Jump to content
NIK-CH

Φίλτρο βενζίνης

Recommended Posts

Καλησπέρα...ο μόνος λόγος που κάνω αυτό το topic είναι για το που βρίσκεται (εφόσον υπάρχει) το φίλτρο βενζινης, κάθε γνώση είναι ευπρόσδεκτη. 

 

Κάτοχος tiguan 1.4tsi 4motion του 2018.

 

Λόγω ότι τον τελευταίο  καιρό τα καύσιμα που υπάρχουν στην αγορά δεν είναι και από τα καλύτερά σε ποιοτητα καθώς  παρατηρούσα διαφορά φαινόμενα όπως ανάβει το  check engine μετά από ανεφοδιασμο ή σε καποιους βγαζει ένδειξη μειωμένη  απόδοση κινητήρα ή βλέπουμε ότι η ανταπόκριση στο γκάζι δεν είναι η αντίστοιχη  στην απόδοση κινητήρα.

 

Καθώς λοιπον έκανα πρόσφατα το ετήσιο  σέρβις,  είπα να μου αλλάξουν και το φίλτρο βενζίνης, και ο μηχανικός μου πέταξε την ατάκα " δεν έχει φίλτρο βενζίνης " και έχω μείνει άγαλμα..και τον ρωτάω " είσαι σίγουρος γτ δεν γίνεται να μην έχει" και ελαβα την ιδια απάντηση " σε αυτον κινητηρα δεν υπαρχει κανενα φιλτρο βενζινη και υπάρχει .μια απλη σιτα στην αντλία του ντεποζιτου" :cray: οποτε έρχομαι και σας ρωτάω και όποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του...Που είναι το φίλτρο βενζίνης.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.