Jump to content

galounis_7

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About galounis_7

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Recent Profile Visitors

965 profile views

galounis_7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σας. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με το θέμα αυτό; Είμαι κάτοχος ενός Polo 9N3 1.4, μοντέλο 2006. Είναι ο BUD κινητήρας με απόδοση 80 HP, 16V. Έχετε άποψη για την προσθήκη kit υγραερίου; Έχει κάνει κανείς τέτοια μετατροπή; Με ενδιαφέρει να κάνω, αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά με βαλβίδες κλπ. Αν γνωρίζετε και επίσης ποιο συνεργείο μπορεί να κάνει ποιοτική μετατροπή τέτοιου είδους, μπορείτε να μου το συστήσετε (αν έχετε εικόνα του κόστους ακόμα καλύτερα); ΥΓ. Αν έχω ποστάρει το θέμα σε λάθος μέρος με συγχωρείτε. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ.
  2. galounis_7

    9n3

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΖΑΝΤΕΣ ΣΤΟ GTI ΤΟΥ(9Ν3 16''),ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ!!! ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ MAIL ΣΤΟ galounis_7@hotmail.com NA MOY ΠΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ.
  3. Απλα μου αρεσουν πολυ οι 16αρες της vw αλλα ισως ψαχτω για τις 16αρες του gti τελικα.Ειναι και αρκετα πιο οικονομικες απο καινουργιες απο καποια σοβαρη εταιρια φυσικα οπως η oz για παραδειγμα.
  4. ρε παιδια ας πει καποιος γιατι μου φαινεται παραξενο.Σε polo 9N3 θελω να βαλω 16αρα της vw οχι του gti,βγαινει και καποια αλλη 5ακτινη απο τη vw.Μου ειπαν τη βρισκω την τετραδα 200 ευρω καινουργια απο Γερμανια.Δεν φαινεται λογικο.Εχετε καμια ιδεα?Ή καπου να παω να τη βρω γιατι στην αντιπροσωπεια θα με γδυσουν.Μου πηραν για το service των 30000χλμ 335 ευρω και χρεωναν εξτρα 40 ευρω τον καθαρισμο της πεταλουδας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.