Χρήστος Πίσπας Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Ειμαι κατοχος Audi A3 '08 1.4 TFSI και αντιμετωπιζω τα εξης θεματα: 1. ξεκληδωνει μονο με κλειδι η πορτα του οδηγου και απο μεσα μπορω να ξεκλειδωσω του συνογηγου, και το πορτπαγκαζ μονο με το control στα κλειδια. 2. καθε φορα που το αμαξιθα μεινει κλειστο για λιγες ωρες μηδενιζεται η αυτονομια σε καταναλωση 3. καθε πρωι που το βαζω μπρος ακουγεται σαν πετρελαιο για 1 sec και μερικες φορες πολυ σπανια εως και 10sec! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις αλλα και την αποδοχη!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polakias TDI Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 1 ώρα πριν , Χρήστος Πίσπας said: Ειμαι κατοχος Audi A3 '08 1.4 TFSI και αντιμετωπιζω τα εξης θεματα: 1. ξεκληδωνει μονο με κλειδι η πορτα του οδηγου και απο μεσα μπορω να ξεκλειδωσω του συνογηγου, και το πορτπαγκαζ μονο με το control στα κλειδια. 2. καθε φορα που το αμαξιθα μεινει κλειστο για λιγες ωρες μηδενιζεται η αυτονομια σε καταναλωση 3. καθε πρωι που το βαζω μπρος ακουγεται σαν πετρελαιο για 1 sec και μερικες φορες πολυ σπανια εως και 10sec! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις αλλα και την αποδοχη!!! Το "1" το πάθαινα όταν η μπαταρία μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση, μπορεί να έχει κάποια σχέση και με υπόλοιπα θέματα. Έχεις αλλάξει πρόσφατα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...