Jump to content

artinos

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About artinos

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ηπείρου - Καραϊσκάκη
  • Νομός
    Άρτας

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Recent Profile Visitors

2,216 profile views

artinos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γειά σας! Μετά από πολύ καιρό ξαναβάζω το Τ3 μου westfalia joker 2 μοντέλο 1982 στην κυκλοφορία. Έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση. Το παγούρι παραφλου ήταν ραγισμενο χωρίς να το καταλάβω. Άλλαξα τα πάντα στο σύστημα ψύξης, αλλά πρέπει να βρω το παγούρι του να το Αλλάξω. Το ίδιο αν βρω, η καινούργιο που να ταιριάζει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω ποιο παγούρι μπήκε κατά την αλλαγή μηχανής με Subaru ea82 με καρμπυρατέρ 1800 κυβικά. Η αλλαγή έγινε το 1996 στο Μπραχάμι Αθήνα. Μπροστά το ψυγείο και το δοχείο παραφλου.
  2. Στο www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*. πουλαω το δικο μου. Ψαξε για τ2.vw. Ενα πορτοκαλι του 1973 με μια μεγαλη αγγραφα στη μεση καφε χρωμα. τηλ. 697 64 78 919 Γιωργος.
  3. Για σας. Μια ερωτηση. Μπαινουν ιστορικες πινακιδες στο Τ2 Baywindnou toy 1973 montelo; Εχω 2 αυτοκινητα και ειναι camper Westfalia με αδεια αυτοκινουμενου το ενα, καιτο αλλο camper με αδεια Ι.Χ.Ε. Χωρις να γραφεται στην αδεια τιποτα αλλο. Και στα δυο 1600cc, vw μηχανη AD.... θα ηθελα πληροφοριεςγενικα. Προς το παρων ειμαι Αθηνα. Τον Σεπτεμβρη το πιθανωτερο, οταν θα ειμαι μονιμα στην Αρτα, θα μπορω να κανω τα χαρτια μου απο εκει; η θα πρεπει να κανω τα χαρτια μου στην Αθηνα; Ειναι κανεις αλλος απο Αρτα με τ2, τ3; Ιουλιο Αυγουστο θα γυρναω διακοπες στην Αρτα ορεινα και μεσα στην Αρτα. Καθε γνωριμια θα ηταν καλη. Ευχαριστω.
  4. Πως να αποκτησω και εγω ενα Τ3 Syncro!!!!! Πληροφοριες για αγορα, η, ανταλαγη με ενα η και ταδυο Τ2 baywindou που εχω. Επισης αν ξερει καποιος που θα βρω ανταλακτικα(καποιο κιτ οπως εχω ακουσει που μπαινει στο διαφορικο), για να κανω ενα Τ3 Joker 2 του 1982 μοντελο Westfalia, αλλα με μηχανη Subaru 1800 cc υδροψυκτο πενταχυτο απο απλο, σε 2W σε αντιστοιχια του 4W. Ευχαριστω.
  5. Αγορα T3 Θελω να αγορασω ενα Τ3 Syncro. Eχω δυο T2 Baywindou camper. Θα πουλαγα το ενα η και τα δυο, αφου θα αποκτουσα το Syncro που ηθελα. Αν ευρισκα, θα εκανα ανταλαγη το ενα, η και τα δυο Τ2 με ενα Syncro. Επισης εχω ενα Τ3 Joker 2 του 1983 αγορασμενο απο την αντιπροσωπια της vw στην Αθηνα, με τοχρωμα της μαννας του, με την μεγαλη μηχανη Subaru 1800 110 ιππους, και θελω να το κανω 2w. Ξερει κανεις που θα βρω οτι χρειαζεται για νατο κανουμε 2w; Το Τ3 που ψαχνω, το θελω Ι.Χ.Ε. με η χωρις αδεια αυτοκινουμενου, και κυριως με χωρις προβληματα μηχανικα. Αν ειναι Camper με κανενα κρεββατι και κανενα κουζινακι ακομα καλυτερα. Οποιος μπορει ας γραψει οτι ξερει επι του θεματος. Ευχαριστω.
  6. Πινακιδες ιστορικου σε Τ2 baywindou 1973 model camper( αδεια Ι.Χ.Ε. 5 θεσεων) Αν γινεται, που καιπως.Μενω Αθηνα προς το παρων. Οταν μενω Αρτα, αν υπαρχει δυνατοτητα ναγινει κατι απο εκει.(Ετοιμαζομαι για μονιμη εγκατασταστη στην Αρτα). Ποσοι φιλοι εχουν τετοια αμαξια στην ΑρτΑ; Τ2,Τ3; Εχω υποψιν μου μονο ενα Τ3Reimo camper ενος φιλου στην πλατεια της Αγιας Θεοδωρας. Οποιος ξερει κατι και εχει τον χρονο, ας δωσει πληροφοριες. Ευχαριστω.
  7. Ισως ειναι πολυ αργα!!!! πουλαω το δικο μου..... edit by Speedy: Τα στοιχεία στάλθηκαν με προσωπικό μήνυμα ! Μην ξεχνάτε οτι είναι ενα δημόσιο forum ! Ευχαριστώ !
  8. Ευχαριστω τον Syncro 16 για την βοηθεια. ΤΟ καλοκαιρακι ισως κατι να γινη για εκει πανω. Εκτος αν βρεθης εσυ εδω κατω Αθηνα, εχω πολυ διαθεσιμο χρονο για μια συναντηση. η και κατι παραπανω!! Θα προσπαθησω να αξιοποιησω τις πληροφοριες που μου εδωσες και τοτε θα γραψω αν εκανα κατι. Παντως πολυ θα ηθελα ενα αυτοκινητο σαν και το δικο σου! Παω συχνα Ηπειρο στα βουνα και το δικο μου θα ηταν κριμα να το ταλαιπωρησω στα δυσκολα. Στα ευκολα.....ενταξει. Ευχαριστω και παλι.
  9. Ευχαριστω Στεργιε για το ενδιαφερον σου. Δεν βιαζομαι και εσει εχεισ τα δικα σου. Πρωτα θα παει για ξεσκουριασμα. Μετα για φτιαξιμο εξατμισης. Μετα θα δω στον μαστορα μου και φιλο μου λιγο την μηχανη. Μηπως ξερεις οι σουστες στρεψεως .....κατι μακριες ατσαλινες βεργες στο μπροστινο συστημα ....τι ειναι ....και πως θα τις βρω στο Ιντερνετ???Δεν περιμενω γρηγορη απαντηση.....Με την πρωτη ευκαιρεια θα παω Λαγονησι για να φωτογραφησω το ασπρο Τ2 Καμπερ του 1979. Εχει Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ αδεια του 1979 με κρεβατι πανω και κατω με σταθερη οροφη σκληρη....αλλα δεν εχω ψαξει αν ειναι ΓΟΥΕΣΤΦΑΛΙΑ η κατι αλλο. Φαινεται καθαρο ατρακαριστο με λιγες επιφανειακες ελαφριες σκουριες...αλλα εκτεθειμενο 5 η 6 χρονακια εξω σε κλειστη ομως αυλη. Αυτα και μην βιαζεσαι για απαντηση... γιατι και εγω εχω να τρεξω για πολλα και διαφορα. Παντως σε ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια να με βοηθησης!!!!!!
  10. My 1973 VW Bay Window Camper
  11. φΙΛΕ Νικοσατλ..κοιτα και στο Τρανσπορτερ Τ2 Καμπερ θεμα της ενοτητας other v.w. cars......... Artinos και πες τι ξερεις να βοηθησεις. Ευχαριστω. Απο Αρτινος ...Ηλιουπολη.
  12. Ευχαριστω φιλε Στεργιος για την ανταποκριση....Για το περιοδικο θα ψαξω...Υπαρχει στην Ελλαδα συνεργειο που να αναλαμβανει εξ ολοκληρου το φτιαξιμο ενος Βολξβαγκεν τ2β καμπερ? Στην αττικη ακομα καλυτερα! Εκτος Ελλαδος κοντα στην Ελλαδα??? Οι σουστες στρεψεως στο μπροστινο συστημα του τ2β......ξερει κανεις πως γραφονται στα Αγγλικα η και Γερμανικα να ψαξω σε κανενα Αγγλοφωνο σαιτ???? Θα ηθελα ενα αξιοπιστο συνεργειο καπου στην Αττικη...Μαλον ομως δεν θα υπαρχει!!!!!!! ΤΟ τ2 ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ αρ...2132169541 και μηχανη μαλλον απο σουπερ μπιτλι μετα του 1973 με αριθμο...ΑS 696781 1600 CC.....κανονικα πρεπει να φοραγε μηχανη 1700 σεσε του 1973....Πρεπει να αλαξω και το πανι της κουκουλας...Λιγα σαπισματα....λιγο την επενδυση του εσωτερικου και λιγο μαζεμα την μηχανη οπως λενε....η αν μπορουσα ναβαλω μια ΒολξΒαγκεν μεγαλυτερου κυβισμου της περιοδου 1973-1979...1800...2000.σεσε..και ο γεροντας θα ειναι ετοιμος για ωραια ταξιδια...αραγματα σε ωραιες παραλιες βουνα και αλλα...κιθαρες..και καμια καλη παρεα προτιστως με αλλα ΒολξΒαγγεν καμπερ και οχι μονον!!!!!!!!! Οπως ειπα μονος δεν μπορω να φτιαξω τιποτα!!! Οποιος θελει και ξερει ας βοηθησει...Καθε βοηθεια και γνωμη ευπροσδεκτκη...Αλλιως παμε για αγορα αλλου Τ2 Τ3 Ισως και Τ4 η Τ5 Αλλα εκει πολυ το χρημα.
  13. Μολις μπηκα και εγω παιδια στο σαιτ. Εχω ενα τ2β του 1973 για εικοση χρονια. Δεν το αλαζω με τιποτα!!! Θελω πλιροφοριες για να το περιποιηθω οπως του ταιριαζει -απο καποιον που ξερει πολλα για αυτα τα αμαξια. Δυστυχως εγω ειμαι καλως στη κιθαρα οχι ομως και στα αυτοκινητα. Εχω μερες που ψαχνω στο Ιντερνετ και να που ψαχνωντας σας βρηκα!!!!! Με τη γυναικα μου μαζι θελουμε να βρουμε και αλλους με τετοια αμαξια για παρεα εκδρομες βολτες( τραγουδαμε κιολας) και για να φτιαξουμε το αμαξι αυτο καλυτερο απο οτι ειναι. Αργοτερα θα βαλω και φωτογραφιες. Στα Καλυβια Αττικης εχω και ενα τ2β 1979(239........πλαισιο) εγκαταλελειμενο....και λεω να το φτιαξουμε και αυτο. Δυστυχως κανενα απο τα δυο δενειναι westfalia...To δικο μου φαινεται να ειναι φτιαγμενο πριν εικοσι χρονια απο την ΒΙΚΑΡ εδω στην Ελλαδα. Βεβαια και τα δυο ειναι camper με κρεβατια κ.λ.π. Κουραστηκα ομως να γραφω γιατι ειμαι καινουργιος στα κομπιουτερ. Θα επανελθω ομως συντομα. Ειμαι Ανω Ηλιουπολη...Εχουμε στην Αττικη καποιον που να καταπιανεται γενικα με αυτα τα αμαξια και να ειναι σοβαρος ? Γενικα τι παιζει στην Αθηνα???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.