Jump to content

xris1

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xris1

  1. ρωτησα και μου ειπαν οτι στις βοριες χωρες επειδη το κλιμα ειναι πιο ψυχρο αποτι στην ελλαδα κατι με την θερμοκρασια για να μην ανεβαζει γινεται αυτο. uptade εγκεφαλου . αυτο

  2. με ειδοποιησαν σημερα για ανακληση και μου ειπαν προκειται για αναβθμηση του εγκεφαλου πηγα και σε ενα 20λεπτο το πηρα εχετε ακουσει τιποτα εσεις? πηγε κανεις αλλος? και μου ειπαν δεν εχει σχεση με την ιπποδυναμη και τη ροπη οταν τους ρωτησα εχω το tsi 140

  3. Τα apex που πηρες ερχονται συσκευασμενα και με ενα χαρτακι μεσα που λεει ακριβως τον κωδικο και το μοντελο του αυτοκινητου. Εχουν και εγγυηση 4 χρονια οποτε οτι στραβη, που ευχομαι να μην τυχει, εισαι καλυμενος.

    Καλοριζικα φιλε και πολυ ωραια εδειξε το αυτοκινητο περιμενουμε να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο τη συμπεριφορα του αυτοκινητου.

    tongue.gif

  4. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους,

    Θέλω να κάνω μία ερώτηση για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων...

    Είμαι κάτοχος ενός Golf V GT και έχει έρθει η ώρα του να το χαμήλωσω.

    Ερώτηση:Έχει κανείς χαμηλώσει το Golf με Bilstein(χοντροκάλαμα χαμηλώματος B8) με HR ελατήρια 3 ή 5 πόντους και αν ναι πως φαίνεται με το κάθε ελατήριο με ζάντες 225/40/R18...Εντυπώσεις και προβλήματα κυρίως με ενδιαφέρουν για να αποφασίσω πιο ελατήρια είναι πιο σωστό στο αυτοκίνητο.

    Προκαταβολικά ενημερώνω οτι δεν με ενδιαφέρει αν κοπανάει...κύριως αν με τα 5ποντα βρίσκει στους θόλους?

    Αν κάποιος μπορεί να επισυνάψει και κάποια photo θα ήταν το ιδανικό!! :o

    Ευχαριστώ προκαταβολικά...

    Κώστας.

    δες εδω http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=25338 κατω κατω εχω φωτο tongue.gif

  5. Αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω είχε συμβεί στο μέλος bbp κ είχα παρατηρήσει την αστοχία την οποία του επιβεβαίωσα με τους κωδικούς που βρήκα στο site της HR.

    Μπορείς κι εσύ να το ψάξεις από το site ή τον αντιπρόσωπο της Apex. Να πάρεις δηλαδή τον κωδικό και να τσεκάρεις αυτόν πάνω στο ελατήριο.

    Τα ελατήρια που φοράνε τα tsi-gt-gti είναι (συνήθως) ίδια λόγω ίδιου περίπου βάρους.

    Πάντως δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο.

    Αν σου είχαν δώσει ελατήρια 1,6 ή 1,4fsi η διαφορά ύψους μπροστά-πίσω θα ήταν πολύ μεγαλύτερη (σαν drag-car tongue.gif ).

    Σ'το είπα από την αρχή ότι θα έπεφταν σε λίγο καιρό-όπως λες πως έγινε.

    Μια χαρά είναι τα ελατήριά σου. Καλορίζικα. ;)

    αυριο θα βαλω φωτο και θα τα δειτε καλυτερα περιμενω γνωμες tongue.gif

  6. Φίλε το μόνο που θα κάνεις εφ' όσον έκατσαν καλά τα ελατήρια, είναι να δείς αν τα συγκεκριμένα που σου βάλανε είναι για το αυτοκίνητό σου. Δεν εννοώ αν απλά ταιριάζουν, αλλά αν έχουν βγεί ακριβώς για το αυτοκίνητό σου.

    ¶λλα ελατήρια βγαίνουν για το 1.4, άλλα για το GTI, άλλα για το TDI και πάει λέγοντας. Μπορεί και να ταιριάζουν, έχουν όμως άλλες προδιαγραφές για το βάρος κλπ.

    οταν τα παρηγγειλα μου ειπε αν εχω το γκολφ 5 το 1,6 η το 1,4 και του ειπα το 1,4 tsi και μου ειπε οκ γιατι λεει αλλα για το 1,6 οποτε για σενα ειναι τα συγκεκριμενα που σου δινω ειπε

  7. :wacko: - εχει συμβει και σε eibach ,ειναι λαθος του καταστηματος απο τον κωδικο πηγαινε τους το πισω αμεσα να τσεκαρουν το Νo και θα βγει ακρη - παντως ναι ισχυει οτι καθεται μετα απο μερικα χιλιομετρα οχι με την μια ,ελπιζω να μην εκανε καμια βλακεια ο μαστορας με τιποτα κομμενα στραβα bump stop (!)

    παιδια τα ελατηρια μετα απο 1 εβδομαδα εκατσαν ηρθαν στα ισα τους που λεμε tongue.gif πισω επεσαν σχεδον στους 2,5 ποντους και μπροστα 3,5 τωρα δε δειχνει καθολου ασχημο αλλα παρολαυτα τι λετε να τα βγαλω ??? δε ξερω τι να κανω απ το μαγαζι που τα πηρα ειπε οτι θα κατσουν μετα απο λιγα χιλιομετρα τωρα ειναι ομορφο δε δειχνει χαλια

  8. Πρέπει να σου έδωσε λάθος ελατήρια φίλε.

    Τα tsi και τα gt φοράνε τα ίδια με ελατήρια χαμηλώματος με αυτά που βγαίνουν για gti και όχι αυτά που βγαίνουν για τα 1.4 και 1.6.

    Στο λέω εκ πείρας γιατί την έχω πατήσει ήδη 2 φορές με ελατήρια HR.

    Όταν είχα βάλει τα 3,5 της HR, μπρόστα ήταν χαμηλωμένο και πίσω σηκωμένο. Σα να είχα βάλει ελατήρια ψηλώματος!! :thumbsup:

    Τελικά ο κωδικός ήταν λάθος αλλά όταν το κατάλαβα ήταν ήδη αργά.

    Πρόσεχε γιατί μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς.

    Να σου φεύγει ο κώλος σε στροφές, καθώς μπορεί να εμφανισθεί και το φαινόμενο τιραμόλα (στα σαμαράκια να κουνιέσαι σα φυσαρμόνικα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: )

    Αυτά σε περίπτωση που τα ελατήρια δεν είναι τα σωστά!

    ευχαριστω φιλε μαλλον αυτο παιχτηκε :thumbsup:

  9. καταρχην χρονια πολλα σε ολους στο θεμα μας. εβαλα ελατηρια χαμηλωματος σε γκολφ 5 tsi και υποτιθεται θα επεφτε στους 3,5 ποντους απο μπροστ επεσε 3 και απο πισω καθολου μα καθολου αντε να επεσε 1 ποντο το πολυ πολυ μου ειπε ο μηχανικος που τα εβαλα

    τι λετε?? ετσι ειναι τα apex??

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.