Jump to content

opus

Members
  • Posts

    825
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by opus

  1. Μάγκες αυτή είναι η άποψη μου και από προσωπικές εμπειρίες με τα εν λόγω οχήματα που έγραψε ο κύριος terlegas, προκύπτει οτι σαν εργαλείο σκληρής δουλειάς μέσα σε χωματουργικά και λατομεία εννοείται πως δεν θα έπερνα vw.

    Μάλιστα, σεβαστή η αποψή σου.Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω άποψη, διαλογο κάνουμε.Απλά έχω βαρεθεί, επειδή το ζώ καθημερινά , να ακούω διάφορα χωρίς όμως καμία αιτιολόγηση.

    Μπορείς να μου πείς, αν θέλεις, ποιο θα έπερνες για εργαλείο σκληρής δουλειας και γιατί?

  2. όλα ωραία όλα καλά, αλλά εκτός του οτι δεν θα εμπιστευόμουν ένα VW σαν εργαλείο δουλειάς ο σχεδιασμός του κώλου του είναι FAIL.

    Καλά το θέμα της σχεδίασης είναι υποκειμενικό, αλλά αυτό περί εμπιστοσύνης ...από που προκύπτει?

  3. Δεν διευκρινησα, οταν ελεγα οτι θα καει τα αντερα του, σε σχεση με ενα επιβατικο diesel που μεσα στην πολη εχει μεση 5 λιτρα ή ακομα με ενα απλο 16αρι βενζινης που δεν ξεπερναει τα 8 λιτρα. Απλα το συγγεκριμενο η γνωμη μου, ειναι εργαλειο, για επιβατικη χρηση δεν νωμιζω να τον βολεψει. Τεσπα οπως ειπα και παραπανω γουστα του καθενος.

    Να σε ρωτησω κατι, επειδη μου ειχες πει σε αλλο θεμα με το caddy, οτι ασχολησε με αυτοκινητα, δεν ξερω αν εισαι καποιος ντηλερ ή οχι. Ο πωλητης στην vw στην ερωτηση τι γινετε με επειδη ειναι 2καμπινο και τετραπορτο μας ειπε οτι η αδεια θα γραφει 4θεσιο και οτι μπορει να κουβαλαει οποιον θελει ακομα και τα παιδια του πισω. Εγω ηξερα οτι μπορει μπροστα να κατσει καποιος οποιοσδηποτε και στην αδεια γραφει συν 2 ατομα πισω τα οποια ειναι οι εργατες σου και τους πηγενοφερνεις σπιτι-δουλεια, ποιο απο τα δυο ισχυει?? Και σημερα το απογευμα που μηλησα με εναν ο οποιος εχει το mitsubishi μου ειπε οτι ειναι 1+2 πισω εργατες, μηπως εχει αλαξει ο νομος??

    Οχι ,σωστα τα λες και εσυ και ο φίλος σου....απλά στην Ελλάδα ζούμε....καταλαβαίνεις ..... :(

  4. Ο λογος οτι βγαινει στα ιδια λεφτα με ηλιοροφη, με κατι πυξιδες στο ταμπλο πανω που σου δειχνει τις κλησεις του αμαξωματος και του οτι το πισω τζαμι που κοιταζει προς την καροτσα ειναι ηλεκτρικο.

    Εγω παντως του ειπα, επειδη πρωτος λογος το θελει για επιβατικο και μετα για αγροτικο, και εχει σκαλωσει σε αυτου του τυπου αμαξια, πολλλααααααααααα λεφτα.!! Και για 2λιτρο πετρελαιο θα καει τα αντερα του.! ...με 30000 περνει ενα GTi μεταχειρησμενο και του μενουν και τα μισα στην ακρη.! Αλλα γουστα το καθενος.!

    ok ...περι ορέξεως ....!!!

    αλλά καλό είναι να σκεφθει αν τα λεφτα του θελει να τα επενδύσει σε φρού φρού και αρωματα ή σε πιο ουσιώδη πράγματα.

    Πιστεψέ με, επειδη το οδηγώ καθημερινά ,και το τεσταρώ τα Σ/Κ .... :whistling: , αξίζει κάθε δεκάρα απο τα 30000 ευρώ που στοιχίζει.Δεν λέω ότι και τα άλλα δεν έχουν δυνατότητες ή δεν είναι καλά αυτοκίνητα (τα έχω οδηγήσει όλα και εχω άποψη) ,αλλα στο συγκεκριμένο η VW ξεπέρασε τον εαυτό της , αν σκεφθει ότι σε αυτη την κατηγορία απουσίαζε για πολλά χρόνια ή μάλλον δεν είχε ποτέ παρουσία αν εξαιρέσουμε το θρυλικο Taro,που βεβαια δεν ήταν καθαρά vw.

    Σε αυτο το μόνο "μέρος" που συνεργαζετε με εταιρεία είναι το πίσω διαφορικό ,και η εταιρεία αυτή δεν αλλη απο την πασίγνωστη Dooge!!

    Οσο αφορά την καταναλώση που λες ,δεν ισχύει.Ο κινητηρας είναι φοβερά οικονομικός με κατανλωση 8L/100χλμ σε πορεία και περιπου 9 με 9.5L/100χλμ μέσα στην πόλη.Αυτοί οι αριθμοί προκύπτουν απο την δική μου χρήση.

    Αυτα.....

    Φιλικά πάντα

    Την Κυριακή που μας πέρασε 24/10/2010 έγινε παρουσίαση του AMAROK από γνωστή αντιπροσωπία VW στην πίστα Attart Off-Road Park. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εν λόγο Pick-up σε όλα τα κομμάτια της πίστας. Προσωπικά μου φάνηκε εξαιρετικό στην οδήγηση και το γεγονός ότι αντιμετώπιζε δύσκολα κομμάτια όπως αυτά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με απίστευτη ευκολία με έκανε να πιστέψω ότι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά που δίνεις. Επίσης η ποιότητα των υλικών και η εργονομία του εσωτερικού είναι μοναδική για την κατηγορία του και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς με ασφάλεια μια λιμουζίνα στα χωράφια και δεν σε νοιάζει τίποτα.

    +1 ;):thumbsup: :thumbsup:

  5. Σημερα πηγαμε με εναν κολητο μου ο οποιος ενδιαφερετε να παρει τετιου ειδος αγροτικο και περασαμε και απο την vw για ενα τεστ ντραιβ, το αμαξι σαν συνολο ειναι πολυ στιβαρο, περναει πανω απο τις ανωμαλιες του δρομου χωρις να καταλαβαινει τιποτα αλλα και χωρις να περναει ο παραμικρος ηχος απο την αναρτηση στην καμπινα των επιβατων, Το συγγεκριμενο ηταν το 2λιτρο διπλοτουρμπινο, και οταν ακουτε διπλοτουρμπινο δεν σημαινει οτι εχει δυο ειδιες τουρμπινες αλλα μια μεγαλη για ψηλα και μια μικροτερη για τα χαμηλα. Ο χωρος της μηχανης ειναι ακριβως οπως η φωτογραφια παραπανω χωρις καλυμα ισως λογω χωρου ή λογο κοστους??? Η καμπινα και τα υλικα μεσα ειναι ποιοτικα πολυ καλα ο χωρος πισω ειναι πολυ ικανοποιητικος για τους πισω επιβατες μιας και εκατσα πισω εγω, απο ηλεκτρονικα τα παντα, απο δυζονικο κλιματισμο και κατι αλλα συστηματα για την βοηθεια σε κατηφορικο δρομο, φουλ εκδοση αγγιζει το 30χιλιαρο. Το πηγαμε και σε ανηφορα και σε χωματοδρομο και σαν συνεπιβατης μου αφησε καλη εντυπωση, ο οδυγος και σε αυτον εχοντας οδηγησει και το αντιστοιχο mitsubishi και το mazda, το toyota το απεκλεισε, λεει ειναι πολυ καλο αλλα γερνει προς το mitsubishi...

    και ο λόγος που γέρνει προς το mitsubishi? ;)

  6. γνωριζεις φιλε αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει παραγγελεια με οροφη και δερμα??ο κωδικος φανταζομαι θα εχει ανοιξει για παραγγελειες σωστα??αν γνωριζεις ενημερωσε σε παρακαλω γιατι ενδιαφερομαι αμεσα για επαγγελματικο οχημα!

    Αυτη την στιγμή κωδικός για παραγγελία οροφή και δερμα δεν εχει ανοιξει.Δέρμα όμως μπορεί να μπεί στην Ελλάδα σε πολυ καλή τιμή,και πολυ ποιοτικη δουλεια.

    Νά ξέρεις σε περιπτωση που παραγγείλεις το αυτοκίνητο ,εστω και ένα extra να βάλεις ,θα μπει ειδική παραγγελία και θα κάνει περίπου 6 μήνες να ερθει ,αφου το amarok παραγετε στην Αργεντινή.!!

  7. Λοιπόν παιδιά....το αυτοκίνητο το ειδαμε πριν λίγες μέρες απο κοντά και σας λέω 2-3 πραγματάκια για αρχή:

    Το αυτοκίνητο δεν εχει καμια σχέση με τα άλλα ουτε εξωτερικά ,ουτε εσωτερικά ουτε απο κάτω!!!!(σασί)

    Εσωτερικα ειναι καθαρα επιβατικο της vw με οτι αυτο συνεπάγετε!!

    Ο κινητήρας είναι "φωτιά" πραγματικά.Οι τουρμπινες δουλέυουν σε πολλες περιπτώσεις και οι δυο μαζί.Δεν είναι σαν τους tsi.

    και το καλυτερο ειναι οι τιμή!!

    Προσέξτε : H startline εκδοση θα ξεκινα απο τα 25.000 ,θα υπάρχει μια μεσαια (trendline) με 27500 και η πιο πλουσια (highline) θα εχει 29500.

    To amarok θα έρχετε με 2 τετρακινησεις.

    1. Επιλεκτική με δυνατοτητα υποπολαπλασιασμού σχέσεων (αργο) αλλα και μπλοκέ διαφορικό πίσω.

    2. Μόνιμη τετρακίνηση με διαφορικό torsen.

    Αυτα για την ώρα!!

  8. και στο προηγουμενο ακομα και σε αυτο που ειχα δεν φενοταν λαμαρινα στο εσωτερικο του, λαμαρινα φενετε σε ενα renault που μπηκα, οι κολωνες του μπροστινου παρπριζ και στις πορτες δεν εχουν επενδυσεις αυτα τα καινουρια, με πετρελαιοκινητηρα που δουλευει σαν τρακτερ.!!! οτι πληρωσεις περνεις.!

    Στο εσωτερικο του μονο το καντραν με το τιμονι, αλαξανε και την κεντρικη κολωνα με τα χειρηστιρια του κλιμα.

    Αυτη η φωτο ειναι απο το caddy life, τα επαγγελματικα θα ειναι ακομα ποιο γυμνα.

    Επιτρεψε μου να επιμείνω....μιας και τα διαπραγματευομαι καθημερινώς τα επαγγελματικα της VW!!

    Μιλώ περισσότερο για τα combi

    Μπροστά στα απερχόμενα μοντέλα...το νεο caddy van ή life είναι ετη φωτός μπροστά...και οχι μόνο σε εξωτερικη εμφανιση.!!

  9. Ποιο πολυ για facelift το βλεπω, το εσωτερικο του δεν εχει αλαξει και πολυ. Παντως ειναι πετυχημενο, οσοι γνωστοι μου το εχουνε, μηδεν προβληματα και περπατημα golf,

    εγω στο παρλθον ειχα 2 caddy ενα 1997 που το τρακαρα και το πεταξα και ενα ακομα του 1999, και τα δυο ηταν σκυλια μαυρα. Μετα πηγα σε Transit connect...λυκος μαυρος ολο ζηταει.!! Θα το κρατησω ακομα λιγο και ισως μετα Caddy του 2011.!

    ισα ισα...το εσωτερικο ειναι που εχει αλλάξει πολύ....ξερεις τι είναι να μην φαινετε η λαμαρινα πια...? ;)

  10. VW Caddy 2010

    CADDY1.jpg

    Δημοσιοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Volkswagen Caddy, που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο, στη διεθνή έκθεση του Ανόβερο. Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το νέο Τransporter, παραπέμποντας ακόμη περισσότερο στα επιβατικά μοντέλα, ως προς την αρχιτεκτονική της μάσκας, του προφυλακτήρα και των φωτιστικών σωμάτων. Η νέα γενιά Caddy καλείται πλέον να συνεχίσει την επιτυχία της προκατόχου της, που στα έξι χρόνια της παραγωγής της αρίθμησε 800.000 μονάδες. Το αυτοκίνητο θα εξακολουθήσει να παράγεται με δύο μήκη μεταξονίων (Caddy & Caddy Maxi), τακτική που εδώ και χρόνια έχει κριθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη.

    CADDY2.jpg

    Τέσσερις πετρελαιοκινητήρες θα αναλάβουν να κινήσουν το μοντέλο, δύο των 1.6 λίτρων με ισχύ 75 και 102 ίππων και δύο των 2.0 λίτρων με απόδοση 110 και 140 ίππων. Όλοι τους πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Εuro 5, ενώ εξασφαλίζουν κατά 13% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τους προηγούμενους. Τα κιβώτια ταχυτήτων με τα οποία θα συνεργάζονται θα είναι δύο, το χειροκίνητο των έξι σχέσεων και το ημιαυτόματο (DSG) των επτά. Θα υπάρξουν επίσης, ως είθισται, και τετρακίνητες εκδόσεις (4MOTION). Οι κινητήρες των 1.6 λίτρων θα εφοδιάζονται και με σύστημα Start/Stop, με τη συνδρομή του οποίου οι εκπεμπόμενοι ρύποι διοξειδίου του άνθρακα ανέρχονται σε 129 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

    Τέλος, όλες οι εκδόσεις του νέου VW Caddy θα διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ΕSP).

    Πηγή:4troxoi.gr

    Επίσης να συμπληρώσω οτι θα υπάρχει και ενας βενζινοκινητήρας 1200cc tsi με 105 hp !!

  11. Amarok01.jpg

    Σε μια κοινή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Αυστρίας και της Σλοβακίας, η VW παρουσίασε το μεγάλο της στοίχημα στην κατηγορία των pick up οχημάτων, καθώς και τη νέα γενιά του Cross Polo.

    Ετοιμάζοντας τις βαλίτσες μας για τη συγκεκριμένη παρουσίαση, είχαμε την εξής απορία. ¶ραγε κατάφεραν αυτοί οι… αθεόφοβοι στη VW, να κατασκευάσουν με το καλημέρα μια από τις κορυφαίες –αν όχι την κορυφαία- πρόταση pick up της εποχή μας; Με αυτή λοιπόν την ερώτηση να ψάχνει για απάντηση, αλλά και πολλές ακόμη στο μπλοκάκι μας, φτάσαμε στη Βιέννη για να οδηγήσουμε το νέο Amarok. Το ιδιαίτερο όνομα του αυτοκινήτου προέρχεται από μία ιδιόλεκτο της Νοτίου Αμερικής και ουσιαστικά συμβολίζει την αξιοπιστία, το δυναμισμό και την στιβαρότητα. Στοιχεία δηλαδή, που σύμφωνα με τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας, αντιπροσωπεύουν 100% το Amarok, το οποίο σημειώστε ότι παράγεται στην Αργεντινή.

    Amarok03.jpg

    Αυτό που οφείλει να παραδεχτεί ο οποιοσδήποτε το συναντήσει για πρώτη φορά είναι η εντυπωσιακή του εμφάνιση, τόσο εκτός όσο και εντός. Αφού σας θυμίσουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μία πρόταση η οποία σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί, σας αναφέρουμε ότι το μήκος του είναι στα 5.254 χλστ. (πλάτος 1.944 χλστ. και ύψος 1.834 χλστ.) με τη δυναμική σχεδίασή του να είναι αυτή που σου τραβάει εξΆ αρχής την προσοχή. Την ίδια εντύπωση όμως συνεχίζεις να έχεις και αφού ανοίξεις τις πόρτες του Amarok, με το εσωτερικό σε καμιά περίπτωση να μη θυμίζει… «καρότσα». Ποιοτική κατασκευή, καλή συναρμογή των σκληρών πλαστικών του αλλά και ευχάριστη εικόνα είναι τα πρώτα πράγματα που σημειώνεις, με το μοντέλο της VW να έχει κερδίσει ήδη την μάχη των εντυπώσεων.

    Σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει και τα πιο σκληρά εδάφη, το Amarok προσφέρεται με πίσω μπλοκέ διαφορικό (Τόρσεν, μέχρι 40% εμπρός-60% πίσω) όπως αυτό που χρησιμοποιείται στο Q7 και Off-Road ABS, προκειμένου να μειώνεται σημαντικά η απόσταση φρεναρίσματος σε ολισθηρές ή εκτός δρόμου διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας και πραγματικά μας εντυπωσίασε όταν το είδαμε στην πράξη. Επίσης, υπάρχει το «Hill Descent Control» για τον έλεγχο κατάβασης λόφου ενώ παράλληλα το ESP Plus περιλαμβάνει σύστημα Hill Start Assist, το οποίο προσφέρει στο οδηγό του Amarok 2 πολύτιμα δλ. για να ξεκινήσει σε ανηφόρα με άνεση και πάνω απΆ όλα με ασφάλεια.

    Amarok3.jpg

    Στο τομέα της κινητήριας δύναμης τώρα, το μοντέλο θα διατίθεται αρχικά με έναν 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα TDI 163 ίππων/4.000 σ.α.λ. και ροπής 40,7 χλγμ. μόλις από τις 1.500 σ.α.λ., προδιαγραφών Euro5. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το μοναδικό δίλιτρο μοτέρ που χρησιμοποιείται σε αυτή την κατηγορία. Την επόμενη χρονιά, θα βγει και σε έκδοση 122 ίππων με ελάχιστες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (κάτω από 200 γρ./χλμ.) και φυσικά ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση, η οποία σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις δεν θα ξεπερνά τα 7,5 λίτρα/100 χλμ. Τέλος, κάποια στιγμή ίσως να δούμε και μία δυνατή –βενζινοκίνητη- έκδοση με ιπποδύναμη κοντά στους 200 ίππους ενώ μέσα στα σχέδια της εταιρείας είναι το 2012 να βγει και αυτόματη έκδοση.

    Το πρόγραμμα της παρουσίασης του μοντέλου, περιλάμβανε οδήγηση στην άσφαλτο αλλά και σκληρό off road, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε εύκολα στα πρώτα συμπεράσματα για το Amarok. Στην άσφαλτο, ταξιδεύεις σβέλτα, άνετα και ξεκούραστα μαζί του, σε σημείο να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι μέσα σε Pick-Up ενώ ο ροπάτος κινητήρας, μαζί με το «κοντό» 6άρι κιβώτιο και την καλή τετρακίνηση του χαρίζουν σπουδαίες off road δυνατότητες. Όπως προείπαμε, το έξυπνο σύστημα πέδησης (Off-Road ABS), πραγματικά κλέβει την παράσταση στο χώμα, ενώ γενικά νιώθεις ότι είσαι μέσα σε μία εξαιρετικά ασφαλή κατασκευή. Το VW Amarok θα έρθει στην χώρα μας το Σεπτέμβριο (το 2011 η μονοκάμπινη έκδοση), σε άκρως ανταγωνιστική τιμή, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας, γεγονός που θα το βοηθήσει ακόμη περισσότερο, όταν θα τεθεί απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, όπως το Nissan Navara και το Toyota Hillux.

    Πηγή: 4troxoi.gr

    Να συμπληρώσω μόνο ,ότι θα υπάρχει και αλλη μια επιλογη στην τετρακινηση,όπως αυτη του Tiguan.

    Απο Σεπτέμβριο ....θα το βέπετε πολυ συχνα στο δρόμο,με αυτα που προβλεπετε να γίνουν.......!!!

  12. Αρκετη. :) Εγω τελικα μπορω.Να πουμε στις 18:00 αυριο στο Φαρο για να μπορει κ ο Μακης;;Ποιοι αλλοι μπορουν;

    Ρε μεγαλωνεις και εσυ και αρχιζουν τα προβλήματα?

    Εγω μπορώ στις 16.00!!!! ειπα....

    Παιδια αν δεν βολευει το 16.00 τους υπόλοιπους κανονίστε οτι ωρα θελετε....και θα προσπαθήσω να έρθω!!

    sillyhorse1rb5.gif

  13. Στην αντιπροσωπεία μου είπανε οτι θα πρέπει να βρώ κάποιον με Golf V και εργοστασιακά xenon φώτα (να μην τα έχει τοποθετήσει μετά) για να μου δώσει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του, και να παραγγείλουμε βάση αυτού του πλαισίου καινούργιο εφκέφαλο δυκτίου. Επίσης μου είπανε πως υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει στο δικό μου αυτοκίνητο ο καινούργιος εγκέφαλος.

    Κάνε υπομονή....για αυτο που σου είπα στο pm !! ;)

  14. Πρίν ένα χρόνο περίπου είχα αλάξει τα φανάρια απο το Golf μου με ΟΕΜ bi-xenon. Τα δήλωσα με vag-com στον εγκέφαλο και δουλεύανε κανονικά. Πρίν ενα μήνα και κάτι μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα. ¶ρχισε να μη δουλεύει το bi-xenon, δηλαδή απο τότε όταν βάζω μεγάλη σκάλα στα φώτα, δεν σηκώνονται οι προτζέκτορες για να φωτίσουνε μακρυά όπως κάνανε παλιότερα. Πήγα στη VW για να μου πούνε τι φταίει και αφου το ψάξανε, μου είπανε οτι θέλει αλλαγή ο εγκέφαλος δυκτίου που είναι αρμόδιος για τα φώτα. Μου είπανε πως αυτός που φοράει πάνω το αυτοκίνητο μου δεν υποστηρίζει xenon φώτα (εργοστασιακά)και πως αν αλλαχτεί ο εγκέφαλος, θα δουλεύει κανονικά το bi-xenon. Όταν τους ρώτησα πως είναι δυνατόν να δουλεύανε κανονικά για 10-11 μήνες και τώρα ξαφνικά να μην δουλεύουν, μου είπανε πως με αυτό τον εγκέφαλο δυκτίου αποκλείεται να δουλεύανε. Μάλιστα δοκιμάσανε εγκέφαλο δυκτίου απο αλλο αμάξι με xenon και δουλεύανε κανονικά μου είπανε. Η τιμη του εγκέφαλου είναι 304 ευρώ και μαζί με την εργασία θα μου βγεί 350 ευρώ. Δεν ξέρω αν όντως αυτό φταίει. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος ας με βοηθήσει παρακαλώ...

    Οτι μπορει να φταιει ο εγκεφαλος "παιζει"...οχι ομως επειδή δεν υποστηρίζει bi xenon.Αυτο δεν παίζει...!!! ;) ;)

    Στα δικά μου 1 χρονο που τα ειχα δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα....και απο οτι ξέρω ουτε ο νεός ιδιοκτητης που τα εχει αλλον 1 χρόνο!!

    you have pm!!

  15. Η κονσόλα δεν θα είναι αυτή τελικά.

    Θα είναι κάτι μεταξύ polo και golf!!

    Στο kosmo*μη επιτρεπόμενο @ URL* έχει ειδικό site για το amarok

  16. παιδια απλα ενημερωτικα....

    ολο το δικτυο εμπορων VW πλεον ειναι εφοδιασμενο με ηλεκτρονικο συστημα αξιολογησης μεταχειρισμενων ,για να μην υπάρχουν αποκλισεις στις τιμές.... :)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.