Jump to content

left_askit

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by left_askit

  1. Golf tsi 122ps highline 3d

    blue shark

    sport packet sienna

    ηλιοροφη

    esp

    πακετο φωτισμου coming home leaving home κλπ

    συναγερμος

    3ημιση μηνες αναμονη....

    Σημερα κλεινω μηνα με 900χλμ(ας μην ειχα εξεταστικη κ θα ημουν πολυ πιο πανω...!)

    Το αμαξι με εχει ενθουσιασει.Βρισκω αφορμες για να το οδηγαω..!

  2. Μα είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσεις! Πρέπει να ακολουθήσεις δέκα απλά βήματα:

    1. Πηγαίνεις σε εναν οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο VW (όλοι τα ίδια σκατά είναι).

    2. Βρίσκεις τον λιγότερο ηλίθιο πωλητή (αυτόν που έχει το βλέμμα της αγελάδας και όχι του ροφού) με τη λιγότερο γελοία γραβάτα.

    3. Του εξηγείς ότι ενδιαφέρεσαι για το '6ης γενιάς' GTI και ζητάς τον κατάλογο με τον επιπλέον εξοπλισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεις λέξεις όπως 'MkVI' ή '6άρι'. Το πρώτο θα του ακουστεί σαν Γραμμική Α', το δεύτερο θα τον μπερδέψει αφού όλα 6άρι σασμάν έχουν.

    4. Κάνεις 'τικ' στον εξοπλισμό που θες και του τον δίνεις.

    5. Ο πωλητής, παίρνοντας το ύφος που έχει και ο Υπουργός Οικονομικών όταν αναθεωρεί τον προϋπολογισμό, σου ανακοινώνει το μπουγιουρντί και σου λέει πως το μοντέλο αυτό με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό έχει μόλις 3,5 αιώνες χρόνο αναμονής.

    6. Επειδή δεν είσαι ούτε Nosferatu (βρυκόλακας) αλλά ούτε ο Duncan MacLeod of the Clan MacLeod (κοινώς ο Highlander), επιλέγεις εναλλακτικά να πάρεις ένα από εκείνα τα GTI που φέρνει ο ίδιος ο εισαγωγέας (KOSMOKAR) με τον 'πλούσιο επιπλέον εξοπλισμό' που θεώρησε λογικό πάλι ο ίδιος ο εισαγωγέας (τασάκι, πίσω προσκέφαλα, τρίτη ζώνη ασφαλείας και γενικά όλα τα μακακισμένα αυτονόητα που έχουν έως και τα Dacia σήμερα) καθώς και σε ένα από τα πρωτότυπα χρώματα (άσπρο, μαύρο, κόκκινο) που επέλεξε για άλλη μια φορά ο ίδιος ο εισαγωγέας.

    7. Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να περιμένεις μόνο 6 μήνες, όταν βέβαια θα έχει λήξει η περίοδος χάριτος με τα τέλη ταξινόμισης αλλά ο ευγενέστατος πωλητής για να σου χρυσώσει το χάπι σου κάνει δώρο -πέραν του aftermarket κινέζικου συναγερμού και των aftermarket κινέζικων αισθητήρων παρκαρίσματος- τα φώτα Xenon. Φυσικά δε μιλάμε για τα εργοστασιακά αλλά για κινέζικα aftermarket φώτα Xenon που φαίνονται από την Ανδρομέδα, ψήνουν μυγάκι στα 30 μέτρα και προκαλούν καταρράκτη στους αντιθέτως διερχόμενους οδηγούς. Τα δέχεσαι όλα κατευχαριστημένος.

    8. Ζητάς να σου εκτιμήσουν το '5ης γενιάς' TSI σου ώστε να πληρώσεις τη διαφορά. Ο ευγενέστατος πάντα πωλητής σηκώνει το ακουστικό και χρησιμοποιώντας encryption code μιλά με κάποιον εκτιμητή της εταιρείας, λέγοντάς του να έρθει ώστε να ρίξει μια ματιά στο αυτοκίνητό σου.

    9. Ο 'μιλημένος' εκτιμητης έρχεται κουνώντας περιχαρής τη γραβάτα του δεξιά-αριστερά σαν σκύλος και σε παίρνει από το χέρι για να τον οδηγήσεις στο 'παλαιό' σου αυτοκίνητο. Εκεί, σου ανακοινώνει με λύπη πως το αυτοκίνητο αυτό έχει απαξιωθεί πολύ λόγω των ενισχυτικών μέτρων της κυβέρνησης, πως ο εξοπλισμός του είναι βασικός (navi, ηλιοροφή, xenon, parktronic, MFD+, υποβραχιόνιο, CD changer, 18άρες, DSG) και πως το χρώμα του είναι αντιεμπορικό, ενώ σε ενημερώνει πως αν το αγοράσει θα αναγκαστεί να το κρατήσει στην έκθεση επί μήνες μέχρι να βρεθεί κάποιος Πακιστανός που θα ενδιαφερθεί. Σου προτείνει όμως ευγενέστατα να του αφήσεις το αυτοκίνητο στην έκθεση μέχρις ότου έρθει το καινούργιο, μήπως και γίνει κανενα θαύμα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εσύ μπορείς κάλλιστα να κυκλοφορείς με λεωφορείο, τρόλεϋ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ ενώ ο κάθε χλέμπουρας θα μπανίζει το αυτοκίνητό σου, θα μπαινοβγαίνει με τις βρωμοποδάρες του, θα το ακουμπάει με τα λιγδωμένα κωλοδάχτυλά του και θα κλάνει στα καθίσματά σου.

    10. Είσαι έτοιμος να φας το λαρύγγι του εκτιμητή σαν νέος Hannibal Lecter και να ανοίξεις νέα κωλοτρυπίδα στον πωλητή όταν ξάφνου βλέπεις ενα μηχάνημα με αναψυκτικά. Παίρνεις μια Coca Zero και την πίνεις. Ξαφνικά κομάντος κατεβαίνουν από τον ουρανό και κατακρεουργούν πωλητές και εκτιμητές. Παίρνεις το MkV σου και σπινιαριστός την κάνεις αφήνοντας πίσω σου εκρήξεις, φλόγες και καταστροφή. Ταξιδεύοντας με την ταχύτητα του φωτός φτάνεις ως τη Γερμανία, μπάινεις σε μια έκθεση αυτοκινήτων και με τα ίδια χρήματα παίρνεις ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο R42.

    Απλα δεν υπαρχεις!!!! tongue.gif

  3. Παίδες εγώ το παράγγειλα με το σπορ πακέτο Vancouver, καθώς βρήκα την τιμή του άκρως δελεαστική...

    Με 769 ευρώ έβαλα και ζάντες (φοβερές...) και σπορ ανάρτηση και φιμέ

    Μόνο που έχω αγχωθεί λίγο, γιατί οι περισσότεροι μου λένε οτι θα κοπανάει πολύ με τα 225/40 R18...

    Εσείς τι λέτε;

    Κάποιος άλλος το έχει βάλει;

    Εμενα μεσα απο την karenta μ ειπαν να μην πλησιασω 18αρα ζαντα για το golf στην Ελλαδα..Σιγουρα οι vancouver ειναι πανεμορφες αλλα εγω θα φοβομουν λιγο.Προτιμησα τις 17αρες Sienna..Ρωτησα τον πωλητη π με εξυπηρετησε ποσοι πελατες του το εχουν παραγγειλει με vancouver(γιατι σ λεω ημουν σε διλλημα για το ποιες ζαντες να του φορεσω) κ μ ειπε οτι σε αυτον τουλαχιστον κανενας..Οποτε καλως η κακως κατεληξα στις 17'..Φιλε παντως εκανες πολυ καλη επιλογη..!!Ειναι σχεδιαστικα πολυ ομορφες!καλοριζικο!

  4. Τελικά το παρέλαβα την Μεγάλη Πέμπτη με 12 χιλιόμετρα!!!!!!! Όλα καλά!!!! Όσο για το αμάξι........ τρέλα!!!!!!!!!!!!

    Αντε κ καλο πασχα μετα σ λενε!!αυριο θα το ριξεις στο golf..!Oxi στο αρνι!

    Καλοριζικο φιλε κ χρονια πολλα!

  5. Με πηραν τηλ απο την αντιπροσωπεια για να μ πουν για την νεα τιμη μετα την μειωση των τελων κ μ ειπαν οτι εχουν στην αποθηκη τους ενα golfakiε σπορ πακετο sienna..Πηγα φυσικα..!Οι ζαντες για οσους εχουν απορια ειναι ιδιες με αυτες του crosspolo αλλα λιγο πιο σκουρες.Ανεβαζω κ μια φωτο π τραβηξα με το κινητο μ για να δειτε ακριβως πως ειναι live!(ανεβαζω κ μια με το crosspolo π φοραει τις ιδιες για να δειτε πιο καθαρα)

    post-11442-1239783017_thumb.jpg

    post-11442-1239783387_thumb.jpg

    post-11442-1239783645_thumb.jpg

  6. Παιδια σκεφτομαι σε λιγες μερες να παω να παραγγειλω το tsi με τους 160hp και απο οτι ειδα οι 16' ζαντες του στανταρ εξοπλισμου δεν με εχουν ενθουσιασει τι μου προτεινετε σε 17' η 18' και ποσα εξτρα χρηματα θα δωσω περιπου;

    Σχεδιαστικα οι vancouver (18') ειναι οι καλυτερες.Αλλα... Δεν ειναι νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο οι 18αρες ζαντες για τους δρομους της Ελλαδας αν με καταλαβαινεις... :huh: ..Προσωπικα εγω φορεσα τις 17' Sienna..

    Κ για την ιστορια οι τιμες των σπορ πακετων ειναι..

    porto 17' 523e

    vanvouver 18' 769e

    sienna 17' 631e

    bilbao 18' 942e

    Αυτες ειναι οι τιμες πριν την μειωση των τελων..Υπολογισε τωρα περιπου το καθε σπορ πακετο 20-30 ευρω φθηνοτερο..Ελπιζω να σε βοηθησα!

  7. Βρές και κατέβασε το αρχείο Golf-VI-UK-brochure.pdf που έχεις όλες τις ζάντες και διάλεξε. Προσωπικά η μόνη που μου αρέσει δυστυχώς είναι η Vancouver ... To έχω δει και live σε λευκό με τη συγκεκριμένη ζάντα και απλά τα έσπαγε!

    Το εχω το αρχειο κ την εχω δει σε φωτο αλλα δεν ειναι σαν να την βλεπεις ζωντανα ή τουλαχιστον σε φωτο καποιου αλλου...Κ εμενα η vancouver μ αρεσε περισσοτερο αλλα μ ειπαν μεσα απο την αντιπροσωπεια να μην βαλω 18'αρα ζαντα..Η ιδανικη ειναι 17'.Αν η vancouver ηταν 17' ειχε φυγει αμυριστη!!

  8. Παιδια εχω παραγγειλει το golf mk6 κ το περιμενω στα μεσα Μαιου..Απλα εχω προβληματιστει γιατι εχω βαλει σαν εξτρα το Sport Packet Sienna κ δν εχω πετυχει καποιον στο φορουμ π να εχει κανει την ιδια επιλογη με εμενα κ να δω κ καμια αληθινη φωτογραφια με το αμαξι..Το χειροτερο ειναι οτι δεν το εχω δει και καθολου στον δρομο....Κ σκεφτομαι...Μηπως δεν εκανα καλη επιλογη??

    Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον..!

    post-11442-1239559771_thumb.jpg

  9. Φυσικά και το έχω κάνει, βέβαια έκανα μόλις 2 μέρες για να πάω να το παραγγείλω. Είχα δει και το LEON, καλό δεν λέω όμορφο πολυ...αλλά δεν είναι golf όπως και να το κάνουμε!

    Τώρα όσο για το χρώμα είναι καθαρά τι αρέσει στον καθένα..Είχες ποτέ ξανά GOLF?

    golf δεν ειχα αλλα απο προπερσι περιπου π πηρα το διπλωμα οδηγω ενα passat του '98 αστρωτο στην ουσια(50000χλμ) 125 αλογα..Οδηγικα ενιωθα το golf στο test drive οτι το οδηγουσα πολυ καιρο..Δεν ξερω αν ετυχε οταν εκανες test drive να βγαλεις το ASR & ESP για να δεις πραγματικα ποσο δυνατο ειναι το αμαξι..... :rolleyes: Ενα πραγμα με χαλασε λιγο..Οτι στην αλλαγη ταχυτητας περιμενα οτι το turbo θα ακουγοταν λιγο περισσοτερο..Ισως να εφταιγε κ το οτι το αμαξι π εκανα test drive ηταν αστρωτο..Εσενα πως σ φανηκε οδηγικα??

  10. Γεια σου φιλαρακι και σε εσενα καλοταξιδο!

    Ασπρο το πηρα...και τα extra του ειναι: esp, το mp3 rcd510 με την οθονη, και ενα πακετο με αναδιπλουμενους καθρεφτες, εσωτερικο φωτισμο, αισθητηρες βροχης, αντιθαμβωτικο καθρεφτη και συναγερμο.

    εσυ? τι χρωμα? και τι extra?

    Καλη αναμονη, πιστευω αξιζει!

    Φιλε Αντωνη εγω το πηρα blue shark με extra ηλιοροφη,esp,πακετο με αναδιπλουμενους καθρεφτες, εσωτερικο φωτισμο, αισθητηρες βροχης, αντιθαμβωτικο καθρεφτη,συναγερμο,και sport πακετο sienna..!Θελω να πιστευω οτι τα αξιζει τα χρηματα π θα δωσω!Δεν περναει ο καιρος με τιποτα!TEST drive το εκανες???

  11. Καλημέρα παιδιά,

    Καινούργιος είμαι σχετικά, πριν από 1 μήνα περίπου έκλεισα το golf vi 122 την highline έκδοση, το περιμένω κατά τον Ιούνιο. Τωρινό μου αυτοκίνητο ένα ibiza 1.2 (πωλείται κιόλας) άσχετο.

    Δικος μ εισαι εσυ!!Κ εγω ιουνιο το περιμενω κ το παρειγγειλα πριν 1 μηνα περιπου!Τι χρωμα το πηρες κ τι εξτρα εβαλες??ΑΑΑ!Κ καλοταξιδο με το καλο!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.