Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

kouliss

Co-Admin
 • Content Count

  7,003
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

7 Followers

About kouliss

 • Rank
  Co-Admin / VIP Members
 • Birthday 01/02/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vwclub.gr

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη
 • Νομός
  Αττικής

User Profile

 • Interests
  Πολλά και διάφορα

Other Info

 • Car Type
  Polo 6R1 (2010)
 • Car's nickname
  Λευ kouliss

Recent Profile Visitors

23,926 profile views
 1. @kouliss + @eFfIeT θα είμαστε εκεί! Ευελπιστώ φέτος να δούμε από κοντά πολλά μέλη, παλιά και νέα!
 2. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μου στέλνει ΠΜ με τα στοιχεία και θα του στείλω λογαριασμό. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 3. Η εκδρομή θα γίνει, όσοι θέλουν να έρθουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους σύμφωνα με τα παραπάνω. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 4. Αγαπητοί φίλοι, το Hellenic VWClub πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή συνάντησης μελών Στερεάς και Κεντρικής Ελλάδας στα Καμένα Βούρλα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Μέλη της μεγαλύτερης ελληνικής κοινότητας φίλων και κατόχων VW οχημάτων θα ξεκινήσουν από Αθήνα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Βόλο, Λαμία, Λάρισα, και τις γειτονικές περιοχές για να απολαύσουν αρχικά το καφέ τους στο Μύθος Music Café στις 11:00, να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία στο μνημείο του Λεωνίδα (περίπου 13:30 - 14:00) και να συνεχίσουν με γεύμα στην Ταβέρνα Βράχος στη Μενδενίτσα. Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και το πλήθος των συνοδών τους ώστε να υπάρχει κάθισμα για όλους είτε στη καφετέρια είτε στην ταβέρνα. Σημειώστε την πόλη εκκίνησης για να οργανωθούν μεμονωμένες ομάδες και σημεία συνάντησης. Παρακολουθείτε το θέμα και τις νεότερες ανακοινώσεις για τυχόν αλλαγές. Στη καφετέρια δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης. Μεσημεριανό Για το μεσημεριανό γεύμα το κόστος ανά άτομο είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτο, 1 αναψυκτικό ή 1 μπίρα ή 1/4 κρασί, και επιδόρπιο. Για την δέσμευση θέσης θα πρέπει να υπάρξει προ-πληρωμή και μόνο έτσι θα είναι έγκυρη η κράτηση. Πληροφορίες μέσω ΠΜ. Το κοινό μενού περιλαμβάνει σαλάτα (αγγουροντομάτα ή ανάμεικτη εποχής), φέτα, τυρόπιτα στριφτή χειροποίητη, πατάτες ή αλοιφή (τζατζίκι ή τυροκαυτερή), και λουκάνικο χωριάτικο ντόπιο. Για το κυρίως πιάτο και προκειμένου να περιοριστούν τυχόν καθυστερήσεις θα γίνει δήλωση της επιθυμητής επιλογής εκ των προτέρων. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι: 1) λαχανοντολμάδες, 2) μοσχάρι με γιουβέτσι ή πατάτες τηγανητές, 3) αγριογούρουνο στιφάδο, 4) χοιρινό γκιούλμπασι, 5) μπιφτέκι χειροποίητο, και 6) χοιρινή μπριζόλα. Για επιδόρπιο θα υπάρχει καρυδόπιτα ή πορτοκαλόπιτα. Σημεία Εκκίνησης Αθήνα - 08:50 - Φιλαδέλφεια: Τα μέλη από την Αττική θα συγκεντρωθούν στις 08:50 στο γνωστό σημείο της Φιλαδέλφειας στον πρώην κόμβο Renault και δεκαπέντε λεπτά μετά (αυστηρά) θα αναχωρήσουν. Για κάθε άλλη οργανωμένη μετακίνηση θα αναρτώνται εδώ πληροφορίες, για αυτό δηλώστε την συμμετοχή σας. Τοποθεσίες - Χάρτες Κόμβος Φιλαδελφείας - https://goo.gl/maps/RUPLSFn5vsxBs5Fp6 Μύθος Music Cafe - https://goo.gl/maps/MHjanVCi1es4u9QLA Μνημείο Λεωνίδα - https://goo.gl/maps/dwJWobZbjEy17ZJy6 Ταβέρνα Βράχος - https://goo.gl/maps/MfUXpLX41uu66tYu6 Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους οδηγούς VW οχημάτων, βελτιωμένων ή όχι. Χρησιμοποιείτε αυθεντικά αξεσουάρ του Hellenic VWClub. Με εκτίμηση, το ΔΣ του Hellenic VWClub.
 5. Αναρτήθηκε νέα έκδοση του καταλόγου με τα αξεσουάρ που περιλαμβάνει παιδικό t-shirt ηλικίας 3μ έως 12ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το επιθυμητό κωδικό / χρώμα / μέγεθος. Στο τέλος του καταλόγου υπάρχουν οι διαστάσεις για όλα τα ρούχα.
 6. Γιάννη η προσφορά ισχύει για το πακέτο όπως έχει διατυπωθεί. Ωστόσο θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν μπορεί να διαθέσει επιπλέον αξεσουάρ και σε ποιο κόστος.
 7. Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από όλους που δεν έχω απαντήσει έως σήμερα καθώς υπάρχουν αρκετά ΠΜ με ερωτήσεις και παραγγελίες. Οι παραγγελίες σας συγκεντρώνονται και θα συνεχίσουν να μαζεύονται έως και την Τετάρτη 30/10 12:00 για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση. Τότε θα ολοκληρωθεί η ομαδική αγορά για όσους έχουν καταθέσει μέχρι εκείνη την ώρα το κόστος της παραγγελίας τους. Για τα παιδικά νούμερα θα έχω νέα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
 8. Δεν έχω άμεσα απάντηση για παιδικά νούμερα. Θα γίνει επικοινωνία με προμηθευτή και θα ενημερωθείς.
 9. Αγαπητά μέλη, το Hellenic VWClub θα πραγματοποιήσει για τα μέλη από την Αττική συνάντηση για αγώνα ΚΑΡΤ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στην Παλλήνη στην πίστα KARTLAND (Λεωφ. Ανθούσας 8 Παλλήνη) όπου και θα κοντράρουν τις οδηγικές τους ικανότητες, με τον καλύτερο φυσικά να κερδίζει ένα αναμνηστικό δώρο. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€/8 λεπτά οδήγησης κατ άτομο. Να σημειωθεί εδώ ότι το κατάστημα διαθέτει υπαίθριο χώρο στάθμευσης για όλα τα οχήματα Σας περιμένουμε μόνους ή με την δική σας παρέα! Με το βελτιωμένο ή το εργοστασιακό VW σας! Όντας παλιό ή νέο μέλος! Χρησιμοποιήστε μόνο τα αυθεντικά αξεσουάρ της λέσχης για την καλύτερη διαφήμιση μας! Σε περίπτωση που υπάρξει κακοκαιρία θα πρέπει να ελέγχετε τις ενημερώσεις μας που θα γίνονται σε αυτό το θέμα. Δηλώστε λοιπόν την συμμετοχή σας με τον γνωστό τρόπο : nickname + αρ. μελών
 10. Αγαπητά μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Hellenic VWClub αποφάσισε να οργανώσει ομαδική παραγγελία συσκευών ασύρματης επικοινωνίας μέσω ελεύθερων συχνοτήτων, γνωστά ως PMR 446, προκειμένου να χρησιμοποιούνται κατά τις εξορμήσεις της λέσχης. Σκοπός είναι να υπάρχει διαρκή επαφή για περιπτώσεις ανάγκης στην διάρκεια των εκδρομών. Για τον λόγο αυτό το συμβούλιο απευθύνθηκε σε κεντρικό διανομέα ραδιοσυσκευών για την Ελλάδα προκειμένου να επιτύχει κάποια ιδιαίτερη αποκλειστική τιμή για τα μέλη της λέσχης. Επιλέχθηκαν δυο προσιτά σε κόστος και αξιόπιστα μοντέλα με αυξημένα χαρακτηριστικά σε εμβέλεια και αντοχή μπαταρίας. Οι προσφορές αποκλειστικά για μέλη του φόρουμ περιλαμβάνουν τις εξής επιλογές Επαγγελματικό PMR 446 MIDLAND BR-01 στα 69€ που περιλαμβάνει μία συσκευή με δυνατότητα 8+8 κανάλια, μπαταρία Lion 2800mAh, κλιπ ζώνης, και USB καλώδιο φόρτισης. Επαγγελματικό PMR 446 TECTALK DURO XS Albrech στα 89€ που περιλαμβάνει μια αδιάβροχή IP55 συσκευή με δυνατότητα 8 + 256 κανάλια, μπαταρία Lion 1200mAh, μεταλλικό κλιπ ζώνης, διπλή επιτραπέζια βάση φόρτισης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν έως 25 Οκτωβρίου 12:00 το ενδιαφέρον τους με αποστολή των στοιχείων τους σε προσωπικό μήνυμα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη) και κατάθεση του αντίστοιχου ποσού σε τράπεζα. Επιπλέον του κόστους κτήσης οι αγοραστές θα χρεωθούν με έξοδα αποστολής που θα εξαρτηθούν από την επιθυμητή διεύθυνση παραλαβής. Ο προμηθευτής δηλώνει ότι: Τα προσφερόμενα προϊόντα και τα παρελκόμενά τους είναι καινούρια, αμεταχείριστα, άριστης ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας. Τα προσφερόμενα προϊόντα καλύπτονται με πλήρη εγγύηση καλής λειτουργίας έναντι ελαττωματικών υλικών, σχεδίασης ή κατασκευής, δύο (2) ετών για τα μηχανήματα και έξι (6) μηνών για τα παρελκόμενα, αρχόμενη από την ημερομηνία παραλαβής του υλικού. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει βλάβες που οφείλονται σε κακή χρήση του υλικού, επέμβαση αναρμόδιων σε αυτό ή εξωτερικών καταστροφικών αιτίων. Η εγγύηση της καλής λειτουργίας του υλικού καλύπτει επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού τμήματος στα άρτια εξοπλισμένα και οργανωμένα τεχνικά εργαστήριά μας, χωρίς καμία επιβάρυνση για ανταλλακτικά ή εργατικά για όλο το χρονικό διάστημα ισχύος της εγγυήσεως καλής λειτουργίας.
 11. Από σήμερα έως την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 10:00 ξεκινάει η διαδικασία για ομαδική παραγγελία για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με: - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε Δείτε τα αξεσουάρ εδώ. Υπενθυμίζω ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι. Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.
×
×
 • Create New...