Jump to content

ΝΙΚΟΣΣ

Members
  • Posts

    2,323
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ΝΙΚΟΣΣ

  1. φιλε aris_cc ποσο χρονων ειναι τα παιδια σου?

    σε ρωταω γιατι καποιες φορες δεν ειναι τοσο απλο το θεμα οπως το βλεπεις. και πριν πει καποιος κατι, οσοι απο εδω με ξερουν ξερουν πολυ καλα και την αρρωστια μου (αγαπη) για τους γιους μου και την αρρωστια μου για το αυτοκινητο.

    να φερω κι ενα παραδειγμα: σου εχει τυχει να πηγαινεις ταξιδι και καποια στιγμη αφου εχει κανει καμποσα χλμ. να ανακαληπτεις πως το ενα πιτσιρικι εχει βγαλει την ζωνη του κι εσυ αμεριμνος συνεχιζεις να ταξιδευεις? επειδη λοιπον μου εχει τυχει εμενα και για τουλαχιστον 30-40 χλμ. ειχε απασφαλισει την ζωνη ο μικρος κι οταν το πηρα χαμπαρι τρελαθηκα καλο θα ειναι να σκεφτομαστε πριν πουμε κατι.

  2. Φιλε svoura αφου σταματησε κ δεν σου επεσε πανω ξεχνατο παει κ αυτο πες βγενεις το πρωι απ το σπιτι κ δεν ξερεις αν θα γυρισεις τι να πω.

    και που να πιασει αυγουστος που οι αθηναιοι που πανε επαρχια βλεπουν ανετους δρομους και κανουν οτι μακακια θες και οι εναπομειναντες στην αθηνα νομιζουν οτι τον αυγουστο (ιδιος βραδυ) , ειναι μονο αυτοι στην αθηνα.

  3. Κατά τις πασχαλινές διακοπές μου στην ΠΑΤΡΑ, πήγα μία βόλτα προς κατάκολο μεριά την δευτέρα για καφεδάκι και είδα τον polotsik μετά της γυναικός....

    μμμμμ. εδω ειναι το θεμα στο κατακολο ηρθες αλλα αν δεν σε εβλεπα τυχαια δεν θα επερνες τηλ. :p:p:p

    ΥΓ. ωραια ειναι οταν εχεις καποιον να σου κρατησει τα τεκνα να βγεις με την συζηγο. ;):lol::D:D

    ΥΓ. την επομενη παρε τηλ. :D

  4. ελπιζω η φωτο να σε βοηθαει να κρινεις :thumbsup: αυτο ειναι ενα ρεκαρο σπορ και τωρα χρησιμοποιειτε απο τον μικρο μου πιτσιρικα. παρεπιπτοντος τα παιδια κουραζοντε ετσι κι αλλιως στα ταξιδια οποτε οπως και να εχει στασεις θα κανεις οτι κι αν παρεις :thumbsup:

    gallery_6618_469_7288.jpg

  5. εγω γιωργο το ξερω το πολακι και σου εχω πει τα ευσημα απλα θα αναφαιρω την βολτα σε εναν ανηψιο μου που δεν πιστευε στα ματια του και που μετα το χτυποκαρδι [κοινως χεσιμο :whistling::p ] γελαγαν και τα αφτια του :p

    ΥΓ. θελει κι αλλος βολτα :p:p:whistling:

  6. σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για τις ευχες σας

    ευχαριστω επισεις ολους οσους με πηραν τηλ. αν και με καποιους δεν μιλησαμε (γιατι ητε μιλαγα σε αλλο τηλ. ητε εκανα κατι αλλο) αλλα ειδα οτι με πηραν :good::good::good:

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε ολους τους εορταζοντες κι απο εμενα new_happybirth.gif:(

  7. Είναι σίγουρο αυτό; Μήπως το look του 100ps υπήρχε σαν option στο 75ρι;

    Ρωτάω γιατί έχω ένα μεταχειρισμένο 1.4 6Ν2, το οποίο μου το πούλησαν για 75ρι αλλά έχει πόμολα στο χρώμα του αμαξώματος. Δεν έχω ιδέα τι αίσθηση έχουν 75 ή 100 ίπποι (είμαι οδηγός των 1500-2000 rpm) οπότε δε μπορώ να το δοκιμάσω πρακτικά. Γενικά βέβαια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι λίγο... αλλοπρόσαλλο (π.χ. δισκόφρενα μπρος-πίσω με ζάντες σιδήρου και χωρίς ABS).

    αν εχει ολα οσα λες δισκοφρενα μπρος πισω τοτε 99%ειναι 100αρι εκτος κι αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης το ειχε κανει look 16v.

    ζαντες αλουμηνιου εβγαζε μονο το gti και ABS μονο παραγκελια. απο εκει και περα αν και αλλες λεπτομεριες με εσωτερικο του αυτοκινητου κτλ. (που δεν ειναι ευκολο να στις εξηγησουμε απο εδω) ταιριαζουν τοτε εκαναν λαθος και δεν σου πουλησαν 75αρι αλλα 100αρι.

  8. Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.

    Λιγες μερες μεινανε ωστε να κλεισουν καποια στοματα.

    Νικολα να τα εκατοστησεις.Οτι επιθυμεις.

    χρονια πολλά παγούρι!σε έπαιρνα τηλ αλλα μάλλον δη ενρίκες το πράσινο κουμπάκι για να απαντήσεις!!! tongue.giftongue.giftongue.gif

    επίσης χρονια πολλά "πολοτσικ"!!!να σε χαιρόμαστε εμείς και η οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko:new_happybirth.gifnew_happybirth.gifnew_happybirth.gif

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδες νασται καλα.

  9. Νικολα polotsiκ.................... ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ. new_happybirth.gifnew_happybirth.gifnew_happybirth.gif

    Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Αντε και οι 4 να γινουν 5!!!! B):lol:

    http://www.youtube.com/watch?v=1vXgpBVK24o

    ευχαριστω φιλε να σαι καλα

    χρονια πολλα στον παγουρι και σε οσους γιορταζαν εχθες και σημερα

  10. Κερί ήταν σε πάστα... Τωρα δε θυμάμαι ποιο ακριβώς προϊόν της μάρκας αυτής ήταν, αλλά θα το ψάξω και θα σας πω.

    αν ηταν σκετο κερι τοτε ειναι λογικοτατο

    γενικα το κερι [το σκετο] ειναι δυσκολο στο περασμα και ποιο πολυ στο να το βγαλεις

    οι αλοιφες γυαλισματος ομως ειναι ολα τα λεφτα.

    ευκολο περασμα ευκολο βγαλσιμο και ωραια δφουλεια.

    οσο για την διαρκεια ναι μεν κραταει αλλα μην φανταστεις πως καποια αλοιφη θα ειναι για καιρο οπως την πρωτη μερα που το γυαλισες/κερωσες.

  11. Για να μη πω τ ψέμματα που φράφουν, όπως ένα κερί της turtle wax που έλεγε οτι διαρκεί για ένα χρόνο και σ δυο μήνες δεν υπήρχε ίχνος καιριού(ότι πιο δύσκολο να τριφτεί εν τω μεταξύ)

    1 χρονο δεν διαρκει κανενα κερι απλα δεν πρεπει και δεν χρειαζετε να κερωνεις ασκοπα το αυτοκινητο.

    εξαρτατε ποια αλοιφη της turtle wax λες πως δεν τριβετε ευκολα.

    ΥΓ. εχω ξαναπει πως υπαρχουν διαδορες απο αλοφες σε αλοιφες και πως το κερι δεν ειναι γυαλιστικη αλοιφη ουτε η γυαλιστικη αλοιφη κερι.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.