Jump to content
Kmoraitis78

Αυτοκίνητο 20 Χρόνων - Αδεια Κυκλοφορίας Ή Απαγόρευση - Απόψεις

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Αρχίζω με μια απορία που έχω εγώ και ο πατέρας μου για το αυτοκίνητο που είναι στην κατοχή μας. Έχουμε ένα VW Passat το οποίο ταξινομήθηκε τον 11 του 1991. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση περνάει ΚΤΕΟ άψογα και με πολύ λίγους ρύπους για την ηλικία του. Είναι τπο 1.8 CL με τους 90 Ιππούς. Θέλει λίγο συμμάζεμα αλλά πιο πολύ στο εσωτερικό του σαλονιού παρά μηχανικά. Επειδή είμαι νέος οικογενειάρχης και το μικρό αυτοκίνητο δεν φτάνει για τα ταξίδια στο χωριό και ελέο κρίσης δεν παίζει χρήμα ουτε και για απόσυρση λέω να το συμαζέψω και να το κυκλοφορώ. Η ερώτηση που γενναται είναι η εξής, υπάρχει περίπτωση να βγεί κάποιος (επίσημο δημόσιο) και να πεί οτι αυτοκίνητα της δικής του χρόνολογίας απαγορευεται να κυκλοφορούν και πρέπει να παραδωθούν για ανακύκλωση? Πχ να μην επιτρέπονται πια οι Euro 1 καταλυτικοί κινητήρες.

Αυτά σκέφτομαι και απο την άλλη έχω ένα άψογο αυτοκίνητο με ταξιδιάρικα χιλιομετρα μόνο να φυλάσετε σε κλειστό γκαραζ και να μένει ανεκμετάλευτο.

Κάθε άποψη θα είναι χρήσιμη.

Κωνσταντίνος

Link to comment
Share on other sites

Απο την στιγμη που το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση οπως λες,φυσικα και μπορεις να το κυκλοφορεις κανονικα.

Το εσωτερικο του,ευκολα μπορει να γινει σαν καινουριο.

Για το αλλο θεμα που λες,αποκλειεται να βγει απαγορευση κυκλοφοριας.Αν αλλαξει κατι,αυτο θα ειναι να βαλουν υψηλοτερα τελη σε τετοια αυτοκινητα.Φυσικα δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιατι οπως εχεις δει και εσυ,τα αλλαζουν καθε χρονο.Οποτε αποψη μου,το κυκλοφορεις κανονικα και αν δεις οτι ειναι τελειως ασυμφορο την δεδομενη χρονικη στιγμη,καταθετεις πινακιδες ωστε να μην επιβαρυνεσαι.

Το θεμα μετακινηθηκε εδω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.