Jump to content

D4rkst3EL

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About D4rkst3EL

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

D4rkst3EL's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλη ειναι ... ποσο εχει
  2. για βαλε κανα link
  3. http://www.dailymotion.com/video/x8kxth_scirocco_auto για κοιτα στο 1.17 και μετα. ειναι scirocco με donighton αλλα σε αρνητικο και φαινονται μαυρες
  4. Συμφωνω στα περισσοτερα και πιο πολυ στο τελευταιο
  5. ισως να μην ειναι και η καλυτερη πετυχεσα! αλλα αν δε το δω δε το αποριπτω
  6. Καλα κοιταχτε ζαντες στο 1.04 , μηπως και τις ξερει κανεις? (του εχουν βαλει και lambo doors αν θελετε δειτε ολο το video)
  7. Ρε παιδες μηπως μπορει κανεις με photoshop να βαλει καμια photo ασπρου scirocco με ζαντες donighton αλλα σε μαυρο χρωμα θα ηθελα παρα πολυ να δω πως δειχνουν ... ελπιζω να μην ειναι ταλαιπωρια γτι απο photoshop δεν εχω ιδεα.
  8. Εισαι σιγουρος? Δηλαδη θα μεταφερουν μονο τα χειριστηρια απο πιο καινουριο τιμονι σε παλαιοτερο. τωρινο scirocco: http://glamgirlcars.com/wp-content/uploads...co-interior.jpg Studie R: http://www.themotorreport.com.au/wp-conten...-studier-07.jpg Εμενα παντως δε μου φενεται ουτε να κωλανε τα καινουρια χειριστηρια αισθητικα στο παλιοτερο τιμονι και εχω και μια υποψια οτι δε θα χωρανε καν(θελουν πιο πολυ πλατος)
  9. επαυξανω και με το παραπανω... Αυτο ακριβως παω να κανω. Εχω παραγγηλει ασπρο με Sport πακετο και ηλιοροφη, το μονο που μου λειπει ειναι οι aftermarket ζαντες, κουκλι θα γινει το ατιμο :rolleyes: Αληθεια εχεις καμια ζαντα στο μυαλο σου?
  10. Θελω να ελπιζω οτι ειναι τοσο φρεσκο νεο που "δικαιολογημενα" δε το γνωριζουν οι περισσοτεροι πωλητες(οχι οτι τους δικαιολογω). Σε 2 βδομαδες "λογικα" θα το ξερουν ολοι οι πωλητες(θελω να ελπιζω)... Το τιμονι παντως θα ειναι σαν του passat cc αλλα με κοψιμο απο κατω, κατι σαν του studie R ας πουμε? http://www.themotorreport.com.au/wp-conten...-studier-07.jpg
  11. Παντως παιδες δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω ψιλοκαταλαβει το εξης: Την 22 εβδομαδα γινονται ανανεωσεις στα μοντελα?? Και αν αυτο οντως συμβαινει, συμβαινει μονο στη VW η και σε αλλες εταιριες και καθε ποτε(καθε χρονο ? η μπορει να ειναι και καθε 2 χρονια ας πουμε) Η απλως ετυχε φετος.. Για πειτε μου αν ξερει καποιος γιατι δε το χω ψαξει καθολου το θεμα sorry αν ειμαι offtopic
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.