Jump to content
kSiS

Golf Iv Μπαρες Θολων Μπρος-Πισω

Recommended Posts

Καλησπερα! Εχω ενα MK4 GTI. πριν μερικες μερες εβαλα αντιστρεπτικες μπρος πισω H&R. εμεινα ευχαριστημενος και τωρα θελω να βαλω μπαρες θολων μπρος-πισω (πανω).

ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την πολυτελεια να βρω αντιπροσωπους. δεν σκεφτομαι να παρω αλουμινιου γιατι εχω πιασει στα χερια μου κ ειναι πολυ "ψευτικες". εψαξα στο ebay αλλα βρηκα κατι ανωνυμες αλουμινιου. επισης βρηκα OMP αλλα μονο για μπροστα.

κοιταξα επισης τα σετ wiechers απο εδω http://www.streetandcircuit.gr/golf-mk4-wiechers-strut-bar-rear-steel-basic-red-powdercoat-p-159610.html αλλα οι αλουμινου δεν με πειθουν, αυτες με τα καρμπον ξεφευγουν πολυ στην τιμη και ψινομαι για τις steel(χαλυβας). μηπως τις εχει δοκιμασει-δει καποιος να μου πει την γνωμη του?? επισης θελω να μου προτεινεται και αλλες γιατι μονο τις προαναφερθεσες μπορεσα κ βρηκα εδω. οποιαδηποτε αποψη-γνωμη δεκτη !

Link to comment
Share on other sites

Αναρτηση εχεις μαμα?

Απο την στιγμη που εβαλες αντιστρεπτικες,αν βαλεις και μπαρες θολων μπρος πισω,το αμαξι θα γινει πολυ απολυτο και κατι τετοιο δεν νομιζω οτι ειναι καλο,ειδικα σε συνθηκες δρομου.

Αν θα βαλεις τελικα,καλο θα ειναι να βαλεις διαιρουμενη μπροστα ωστε σε περιπτωση στραβης,να σπασει και να μην μεταφερει ολη την ενεργεια και στον αλλο θολο.

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

Αναρτηση εχω 4αδα Koni κιτρινα ρυθμιζομενα καινουρια πριν 1 μηνα τα εβαλα. οταν λες απολυτο το αμαξι τι εννοεις ?

Εννοεί ότι στις στροφές άμα σου φύγει θα μαζεύεται πολύ δύσκολα. Άποψη μου είναι να μην βάλεις μπάρες θόλων, αλλά να βελτιώσεις άλλα σημεία βάζοντας π.χ. σινεμπλοκ powerflex.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λεει ο Στελιος εννοω.

Οτι δεν θα φευγει απο τον δρομο,αλλα οταν θα φτασει στα ορια του δεν θα σε προειδοποιησει καθολου με αποτελεσμα να ειναι πλεον απολυτο στην οδηγηση.

Με τις αντιστρεπτικες,την αναρτηση και τις βασεις που σου προτεινε και απο πανω,πιστευω θα εχεις ενα πολυ δεμενο συνολο για να το ευχαριστηθεις στις στροφες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.