pechlis Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Χθες βάλαμε στο Polo gti 2011 έναν Κινέζο mt6501!!! Ωραίο το μηχάνημα αν και λίγο αργό αλλά έχει 3 θεματακια: πρώτον δεν ανάβουν τα κουμπιά καθόλου, δεύτερον όταν σβήνει το μηχάνημα μένει αναμμενο το κουμπί on/off και τρίτον δεν ανάβει/σβήνει από το κλειδί παρά μόνο από το on/οff!! Αν γνωρίζει κανένας και μπορεί να βοηθήσει!!! Quote
tpapo Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 (edited) Χθες βάλαμε στο Polo gti 2011 έναν Κινέζο mt6501!!! Ωραίο το μηχάνημα αν και λίγο αργό αλλά έχει 3 θεματακια: πρώτον δεν ανάβουν τα κουμπιά καθόλου, δεύτερον όταν σβήνει το μηχάνημα μένει αναμμενο το κουμπί on/off και τρίτον δεν ανάβει/σβήνει από το κλειδί παρά μόνο από το on/οff!! Αν γνωρίζει κανένας και μπορεί να βοηθήσει!!! Προφανώς υπάρχει θέμα συμβατότητας με το can bus ,έχω την εντυπωση ότι το Mt-6501 προορίζεται για μοντέλα με can bus συμβατό με αυτό του GOLF 5, ενώ ΤΟ ΜΤ-6505 για μοντέλα με can bus συμβατό με αυτό του GOLF 6 στην οποία ανηκει και το δικό σου ! Βέβαια αν δεν έχεις χειριστηρια στο τιμόνι υπάρχει και ο γνωστός παλιός τρόπος εγκατάστασης χωρίς τη μεσολάβηση του can bus Αυτά Υ.Γ το δικό μου πάντως κινεζακι "ζωή " ναχει κλεινει απροβλημάτιστη λειτουργία 2,5 χρόνια τωρα ,απο τα πρωτα κομματια mt6501 αγορασμενο απο ελλάδα ,με μονο προβλημα τη κατανάλωση μπαταριας που λυθηκε και αυτό επιτυχώς εδω και 1,5 χρόνο απο τον εγκαταστάτη μου . Edited July 9, 2011 by Skorpios Quote
pechlis Posted July 10, 2011 Author Report Posted July 10, 2011 (edited) Προφανώς υπάρχει θέμα συμβατότητας με το can bus ,έχω την εντυπωση ότι το Mt-6501 προορίζεται για μοντέλα με can bus συμβατό με αυτό του GOLF 5, ενώ ΤΟ ΜΤ-6505 για μοντέλα με can bus συμβατό με αυτό του GOLF 6 στην οποία ανηκει και το δικό σου ! Βέβαια αν δεν έχεις χειριστηρια στο τιμόνι υπάρχει και ο γνωστός παλιός τρόπος εγκατάστασης χωρίς τη μεσολάβηση του can bus Αυτά Υ.Γ το δικό μου πάντως κινεζακι "ζωή " ναχει κλεινει απροβλημάτιστη λειτουργία 2,5 χρόνια τωρα ,απο τα πρωτα κομματια mt6501 αγορασμενο απο ελλάδα ,με μονο προβλημα τη κατανάλωση μπαταριας που λυθηκε και αυτό επιτυχώς εδω και 1,5 χρόνο απο τον εγκαταστάτη μου . το mt6505 δεν το βρίσκω!! Εγώ πάντως όταν ρώτησα για συμβατότητα με διαβεβαίωναν οι κινέζοι ότι είναι συμβατό στο 100%! τι να πω ελπίζω κάπως να υπάρχει τρόπος ώστε να λυθούν αυτά τα θέματα! Υ.Γ. Σου εύχομαι να είναι απροβληματιστο για πολλά ακόμα χρόνια! Edited July 10, 2011 by pechlis Quote
tpapo Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 το mt6505 δεν το βρίσκω!! Εγώ πάντως όταν ρώτησα για συμβατότητα με διαβεβαίωναν οι κινέζοι ότι είναι συμβατό στο 100%! τι να πω ελπίζω κάπως να υπάρχει τρόπος ώστε να λυθούν αυτά τα θέματα! Υ.Γ. Σου εύχομαι να είναι απροβληματιστο για πολλά ακόμα χρόνια! Δηλαδή επαναπαύτηκες με τη διαβεβαιωση των κινέζων πωλητών ? δεν ξέρω .., πάντως και το mt-6505( new model now !) αλλά και το vw-7088 που ειναι συμβατά 100% με το Golf-6 τα βρίσκεις και έξω αλλά και στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα διαθεσιμα ,μήπως δεν το έψαξες ? Quote
pechlis Posted July 10, 2011 Author Report Posted July 10, 2011 Δηλαδή επαναπαύτηκες με τη διαβεβαιωση των κινέζων πωλητών ? δεν ξέρω .., πάντως και το mt-6505( new model now !) αλλά και το vw-7088 που ειναι συμβατά 100% με το Golf-6 τα βρίσκεις και έξω αλλά και στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα διαθεσιμα ,μήπως δεν το έψαξες ? Όχι βέβαια! Ρώτησα και μου το πρότεινε ο φίλος Nikoskallithea ο οποίος απ ότι έχω διαβάσει το κατέχει το άθλημα!!! Φοβάμαι ότι έχει γίνει μπέρδεμα γιατί είπαμε στους Κινέζους ότι το polaki δεν έχει steering wheel controls!! Μήπως λέω μήπως το στειλανε χωρίς canbus γιαυτο το λόγο!! Έχεις link για το mt6505? Quote
tpapo Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 (edited) Όχι βέβαια! Ρώτησα και μου το πρότεινε ο φίλος Nikoskallithea ο οποίος απ ότι έχω διαβάσει το κατέχει το άθλημα!!! Φοβάμαι ότι έχει γίνει μπέρδεμα γιατί είπαμε στους Κινέζους ότι το polaki δεν έχει steering wheel controls!! Μήπως λέω μήπως το στειλανε χωρίς canbus γιαυτο το λόγο!! Έχεις link για το mt6505? το Mt-6505 http://www.szmaisun.com/show.asp?ArticleID=806&proname=&key=MT6505 to vw-7088 http://www.naviexperts.gr/VW%20OEM.html αλλά και αυτό που αντικαθιστά πλέον το Mt-6505 http://www.szmaisun.com/show.asp?ArticleID=825&proname=&key=MT-7761 και η νέα εισοδος http://www.szmaisun.com/show.asp?ArticleID=834&proname=&key=MT-8001 Tωρα can bus module φυσικά και έχει ,απλά μάλλον εχει μια "μικρη" ασυμβατότητα με αυτό που φοράει το polo,αν δεν έχεις χειριστηρια όμως μικρο το προβλημα θα το συνδεσεις παρακάμπτοντας το can bus Edited July 10, 2011 by Skorpios Quote