Jump to content

golfitis

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by golfitis

  1. καλησπερα παιδια.μολις πριν 20 μερες πηρα στα χερια μου το καινουργιο μου αμαξακι.τι αμαξακι,κουρσαρα ειναι!!!ΤΟ EOS 122PS.το εχω στρωσει κιολας...παει πολυ καλα.φοβερη ροπη!!!οσον αφορα την στεγανοποιηση το εχω πλυνει 3 φορες με λαστιχο(με φουλ πιεση)και κοντρα σε ολα τα λαστιχα και δεν εβαλε σταγονα μεσα(εξαλου πιεστικο δεν επιτρεπεται απο οτι λεει και το μανιουαλ).πριν μερικες ωρες εριχνε καρεκλες(εχω πετυχει και αλλες 2-3 καλες βροχες) και ουτε σταγονα δεν πηρε.μονο κατι ψιλοτριγμοι ανεπεστητοι ακουγονται οταν ανεβαινεις πεζοδρομια η οταν πεφτεις σε λακουβες με μεγαλη ταχητητα(τα αποφευγω παντως αυτα).μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δεν νομιζω να αλλαξει κατι!λιγο προσοχη στην συντηρηση θελει.μην τρελενεστε με τα τυχον ψιλοπροβληματακια που ισως προκυψουν...οταν κατεβαινει η οροφη και εχεις ολον τον ουρανο απο πανω σου σε πιανει ψυχεδελεια!!!

    Θελεις να μας τρελανεις?

    Σε 2 εβδομαδες θα το εχω που θα παει.... ;)

  2. Γειά σε όλους. Διαπίστωσα μετά την τελευταία βροχή (βροχή να την πει ο Θεός, ΛΑΣΠΗ ΗΤΑΝ!) ορισμένα τριξίματα. Ακούγονταν από το πίσω μέρος της οροφής γύρο από το πίσω παράθυρο. Ο ήχος ήταν σαν να ακούς λάστιχα να τρίβονται. Μισοάνοιξα λοιπόν την οροφή και καθάρισα με σφουγκάρι τα λάστιχα από τη λάσπη. Κατά περίεργο τρόπο μετά τον καθαρισμό όλα σταμάτησαν, αν και να πώ την αλήθεια μόνο καθάρισμα δεν ήταν αυτό που έκανα, περισσότερο πασαλημμα. Θέλει τελικά την περιποίησή της η οροφή.

    Όσο για το παράθυρο συνοδηγού και προβλήματα στεγανότητας, ή στο MY08 λύθηκαν και δεν παρατήρησα τίποτε, ή είναι πολύ νωρίς ακόμη... αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε.

    Nα αγιασουν τα χερακια σου με αυτα που εγραψες φιλε μου!!!!!

    Ανακουφιστηκαμε λιγο αυτοι που το περιμενουμε.... :rolleyes:

  3. Με καραφλιασες τωρα!! :lol:

    Μπορεις να παραθεσεις αναλητικα τις τιμες απο το χαρτι που σου εδωσαν?

  4. Σήμερα έκανα την επέκταση εγγύησης..όλη η διαδικασία κράτησε 10 λεπτά..έστειλε ο αντιπρόσωπος μια αίτηση και φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας στην Αθήνα και σε 10 λεπτά μας έστειλαν απάντηση με fax το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ όπου Η Allianz EAAE (ασφαλιστική επιχείρηση) με συνεργασία της Vw Insurance Brokers GMBH θα ασφαλίσει συμφωνα με ......(έχει κάποια νουμερα)..... την επέκταση εγγύησης του αυτοκινήτου μου.Με ασφαλιστικό πρόγραμμα volkswagen lifetime..Στην συνέχεια το έγγραφο έχει την διαρκεια της εγγύησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.Πήρα και το λιπαντικό για τις τσιμούχες κόστους 44 Eυρώ..μου είπαν και πως θα το χρησιμοποιήσω..αν και έχει και οδηγίες το manual..αυτοί μου είπαν ότι χρειάζεται μόνο η οροφή..δεν χρειάζεται στις πόρτες..

    Αχρείαστη να ειναι...

  5. Η εγγυηση μου ηταν 2 χρονια και αλλα 2 που πληρωσα...μεσα στην εγγυηση ειναι και η οροφη.φυσικα επειδη εχω 1 χρονο τ αμαξι μου μενουν αλλα 3.για το tsi 1.4 πρεπει να ειναι λιγο πιο πανω τα σερβις.λογο λαδιων και φιλτρων.

    Γιατι αυτο? Χειαζεται περισσοτερα λαδια το 1.4?

    Η τουρμπινα τι παραπανω χρειαζεται για σερβισ?

  6. Και σίγουρα είτε διαλέγεις ένα αυτοκίνητο "@#$%παγίδα" που θα βάλεις τη γκόμενα και αυτό ήταν, είτε ένα άλλο που θα βάλεις τα πράγματά σου μαζί με 2 φίλους και θα πάς ταξιδάκι/εκδρομη.... Και χαίρομαι που διάλεξα το δεύτερο! :lol:

    Κι εγω σκεφτομουν roadster αλλα για τον ιδιο λογο με σενα δεν το πηρα...

    Θελω τις ανεσεις μου..ασε που νομιζεις οτι θα ακουμπισει ο κ%λ%ς σου στην ασφαλτο σε μερικα...

    Οσο για το "@#$%παγίδα" τουλαχιστον με το eos (που ειναι κι αυτο παγιδα) αν θελεις σταματας σε καμια στροφη να ανταμοιφθεις για την βολτα που προσφερεις, αμεσα... tongue.gif

  7. Παιζεις με τον διακοπτη ρυθμισης των καθρεπτων..

    θετεις τον διακοπτη στο Right καθρεπτη και βυθίζεται ο δεξης οταν κανεις οπισθεν...

    το ιδιο για τον αριστερο..

    αν δεν θελεις να βυθιστει κανενας πολυ απλα δεν επιλεγεις κανενα καθρεπτη με τον διακοπτη.. :lol:

  8. καλο ειναι να σκεφτειτε και ποσα 307 cc κυκλοφορησαν.αυτη η πατατα που κοστιζει και πιο πολυ απο 28000 καινουριο!!!!ευχαριστω για τον αριθμο κυκλοφοριας eos στην περιοχη σου,αλλα καλο θα ηταν και αλλα μελη να μας που αν ξερουν ποσα πουλησαν οι αντιπροσωποι της περιοχης.πιστεψτε με ειναι λιγοι και τυχεροι αυτοι που αγορασαν αυτο το αμαξι!!!!

    Πιο συχνα βλεπεις slk παρα vw eos...

    Στην περιοχη μου μονο 1 εχω δει να κυκλοφορει...

  9. Αν και δεν το έχω μαζί μου το χαρτί, πιστεύω πως είμαι σωστός. Θα το ψάξω αύριο και θα σου πώ πιο σίγουρα. Η λειτουργία "Coming home" και "Leaving home" τί ακριβώς είναι; Δεν έχω καταλάβει...

    Μακαρι να το εχει στο πακετο..

    "Coming home" και "Leaving home"

    Kατι με τα φωτα εχει να κανει..

    δες κι εδω

  10. Το κλείσιμο / αλλαγή κλίσης καθρεπτών είναι στο extra πακετο "Light & Sight"

    Εισαι σιγουρος?

    Γιατι η περιγραφη στο πακετο "Light & Sight" δεν λεει πια για κλεισιμο των καθρεπτων..

    λεει τα εξης:

    Πακέτο φωτισμού Light & Sight. Περιλαμβάνει: Εσωτερικό καθρέπτη και εξωτερικό καθρέπτη οδηγού με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, εξωτερικό καθρέπτη συνοδηγού με λειτουργία βύθισης κατά την οπισθοπορεία, λειτουργία "Coming home" και "Leaving home", αισθητήρα βροχής και αισθητήρα φωτός

  11. Εγώ την εξαγόρασα με 420 ευρώ με την αγορά του αυτοκίνητου...

    Από ότι άκουσα μπορείς να την πάρεις και αργότερα αρκεί να μην έχει λήξει η διετής δωρεάν εγγύηση χωρίς να είμαι σίγουρος για το χρονικό περιθώριο

  12. Οι κάτοχοι του EOS 1.4 TSI καλούνται -να μοιραστούν με εμάς που περιμένουμε την άφιξη του αυτοκινήτου θέματος- να αναφέρουν τις εμπειρίες τους, για να κάνουν την αναμονή μας αφόρητη… :huh:

  13. Μήπως έχει πραγγείλει κανείς από Internet αυθεντικές ζάντες VW? Εχω μετανιώσει που δεν έδωσα ?1450 για τις westwood με τον αισθητήρα πίεσης ελαστικών και τωρα ψάχνομαι να βάλω μόνο τις ζάντες. Έψαξα λίγο σε ebay αλλά μόνο chicago και Le mans βρήκα!

    Ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτο το εξης:

    εχω παραγγειλει κι εγω το εοσ και εχει βγει εβδομαδα παραγωγης 12 μπορω να επεμβω στην παραγγελια και να κανω αλλαγες στον εξοπλισμο?

  14. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...

    Μπορώ να βάλω το πακέτο αλουμινίου στο εσωτερικό αφ'ότου έχω το αυτοκίνητο; Ή αν όχι όλο το πακέτο, πχ τα πεντάλ...

    Έκανα τη μ@μ@κί@ και δεν τα παρήγγειλα... :D

    Το θεμα μετακινηθηκε εδω.

    Λογικα μπορεις αλλα... θα το πληρωσεις χρυσο!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.