Jump to content

Giannis20vt

Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Giannis20vt

  1. δεν εχει το clima προβλημα. απο το δεικτη ξεκινησαν ολα κ μπλοκαρει ολο το συστημα κ λαμβανει λανθασμενα μηνυματα. και δεικτη μου αλλαξαν κ αναβαθμιση μου εκαναν κ παλι τα ιδια!!!! εχω σκασει!!!!

    Ποιον δεικτη εννοεις;

  2. οχι

    υπάρχει περίπτωση να απορυθμίστηκε?? έχει τύχη σε opel φίλου

    Αν δεν δουλευει κανενα τοτε εχει απορυθμιστει. Κανε μια προσπαθεια ρυθμισης. Λεει το βιβλιαρακι πως γινεται αυτο; Αλλιως με vag com (αν εχεις) ή αντιπροσωπία.

  3. Σε πλαστικο φαναρι απο εξω εχω δοκιμασει να το καθαρισω με μια αλοιφη της SONAX ειδικη για τετοια υλικα. Το αποτελεσμα ηταν καλο αλλα οχι τελειο. Σε κιτρινισμενα φαναρια κανει δουλεια παντως.

  4. Ο κυριος λογος που βγηκε σχετικα γρηγορα στην παραγωγη το 6αρι ηταν οτι εχει μειωμενο κοστος παραγωγης κατα 20% απο το 5αρι

    Δεν νομιζω να το αλλαξουν γρηγορα και αυτο το μοντελο.

  5. παιδια τι γνωμη εχετε για τα bosch service..?

    το πηγα στα μετεωρα στην θεσσαλονικη πιο πανω απο τον σκορπιο π εχει ενα

    Ειναι πολύ κοντα στο σπιτι μου, και τον βλεπω καθε ημερα.

    Εχει ολο καλα αμαξια εξω, ισως επειδη εχει απεναντι και μια μαντρα δικη του.

    Εχω και εγω την απορια να δω αν ειναι καλος, εσυ εχεις παει σε αυτον; ή το σκεφτεσε;

  6. φιλε μου μπορει να συμβαινει το εξης:

    Ως CD1 να βλεπει το root απο το στικακι, κοινως να διαβαζει για CD1 ολα τα αρχεια που ειναι χυμα. Επειτα να συνεχιζει στο CD2 CD3 κτλ κανονικα. Κανε μια δοκιμη.

  7. Να ρωτησω και εγω τελικα τι ισχυει με τα τεκμηρια στα αμαξια; Για λιγο καιρο βρισκονται στην ιδιοκτησια μου 2 αμαξια 1,8lt (πουλαω το 1 βεβαια αλλα μεχρι να πωληθει...). Τι συμβαινει σε αυτην την περιπτωση;

  8. Τοποθέτησα στην πλαφονιέρα του golf led σαν αυτό της φώτο παρακάτω αλλά οταν βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο που κανονικά πρέπει να σβήσουν, αυτά δεν σβήνουν αλλά μένουν λίγο λίγο ανοιχτά.

    Μπορώ να κάνω κάτι να διορθώθεί αυτό???

    LEDw5wBlue.jpg

    ΦΙλε μου θα πρεπει να βαλεις αντισταση παραλληλα (περιπου 220Ω την τιμη θα την βρεις με δοκιμη). Ως γνωστον τα Led καταναώνουν λιγοτερο ρευμα και αυτο μπερδευει τον εγκεφαλο ανεσης. Βαλε την αντισταση και θα το ξεγελάσεις.

  9. Κωνσταντινε, αν εχεις δυνατοτητα για μετρησεις με VAG COM κανε ενα Logαρισμα συνεχες για να δεις τι ακριβως θερμοκρασιες εχουν τα νερα. Πολυ πιθανον να εχει προβλημα η βαλβιδα που ανοιγει και κλεινει τα 2 βεντιλατερ.

  10. Παλικάρια καλησπέρα εγώ έχω trip controler στο γκολφάκι μου που βέβαια είναι του 2002 golf 4,1.4 η σπέσιαλ έκδοση απο γερμανία,έχω αυτή τη δυνατότητα ή τζίφος????

    Σας ευχαριστώ πολύ...

    Φυσικα και μπορεις αλλα θα χρειαστεις VAG COM οποσδήποτε.

    "Select 46 (Comfort System with power windows)

    Adaptation -> Function 10

    -> Channel 03 (Auto-Lock)

    The doors will lock automatically when the vehicle reaches a speed of 15 km/h or 10 mph (0 = off/1 = on).

    -> Channel 04 (Auto-Unlock)

    The doors will unlock automatically when the key is removed from the ignition switch (0 = off/1 = on)."

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.