Jump to content

diesel21

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by diesel21

  1. Εννοείται ότι ο προβληματισμός μου είναι στο γιατί ο μηχανικός συστήνει την αλλαγή του μεταβλητού με αυτό το κόστος και όχι ας πούμε την συχνότερη αλλαγή λαδιού ή ακόμα και να το αφήσω έτσι να ακούγεται. Αν είναι για τα λεφτά ΟΚ το δέχομαι για αυτό ρωτάω εσάς όπως θα ρωτήσω και αλλού. Μήπως όμως υπάρχει κάποιο πρόβλημα σημαντικό που μπορεί να προκύψει εξ' αυτού?
  2. Καλημέρα, πρώτη φορά στο forum, να μοιραστώ την εμπειρία μου με το "diesel-κίνητο" AUDI A3 1.6 FSI μου Με κινητήρα κρύο, ή μετά από σταμάτημα λίγων λεπτών ο ήχος ακούγεται και στο δικό μου για περίπου 1-2 sec. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο περίπου του 2007, δεν του έδωσα μεγάλη σημασία... Ιούνη του 2008 μεσημεράκι, ένδειξη για κινητήρα, σταματάω κανά 20 λεπτο στο Χαλάνδρι, αμέσως συνεργείο, αναβάθμιση προγραμματος (UPDATE). Ο ήχος βεβαια παρέμενε, οπότε και ο μηχανικός το άκουσε και μου το είπε από μόνος του... "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ" Τον ρώτησα τι μπορούμε να κάνουμε, μου είπε αλλαγή λαδιού ή αλλαγή του μεταβλητού για σίγουρα, επέλεξα το λάδι, γιατί η τιμή για την αλλαγή του μεταβλητού μου ακούστηκε υπερβολική (πάνω από 1300 ευρώ). Εννοείται ότι έκτοτε και μέχρι τον Οκτώβριο - Νοέμβριο δεν το ξαναέκανε, στο γενικό service προ ημερών μου είπε να βάλω την αλλαγή του μεταβλητού στο οικονομικό μου πρόγραμμα. Ερώτηση1: Το κόστος το θεωρείτε λογικό? Ερώτηση2: Τι λάδι να βάζω στην περίπτωση που δεν κάνω την αλλαγή? Ερώτηση3: Την λύση με το λάδι να την ακολουθήσω περισσότερο διάστημα Για βοηθήστε please!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.