Jump to content

SAVVASGT

Members
  • Posts

    643
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SAVVASGT

  1. Μπράβο Ρε Γιώργο Επιτέλους Βάζεις Τα Γυαλιά Σε Πολλούς Εδώ Μέσα,Καλά Χιλιόμετρα Να Έχεις Με Τον Πύραυλό Σου Και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.

    Πολύ Καλό Το Project Σου.

     

    ΥΓ. Περιμένω Νέα Σου Για Την Προσεχώς Loba........

  2. Απο φρενα εχουμε για μπροστα απο S3 700ευρω,αλλα υπαρχουν κ απο porche cayenne 6-πιστονα 900ευρω (μικρη διαφορα στα χρηματα) στα πισω φρενα ακομα δεν ξερω τι θα βαλω,δε εχω ψαξει καθολου.

    Για αναρτηση μαλλον παω σε PSS10,αλλα απο εξωτερικο περιπου 1500 ευρω

    Κ για εξατμιση;;Εδω εχω ενα μικρο προβλημα....ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να κανει θορυβο,με τιποτα!Λιγο πιο πανω απο τον μαμα ηχο ειναι το οριο μου!

    Δε θελω να ειναι ειναι μονομπουκη θελω να καθεται κανονικα στον προφυλακτηρα,κ δε με ενδιαφερουν τα καζανακια ποσα θα ειναι,αν θα ειναι!

    Οσο για το μοντελο του κινητηρα ακομα δεν ξερω τι θα ειναι... κ οι δυο μου ειπατε κατι διαφορετικο...ο ενας τεκμηριωσε το γιατι,γιατι φιλε Σαββα προτεινεις αυτον;;

    Τα πραγματα θα ερθουν απο Γερμανια κ καποια αλλα απο ελλαδα.

    Απο Ότι Είχα Ρωτήσει Για Το Δικό Μου Όλοι Μου Λέγανε Να Βάλω Τον BWA Και Όχι Κάποιον Άλλο Οπότε Δεν Θέλω Να Σου Κάνω Τον Πολύξερο,Άλλοι Μου Είπαν Πως Οι ΑΧΧ Σπάνε Τώρα Άντε Βγάλε Άκρη.Η Επιλογή Δική Σου.

    • Like 1
  3. Αν Το Αμάξι Σου Είναι Πριν Το '07 Βάλε Κινητήρα Του GTI Αν Πάλι Εϊναι Μετά Του '07 Με Κάθε Επιφύλαξη Να Βάλεις Του S3 Αλλά Με Μεγάλοι Προσοχή Στα Ηλεκτρονικά Σου.Απο Φρένα Θα Βάλεις Τα Τετραπίστονα Της Brembo.

  4. Αφου περασαν αρκετα χρονια,δεν παει  αλλο,οι τιμες επεσαν κ σε λιγες μερες θα ξεκινησω τη μετατροπη.

    Οπως γραφω κ πιο πανω απο 1,6 που ειναι σημερα θα γινει 2,0 gti.

    Διαβασα αρκετα στο θεμα των φρενων κ επειδη δεν κατεληξα καπου θα ηθελα καποιες γνωμες σχετικα με το τι προτεινετε κ να ειναι δοκιμασμενο.το αυτοκινητο φοραει 18αρες ζαντες απο gti.

    Επισης στο θεμα της αναρτησης σκεφτομαι για KW variant 2,αλλα κ παλι οι γνωμες σας ειναι ευπροσδεκτες!

    Μη βιαστειτε να μου πειτε οτι δεν αξιζει... μετατροπη περιπου λιγο κατω απο 3000 ευρω,φρενα δεν εχω ακομα επιλεξει οπως κ αναρτηση ακομα το ψαχνω.

    Το αμαξι αυτο θα το κρατησω ακομα για αλλα 5-8 χρονια δεν εχει κατι παραπανω να μου δωσει το 1,6 μοτερ...εχει κ 260000χλμ.

    Να σημειωθει οτι ηδη φοραει αντιστρεπτικες απο gti (μπρος-πισω)

    Δεκτες ολες οι προτασεις κ οι συμβουλες σας

    ευχαριστω πολυ!

    Να Φανταστώ Ότι Δεν Θα Δηλωθεί;;;Αλήθεια Σε Ποια Περιοχή Βρήκες Αυτήν Την Τιμή 3000 Κομπλέ Μαζί Με Τοποθέτηση;;;Σασμάν;;;;

    Πλεξούδες;;;;Εγκεφάλους;;;;;

  5. Μπορει καποιος να μου απαντησει εαν στο νεο golf με τον κινητηρα των 140 ιππων (χωρις κομπρεσσορα ) εαν η μεταδοση ειναι καινουρια ? Δηλαδη φερει βελτιωμενο η και νεο κιβωτιο ταχυτητων ??

    Επισης το dsg 7 θα ειναι νεου τυπου γιατι ειχαν πει θα βγει εκδοση dsg 7 υγρου τυπου ?

    Ενας φιλoς θελει να παρει αυτοκινητο και χρειαζεται αυτες τις πληροφοριες αν καποιος μπορει να μας τις παραθεσει...μεσα στο ΣΚ .

    Εχει βρει εκτος Ελλαδας golf 6 Gtd (2.0l diesel 170ιππους με ηλιοροφη-dsg-xenon-acc -oem bixenon με 36.000 χιλ του 2011 και του βγαινει 22χιλ μιλαμε για αυτοκινητο αρχικου κοστους 36χιλ σε κατασταση βιτρινας ...βεβαια με τα ιδια χρηματα παιρνει καινουριο εδω το 7ρι με 140 ιππους χωρις ηλιοροφες dsg κτλ ... και αναρωτιεται εαν το καινουριο ειναι βελτιωμενο στα συγκεκριμενα σημεια .

    Μια Βόλτα Στην Αντιπροσωπεία Πιστευω Θα Σου Λύση Τις Απορίες.
  6. Η διαφορα ειναι απλα τεραστια εστω και με μαμα δισκους και ειναι πολυ ευκολο και φτηνο να τους βρεις σε πολλες εκδοχες.

    Ολες οι δαγκανες θελουν ανταπτορες για να βιδωσουν στο ακρο.BREMBO ειναι και της porsche και μαλιστα monoblock.

    Οι πισω εχουν μικροτερα εμβολα απο τις μπροστινες αν και εξωτερικα ειναι ιδιες.

    Οι porsche δαγκανες ειναι κατα 1,5-2 κιλα ελαφρυτερες απο τις μαμα δαγκανες.Οποτε κερδιζεις σε βαρος και σε φρεναρισμα κατα πολυ.Αυτες απο το S3 ειναι καμια 10αρια κιλα βαρυτερες!!!!Και δεν κανω πλακα οποτε σκεφτειτε και το αναρτωμενο βαρος πριν προχωρησετε.

    Αποστατες θελει αναλογα με την ζαντα.σε 17αρα GTI μπαινει οριακα οπως βλεπετε στην φωτο.Σε 17αρα απο 5αρι GT (170) θελει αποστατες.δεν χωραει για 3 χιλιοστα.

    Επισης brembo 330 κιτακι καινουργιο στο κουτι για golf ΜΚ6 με 18αρια εργοστασιακη ηθελε αποστατες γιατι χτυπουσαν στην ζαντα για 5 χιλιοστα.

    Καλά Ρε Συ Τι Γράφεις Πάλι;;;;;Πω Πω Πω.....Που Τα Έμαθες Όλα Αυτά;;;;ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
  7. γιατι ρε σαββα τι εγινε κ σκεφτεσαι οτι υπαρχει δολιοφθορα κ υποπτευεσαι?με ποια αφορμη?αν ηταν θα κλειδωνε το poll καιρο τωρα αλλα το κακκο ειναι οτι υπαρχει ανεξελεγκτη ελευθερια προς ολους κ μερικοι "μαστορες" το εχουν εκμεταλλευτει καθως το βημα του φορουμ το εχουν χρησιμοποιησει πολακις προς οφελος τους κ μονο

    Τάσο Με Την Επίθεση Που Δέχτηκα Απο Βελτιωτές Διάφορους Στην Αγορά Πίστεψέ Με Έχω Αρχήσει Και Πιστεύω Τα Πάντα Πλέον Ότι Μπορούν Να Γίνουν Μέχρι Και Τούρμπο Σε 1,5 Σταθερό Σε Γάιδαρο.
  8. Παιδιά Έχω Ανοίξει Ένα Vote Εδώ ----> http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=52294#entry497725 Κάντε Ένα Vote Αν Θέλετε Για Να Μαθαίνουν Μέσα Απο Τα Λάθη Τους Οι Βελτιωτές Άσκετα Αν Νομίζουν Ότι Το Δικό Τους Είναι Πάντα Το Καλύτερο Και Ότι Φταίει Το Αμάξι Για Κάτι Το Vote Δεν Είναι Μόνο Για Την Σπασμένη Τουρμπίνα Που Αναγράφω.

  9. Εννοειται αυτο... Δε νομιζω οτι ειμαστε forum εξαρτημενο των βελτιωτων... Απο τα απλα μελη απαρτιζεται, που ισως διαβαζοντας πχ το θεμα σου (mkaragiannis) αποκτησουν μια σφαιρικη εικονα...

    Αν υπαρξουν φιλονικιες μπορουμε να τις απομονωσουμε.. ;)

    +100000000000
  10. Νίκο έχω θέμα τελικα !!!!!

    Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω εδω μέσα

    Διότι πολυ φοβάμαι ότι κάποιοι θα βρουν πάτημα για περαιτέρω φιλονικιες

    Μεταξυ των εταιριών που φτιάχνουν προγράμματα! Απλα θα σε παρακαλέσω

    Να μου κανεις μια αναπάντητη γιατι άλλαξα συσκευή και έχασα το νουμερό σου

    Ευχαριστω

    Γι' Αυτό Τον Λόγο Εϊναι Τα Forum.
  11. Φίλε Μου Έχω Ανοίξει Και Vote Για Τα Προγράμματα Αν Θες Ρίξε Μία Ψήφο Εδώ ---------->>>http://www.vwclub.gr...showtopic=52294

    Και Για Να Προλάβω Μερικούς Το Vote Δεν Είναι Μόνο Για Σπασμένες Τουρμπίνες Αλλά Γενικά Τα Προβλήματα Που Έχουν Οι Κάθε Εταιρίες.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.