Jump to content

harmem

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About harmem

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

harmem's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το ξερω οτι παντα υπαρχουν διαφορες σ' αυτα που γραφει το βιβλιο και στο δρομο (το βιωνω και εγω καθημερινα..). Ομως τα αυτοκινητα μετριουνται απο τις εταιριεις με τον ιδιο τροπο.. Οταν ενα αυτοκινητο λεει π.χ. 8 στην πολη, στο δρομο μπορει να καιει μεχρι και 10-10,5. Ομως οταν ενα αυτοκινητο λεει στην πολη 8 και ενα αλλο 10 αν οδηγηθουν απο τον ιδιο οδηγο και στις ιδιες συνθηκες θα βγαλουν τη διαφορα τους και στο δρομο εστω και αν καψουν παραπανω απο το βιβλιο. Η αποκλιση ομως θα ειναι περιπου η ιδια. Μπορει το πρωτο να καψει π.χ. 10 αλλα το αλλο θα καψει τουλαχιστον 12.. (μιλαμε παντα για ιδιες συνθηκες με τον ιδιο οδηγο). Αρα λοιπον εγω μετραω ενδεικτικα εστω το τι λενε τα βιβλια των κατασκευαστων. Οχι σαν απολυτες τιμες γιατι ειναι ψευτικες αλλα σαν διαφορα μετρησης στο εργαστασιο. Θελω να δω ποσο ειναι η διαφορα στο golf 5 140 σε σχεση με το Golf 6 160 απο το εργοστασιο και το ιδιο για τα 122 hp στο 5 και 6..
  2. Mια ερωτηση παιδια.. Θα μπορουσε καποιος κατοχος tsi 140 hp να μου πει ποσο αναγραφει καταναλωση εντος πολης το βιβλιο του κατασκευαστη? Βρισκω σε διαφορα sites τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα στην καταναλωση βλεπω διαφορες αναλογα με το site. Περιπου στα 9,5 γραφει το βιβλιο? Ευχαριστω!!
  3. harmem

    Touran

    Oσο γι' αυτο εχεις απολυτο δικιο. Απλα σ' αλλα αυτοκινητα το ανοιγμα του κλιματισμου ειναι περισσοτερο εμφανες. Αν σ' ενα 2λιτρο ας πουμε ανοιξεις κλιματισμο δεν το καταλαβαινεις τοσο οσο σ' ενα 1400αρι. Ο tsi δεν ειναι ενας ατμοσφαιρικος 1400αρης και γι' αυτο εχω απορια για το αν το αμαξι "κοβει" αισθητα με κλιματισμο.
  4. harmem

    Touran

    Παιδια μια ερωτηση... Γενικα ειστε ευχαριστημενοι με τον κινητηρα του αυτοκινητου? Με φορτιο και κλιματισμο σε ανηφορα ας πουμε τα φτηνει ή αντεχει? Οταν γενικα βαζετε κλιματισμο ο κινητηρας ''κοβει''? Ειμαι μεταξυ αυτου και του seat alte xl (κυριως λογω 1,8 tsi-160 ps - αν και μικροτεροι χωροι). Τα 140 αλογακια ειναι πραγματικα ή μηπως στη δυναμομετρηση ειναι παραπανω? Γενικα λενε οτι τα 160 του tsi 1,8 ειναι 189. Iσχυει αυτο ή ειναι φημη? Με τον 1,4 τι συμβαινει ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.