kouliss Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Αγαπητοί φίλοι, αυτή την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το Hellenic VWClub θα συναντηθεί για μεσημεριανό γεύμα στα Καλύβια Αττικής. Το σημείο συνάντησης είναι στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας στον κόμβο της πρώην Renault λίγο πριν την Αττική οδό στις 12:00. Υπόψη ότι 12:15 υποχρεωτικά θα αναχωρήσουμε για την ταβέρνα καθώς δεν μπορεί να κρατηθεί το τραπέζι αν αργήσουμε. Η ταβέρνα που θα μας φιλοξενήσει ονομάζεται "το Τρίγωνο" και βρίσκεται Αθηνών 36 στα Καλύβια (http://www.tavernatrigono.gr/). Τον χάρτη της περιοχής θα τον βρείτε εδώ. Φυσικά και σε αυτή την συνάντηση καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι και κάτοχοι οχημάτων Volkswagen σε εργοστασιακή ή βελτιωμένη μορφή. Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας με σιγουριά ώστε να οργανωθούμε καλύτερα και να μην μείνει κανείς χωρίς μπριζολάκια ... Π.χ. kouliss, +1 Συμμετοχές: kouliss Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.
kouliss Posted February 19, 2010 Author Report Posted February 19, 2010 Επειδή αύριο το απόγευμα θα πρέπει να ενημερώσω την ταβέρνα θα παρακαλούσα να γράψετε όσοι είναι να έρθετε για να δηλώσω τον αριθμό. Ευχαριστώ.
bmxas Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 τι εγινε ρε παιδια?ολοι στην διαιτα το ριξατε? κανενας δν θα ερθει? αντε δηλωστε οεο! εγω κατα 99% μεσα!
Guest PanosVR6 Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 μεσα και εγω +θοδωρης polo 1.6T
skaraviaios Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 Μέσα, και υπολόγισε 2 θέσεις για γατούλα.
kouliss Posted February 20, 2010 Author Report Posted February 20, 2010 Ενημέρωσα την ταβέρνα. Αν κάποιος θέλει τελευταία στιγμή ας με ενημερώσει τηλεφωνικά μέχρι τις 10:00 το πρωί.
bmxas Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 περασαμε πολυ ωραια χθες και φαγαμε και ηπιαμε! και μετα το καφεδακι στο σουνιο ηταν ολα τα λεφτα!!!!! τις φωτος θα τις ανεβασει κανεναςµ?οεο? γιατι το skaravaioαμαξο εγινε γαλλικη αποικια!!!!!!!!! x0a0xa0x0ax0a0xa0xa0xa0
nikoskallithea Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Κοσμά υπάρχει πρόγραμμα κυριακων για ολο τον χρόνο?
kouliss Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 Νίκο το πρόγραμμα βγαίνει ανά 3 μήνες και υπάρχει στην γενική κατηγορία συναντήσεων με το όνομα Πρόγραμμα Συναντήσεων Αττικής. Πλέον θα περιμένετε για την έκδοση του νέου προγράμματος γιατί με αυτή την εκδήλωση κλείσαμε τον κύκλο των 3 μηνών. Μιλάω πάντα για την Αττική.
nikoskallithea Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Νίκο το πρόγραμμα βγαίνει ανά 3 μήνες και υπάρχει στην γενική κατηγορία συναντήσεων με το όνομα Πρόγραμμα Συναντήσεων Αττικής. Πλέον θα περιμένετε για την έκδοση του νέου προγράμματος γιατί με αυτή την εκδήλωση κλείσαμε τον κύκλο των 3 μηνών. Μιλάω πάντα για την Αττική. Ok γιατί αν δεν το ξερω ενα μήνα πριν δεν γίνεται!!
GraveDigger Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 περασαμε πολυ ωραια χθες και φαγαμε και ηπιαμε! και μετα το καφεδακι στο σουνιο ηταν ολα τα λεφτα!!!!! τις φωτος θα τις ανεβασει κανεναςµ?οεο? γιατι το skaravaioαμαξο εγινε γαλλικη αποικια!!!!!!!!! x0a0xa0x0ax0a0xa0xa0xa0 Υπάρχει κάπου album και δεν το βρίσκω;