Jump to content

lebowski

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lebowski

  1. Παιδιά σήμερα τελικά τοποθέτησα την εισαγωγή της K&N 57S-9501. (http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57S-9501). Το φίλτρο που φοράει είναι πραγματικά τεράστιο!! (http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=RU-5061).

    Το φιλτροκούτι έχει τρύπα στο κάτω μέρος όπου προσαρμόζεται ένας εύκαμπτος σωλήνας ο οποίος πηγαίνει κατευθείαν στο προβολάκι για να τραβάει αέρα.

    Στο οπτικό κομμάτι δείχνει σχεδόν εργοστασιακό αφού το φιλτροκούτι μπαίνει στις εργοστασιακές θέσεις (2 κουμπώματα και 1 βίδα). Το σωληνάκι για τις αναθυμιάσεις συνδέεται κανονικά πάνω στο κολλάρο.

    Για την τοποθέτηση του χρειάστηκα ένα έξτρα κολλάρο από αυτά που έδινε στο κουτί της η K&N για περισσότερη σιγουριά (να μην ξεκουμπώνει ο σωλήνας από το φιλτροκούτι).

    Από θόρυβο από μια μικρή βόλτα έμεινα ευχαριστημένος αφού ακούγεται η σκάστρα και απουσιάζουν οι πολλοί μεταλλικοί θόρυβοι κατά την εκκίνηση!!

    Θα χρειαστώ επειγόντος να παραγγείλω σίτα για το προβολάκι gti ανοιχτή, κάπου το είχαμε συζητήσει ότι έχει 2 τύπων (να πηγαίνει ο αέρας οριζόντια ή προς τα πάνω) αλλά δεν μπορώ να βρω που τα λέγαμε, όποιος μπορεί και θυμάται ας βοηθήσει!!!

    **************************************

    Απαγορευεται η αναρτηση αγγελιας,ειτε αμεση ειτε εμμεση,αν δεν υπαρχουν 30 πραγματικες δημοσιευσεις.

    Επισης,δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αγγελιες εδω.

    Την επομενη φορα θα υπαρξει αυξηση του warn level.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.