Car Audio Test Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Άλλος ένας διαγωνισμός dB Drag & Bass race διεξήχθη στο Λιμάνι του Λαυρίου με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές!!! Quote
Car Audio Test Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Τώρα που καλοκαίριασε άρχισαν οι διαγωνισμοί. Στο Καπανδρίτι έγινε άλλος ένας με διοργανωτή το streetbassclub δείτε τα video Quote
lupakos Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Μπορει να ακουγεται λιγο δυσκολο αλλα πως μπορει να γινει να κανονισουμε σαν λεσχη οσοι θελουν να μετρησουν τα αυτοκινητα τους? Quote
ta6ape Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Πότε έγινε στο Λαύριο και δεν το κατάλαβα... Συμφωνώ με τον Γιάννη και ζητώ και εγώ να κανονίσουμε για group DB test!!! Όχι για μένα γιατί εγώ δεν έχω πολλά DB... σαν τον lupako! Quote
svouras Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Πότε έγινε στο Λαύριο και δεν το κατάλαβα... Συμφωνώ με τον Γιάννη και ζητώ και εγώ να κανονίσουμε για group DB test!!! Όχι για μένα γιατί εγώ δεν έχω πολλά DB... σαν τον lupako! ......Ακουγομαστε απο μονοι μας :frantics: Quote