- 850 kg δηλαδή 200 -300 kg τουλάχιστον λιγότερα. Ξεχνάτε ότι δεν είναι ηλεκτρόγκαζα οπότε έχουν πιο άμεση άπόκριση από οποιοδήποτε καινούργιο. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένα μαμά. Όλα είναι από 145 ps και πάνω. Έχουν τρελή δύναμη και σας υπενθυμίζω ότι golf tsi με πρόγραμμα (200 άλογα περίπου)ακόμα και μαμά Gti δυσκολεύονται και πολλές φορές τον τρώνε από αυτά τα διαόλια Ακόμα και τα opel corsa opc πάνε μαζί.

    Μακάρι κάποιος με πρόγραμμα στο Polo να πετύχει κανένα μαμά.

    Πάντως το πρόγραμμα σε τόσο λίγα κυβικά θα είναι το ίδιο επίφοβο με του golf 1.4.

    +1000 συμφωνω απολυτα

  16. σωστα ολα αυτα φιλε μου.και σε μεγαλο βαθμο τα αποδεχομαι.ομως οσο επικινδυνος ειμαι εγω που τρεχω στο δρομο και βαζω κοντρες (χωρις να εχω παει και ποτε σε πιστα προσωπικα) αλλο τοσο επικινδυνος ειναι και ο "καλος οδηγος" που εχει ερωτευθει παραφορα την αριστερη λωριδα και δεν την αφηνει με τιποτα...ουτε καν οταν οδηγει στην εγνατια οδο και με οριο 130 αυτος πηγαινει με 70 και 80.το θεμα μου λοιπον δεν ειναι αν φταιμε εμεις που δεν τα πλακωνουμε στις πιστες...αλλα οτι δεν φταιμε μονο εμεις για ολα τα στραβα και ασχημα που γινονται στους δρομους.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.