Jump to content

camgt

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About camgt

Other Info

  • Car Type
    Passat

camgt's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φίλε salex Δεν έχουν αρμοδιότητα να μου απαντήσουν? Απο πού και ως που?Αν δε μπορουν να μου απαντήσουν εκείνοι ποίος.Δεν είναι αυτοκίνητο 5ετίας με 100.000+ km αλλα αυτοκίνητο 1,5 έτους με 25000 km προσεγμένο όσο δεν πάει. Και μου καίγεται ο εγκέφαλος? Ίσως να ήταν το τυχερό μου, όπως λέει ο Professor και να το δεχτώ. Αλλά μην μου λές ότι είναι φυσιολογική ζημιά και να μην περιμένω μία εξήγηση. Και ας δεχτώ επίσης το ότι δεν μπορούν να ξέρουν το λόγο αλλά όσο αφορά το θέμα εξυπηρέτησης ήταν απαράδεκτοι.Ζήτησα πληροφορίες όσο αφορά την εγγύηση και το αν δικαιούμαι επέκταση στο συγκεκριμένο υλικό και δεν μου απαντάγανε. Για ποιό λόγο? έδωσα 30000 για το αμάξι αυτό γιατί μου άρεσε και επειδή είναι WV. Δυστυχώς τα άτομα που λές εσύ υπάλληλους θεωρούσαν τους εαυτούς τους κάτι παραπάνω...σαν να ήταν οι ίδιοι η κοσμοκαρ. Όταν ζήτησα τους υπευθύνους τους αρνήθηκαν να μου πούν και με απάντηση "...με μας θα μιλάτε μόνο.." Ε ρε φίλε δε το δέχομαι αυτό.Να κρύβεται πίσω από το τηλέφωνο της και να μου απαντάει έτσι η κάθε *μη επιτρεπόμενη λέξη*ένη. Πρέπει να τους ενδιαφέρει γιατί ο λόγος που δουλεύουν εκεί είναι αυτός. Δε ξέρω αλλά μπορεί να δουλεύεισ και εσύ εκεί και γι'αυτό η απάντηση σου να είναι τέοια και πραγματικά δε με νοίαζει. Αυτό που με ΄νοιάζει εμένα είναι ότι επιτέλους σε κάποιες επιχειρήσεις και ειδικά στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα πρέπει να μάθουν να μας σέβονται.Είτε έχουμε δίκιο είτε όχι. Δε είμαι μηχανολόγος και δε πήγα να το παίξω έξυπνος σε κανέναν.Και ούτε πήγα να ζητήσω κάτι ως αντάλλαγμα απέναντι στην ταλαιπωρία μου.Αυτό που ήθελα να μάθω ήταν για το αυτοκίνητο που γουστάρω. Έπρεπε να πάω στα γραφεία τους και να τους δώσω στοιχεία από το συνήγορο του καταναλωτή ώστε να μου πούν ότι στον εγκέφαλο έχω 2 χρόνια εγγύση από τη στιγμή αντικατάστασης? Κατάλαβε λοιπόν πως είναι αδικαιολόγητοι και απαράδεκτοι.
  2. Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι κουνούργιος και πραγματικά ελπίζω να βρώ βοήθεια εδώ μέσα γιατί με την ελληνική αντιπροσωπεία δε βγάζω άκρη... Το λοιπόν.είμαι κάτοχος ενός Passat 2.0 FSI highline μοντ. 8/2007. 17/12/08 παρκάρω το αυτοκίνητο για 10 λεπτά με αναμμένα αλάρμ κ με άτομο μέσα.Γυρίζω και με ενημερώνει πως έκανε ένα περίεργο θόρυβο στα ξαφνικά.Βάζω το κλειδί να πάρει μπροστά αλλα βγάζει μήνυμα steering wheel lock defective.Αυτό ήταν.Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροσ, κανένα ηλεκτρικό δε λειτουργούσε, τίποτα. Ηταν ΝΕΚΡΟ. Για να μην τα πολυλογώ το πήρα πάλι πίσω από το service του παζαρόπουλου μετά απο 16 μέρες έντονης πίεσης (καταλαβαίνετε πως ήταν και Χριστούγεννα κ εγώ χωρίς αυτοκίνητο). Μου αλλάξανε εγκέφαλο ο οποίος ήρθε από Γερμανία και ενώ στην αρχή μου είπαν ότι θα αλλάζαν και κολώνα τιμονιού, τελικά δεν το κάνανε. Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο όμως φοβάμαι μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Μου έχει γ@***ει την ψυχολογία. Από την Κοσμοκάρ ζήτησα εξηγήσεις για το λόγο που συνέβη αυτό όπως και την κυριότερη ερώτηση όλων: τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που το πάθενα έστω και 1 μέρα μετά τη λήξη της εγγύησης? Θα έπρεπε να πληρώσω εγώ την αντικατάσταση ενός ελλατωματικού υλικού της WV? Αφού με συνδέσανε με Κάιρο, επέμεινα και το μοναδικό που μου είπαν είναι ότι δεν μπορούν να το γνωρίζουν και πως δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη!!! Τι να κάνω? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη καταγγελία του συμβάντος στη WV Γερμανίας αλλα πολύ φοβάμαι πως και εκείνοι με τον ιδιο τρόπο θα με αντιμετωπίσουνε. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο?Ύπάρχει μήπως κάποιο άτομο εδώ μέσα που να γνωρίζει κάποιον από την Κοσμοκάρ, μήπως και βρώ κάποια λύση επιτέλους? Ζητώ συγνώμμη για το μακρύ του post.Αναμένω την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.