Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to VWClub.GR Forum

Καλώς ήλθατε στην ανοικτή κοινότητα συζητήσεων VWClub.GR Forum. Εδώ μπορείτε να βρείτε θέματα που αφορούν τα οχήματα της Volkswagen και έχουν αναρτηθεί απο διάφορους φίλους και κατόχους VW οχημάτων. Για την ανάρτηση των δικών σας απόψεων, σχολίων, προτάσεων κλπ θα χρειαστεί να εγγραφείτε ως απλά μέλη. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά και δεν απαιτεί την πληρωμή χρημάτων. Ωστόσο θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας.

Εγγραφόμενοι στην κοινότητα μας θα μπορείτε να :

 • Δημιουργείτε θέματα και να απαντάτε σε άλλα μέλη
 • Λαμβάνετε ενημερώσεις για τα θέματα που θέλετε να παρακολουθείτε
 • Ορίσετε τις δικές σας προσωπικές ρυθμίσεις και να διαχειριστείτε την λίστα φίλων
 • Αναρτήσετε τις δικές σας αγγελίες

Welcome to VWClub.GR Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of VWClub.GR Forum by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
 • Get your own profile and make new friends
 • Customize your experience here

kouliss

Co-Admin
 • Content count

  6,852
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About kouliss

 • Rank
  Co-Admin / VIP Members
 • Birthday 01/02/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vwclub.gr

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη
 • Νομός
  Αττικής

User Profile

 • Interests
  Πολλά και διάφορα

Other Info

 • Car Type
  Polo 6R1 (2010)
 • Car's nickname
  Λευ kouliss

Recent Profile Visitors

21,093 profile views
 1. 2η Πανελλήνια Συνάντηση 2016 μελών στο Πήλιο Μαγνησίας
 2. Time Left: 1 month and 7 days

  • FOR SALE
  • NEW

  ΔΟΚΙΜΗ

  1.00 EUR

 3. Μπράβο σε όσους δαπάνησαν χρόνο για την προετοιμασία της εκδρομής για τα γενέθλια της λέσχης. Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα και εξαιρετική επιλογή! Ήρθαν πολλά νέα μέλη, κάποια από αυτά για πρώτη φορά, αλλά και κάποιοι παλιοί! Ωραίος συνδυασμός για να γιορτάσουμε την 13η χρονιά από την δημιουργία της κοινότητας. Η διαδρομή είχε από όλα... στροφές, πέταλα, ανηφόρες, κατηφόρες, βουνά, ραχούλες, ομίχλη, χιονισμένα τοπία, ε και λίγο πάγο ίσως... Ωραία βόλτα! Επίσης και η βόλτα στην λίμνη και οι φωτογραφίες με drone ήταν σούπερ! Φυσικά και το φαγοπότι που ακολούθησε ήταν εξαίσιοοοοοοοο!!! Εμείς δεν ακολουθήσαμε στον καφέ, δεν ξέρω αν πήγε κάποιος, διότι, επί της ευκαιρίας, κάναμε μερικές επισκέψεις. *Η αλήθεια είναι πως είχε ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν να πηγαίναμε στην συγκεκριμένη τοποθεσία αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό. Ευτυχώς έγινε και αυτό! Αλλά ελπίζω να ξαναπάμε! ΜΠΡΑΒΟ!
 4. Παρακαλώ σημειώστε μας, 2 άτομα και οι πληροφορίες για το γεύμα και την προκαταβολή θα έρθουν με ΠΜ.
 5. Είναι η 2η φορά που η λέσχη μας επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο προορισμό και φυσικά περάσαμε όμορφα. Παλιά και νέα μέλη βρέθηκαν στην Πορταριά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις. Εμείς γνωρίσαμε αξιόλογα άτομα και είδαμε μέλη από μακρινές και κοντινές περιοχές. Όλες οι επιλογές των διοργανωτών ήταν πολύ καλές! Φάγαμε σε ωραίες ταβέρνες και διασκεδάσαμε στα μπουζούκια με τις "φωνές"! Το σημείο φωτογράφησης ήταν πολύ ωραίο αν και... η συννεφιά μπλόκαρε το gps του drone μας και δεν έγιναν λήψεις από ψηλά. Να σημειώσω ότι η συμμετοχή σε μέλη ήταν μικρή αλλά νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Με το καλό να έρθουμε στην επόμενη εκδρομή. Μπράβο!
 6. Για το GPS συντεταγμένες: McDonalds Αφίδνες : 38.212078, 23.855500 Goodys Λαμία : 38.846938, 22.472091 Αρχή Περιφερειακού Βόλου : 39.376215, 22.906508 Portaria Hotel & Spa : 39.387994, 23.002067 Ελπίζω να τα έχω εντοπίσει σωστά.
 7. Η Τράπεζα Αίματος υπάρχει ακόμα. Διάβασε το παρακάτω άρθρο που έχει ότι χρειάζεσαι.
 8. DarkX όπως πολύ σωστά είπες το σύστημα δεν είναι εφικτό να διαχωρίσει πότε και σε ποιο τμήμα αυτού αναφέρεται μια μη κόσμια λέξη ή κάποιο url. Για αυτό και τα φιλτράρει σε κάθε περίπτωση. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο smart forum που να μπορεί να το κάνει. Ωστόσο μπορείς να στείλεις τις προτάσεις σου είτε δημόσια είτε απευθείας στον διαχειριστή της κοινότητας (doggy) για να δει ποιες από αυτές μπορούν να εφαρμοστούν.
 9. Λευ kouliss + eFfIeT με δίκλινο, 1 κρεββάτι, 1 διανυκτέρευση, βραδινή διασκέδαση Χ 2, φωτογράφηση Χ 2, γεύμα Κυριακής Χ 2
 10. Βάσει της σχετικής νομοθεσίας δεν επιτρέπεται να έχεις σκούρες μεμβράνες στα μπροστινά τζάμια και μόνο έτσι εξασφαλίζεις ότι δεν θα λάβεις πρόστιμο. Με δική σου ευθύνη μπορείς να ταξιδέψεις όπως είσαι. Ωστόσο από ότι ακούγεται έχουν ταξιδέψει αρκετοί στο εξωτερικό με μεσαίο βαθμό διαπερατότητας μεμβράνης και δεν έχουν λάβει κλίση. Συνιστούμε να πράξεις υπεύθυνα για καλό και για κακό.
 11. Για όσους επιθυμούν αύριο να δώσουν το παρόν τους η διεύθυνση του ναού είναι Αγίου Παντελεήμονος 9, Πεύκη 151 21.
 12. Η κοινότητα του Hellenic VWClub θρηνεί για την απώλεια του φίλου και μέλους, Παναγιώτη Καρανίκα (aka svouras). Χάσαμε, ένα εκλεκτό μέλος της λέσχης. Έναν ευγενή, έντιμο και αξιαγάπητο άνθρωπο. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας Παναγιώτη… ποιος ξέρει πόση δύναμη θα έχεις αποκτήσει, ποια θέση δίπλα στο θεό θα έχεις κατακτήσει! Η κηδεία του Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 11π.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα Πεύκης.

VWClub.gr. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός δικτυακός τόπος δεν ανήκει ούτε συσχετίζεται με τις εταιρείες VolksWagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε.
Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων νόμιμων δημιουργών τους.


VWClub.gr. This non commercial web site is not affiliated or related in any way with the VolksWagen (VW) company or Kosmocar S.A.
All signs, logos and trademarks are property of their respective owner.