sun_night Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 θελω να ρωτησω , επηδει εχω δικο μου ανθρωπο και του ζητησα να μου βρει μανισιο navigator για το 6αρι μου γνωριζει κανεις τι γλωσσα ειναι και αν δεχετε κανενα fimware ελληνικα μπορώ να τα περασω σε αντιπρωσοπια ή εχει επιλογες γλωσσας ? Quote
mkaragiannis Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 θελω να ρωτησω , επηδει εχω δικο μου ανθρωπο και του ζητησα να μου βρει μανισιο navigator για το 6αρι μου γνωριζει κανεις τι γλωσσα ειναι και αν δεχετε κανενα fimware ελληνικα μπορώ να τα περασω σε αντιπρωσοπια ή εχει επιλογες γλωσσας ? τα ελληνικα τα ξεχναμε γενικως και σαν συστημα και σαν πλοηγηση!!!!!! επιλογες γλωσσας εχει και η φυσικη επιλογη ειναι ENGLISH!!!!! Quote
nikoskallithea Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Νομιζω δεν μπορεις να διαβάσεις ουτε τα τραγουδια που ειναι γραμμενα με Ελληνικούς χαρακτήρες. Quote
sun_night Posted January 18, 2010 Author Report Posted January 18, 2010 αν το παραγγιλεις απο Ελλαδα εχεις αυτες τις επιλογες η παλι το ιδιο ? Quote
tomtgs Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Το ίδιο φίλε, το μηχάνημα δεν διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες Quote
thanos.k Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 δωσε μια 550 και παρε ενα navigon καλο... Quote
sun_night Posted January 19, 2010 Author Report Posted January 19, 2010 ποιο φιλε ? θελω κατι να μην ειναι καγκουριαρικο να μην βγαινουν οθονες και τετοια κατι σαν το μανισιο και φυσικα οχι ανωνυμο κινεζακι Quote
nikoskallithea Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 ποιο φιλε ? θελω κατι να μην ειναι καγκουριαρικο να μην βγαινουν οθονες και τετοια κατι σαν το μανισιο και φυσικα οχι ανωνυμο κινεζακι ....άντε πάλι. Βρε τι τραβάμε. Quote