Jump to content
Yiannis FSI 1.6

Ηχοσ Συμπλεκτη Golf V Fsi 1.6

Recommended Posts

Έχω ένα golf V fsi 1.6 , γενικά μου έχει βγάλει προβλήματα, (αισθητήρες μαφ, πολλαπλασιαστές, πυροκροτιτή αεροσάκου, αισθητήρα ABS, γενικά δεν έχω παράπονο , κατάφερε αυτό το αμάξι να με κάνει να βγω απο τα ρούχα μου, παρόλα αυτά είναι το πρώτο μου αμάξι, και το προσέχω όσο καλύτερα γίνεται όσα προβλήματα και αν βγάζει. Το πήρα μεταχειρίσμενο με 70,000 χιλ, πριν δύο χρόνια+. τέλος παντων, για να μπω στο θεμα : πριν απο καμι 15 χιλιαδες χιλιομετρα, αλλαξα δισκο πλατο, εχω παρατιρησει ομως, οτι οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο ο συμπλεκτης ειναι μαλακος τερμα ησυχος, οπως πρεπει να ειναι ενας σχετικα καινουργιος συμπλεκτης. Το προβλημα ειναι οτι αμα το αμαξι κανει χιλιομετρα η ζεσταθει ο συμπλεκτης τριζει στο πατημα σαν να νιωθω τα γραναζια να γυρνανε, και κανει και θορυβο στο πατημα σαν σκουριασμενο ελατηριο, μου ειπανε στο συνεργειο οτι επειδη ειναι υδραυλικος ο συμπλεκτης ειναι φυσιολογικο να κανει ετσι, εγω δεν ξερω πια τι να υποθεσω, αν καποιος απο τους φιλους εδω εχει καταλαβει τι εννοω, ασ δωσει τα φωτα του.     

 

 

Ευχαριστω εκ των προτερων ολους τους φιλους εδω

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω ρε φίλε, έχω και εγώ FSI και έχω αλλάξει σετ αμπραγιάζ πριν από 18 μήνες και κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει. Θα σου πρότεινα να πάρεις γνώμη και από αλλο συνεργείο.

Link to comment
Share on other sites

Θα απαντήσω μόνο στο θέμα του τριξίματος σαν σκουριασμένο ελατήριο. Επειδή μου το κάνει και εμένα, στο ίδιο αυτοκίνητο, δεν θέλει τίποτα άλλο παρά μόνο λίγο γρασάρισμα σε κάποιο σημείο που δεν είναι εμφανές όμως. Μάλλον δεν έχει να κάνει με την αλλάγή δίσκου-πλατώ και δεν είναι τίποτα. Όσο για το άλλο θέμα.... η αλλαγή δίσκου σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι τελικά λεπτό θέμα.. Ρουλεμάν άλλαξες; Μήπως χτυπάει αυτό? Όταν έχεις συμπλέκτη πατημένο ακούγετεαι πάλι;

Link to comment
Share on other sites

Δύο τινά......ή λάθος τοποθέτηση,ή σου άλλαξε μόνο τον δίσκο(και άφησε τα ίδια πλατώ και ρουλεμάν).Άν δηλαδή έχουν στραβώσει τα χτένια του πλατώ,ακούς το θόρυβο που λές οτι ακούς!!

Άν ακόμα είναι ανοικτός ο εν λόγω κύριος,πέρνα μια βόλτα από εκεί!!

Edited by Touring the M3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.