Jump to content

nikosauris

Members
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

About nikosauris

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

nikosauris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. τελικα θα ερθω και εγω μαγκες :lol: μας πατησε ακυρο η κοζανη για παρασκευη καλα ρε κοσμα λειπει ο μαης απο την σαρακοστη? :lol:
  2. τωρα τα ειδα το ηξερα οτι μου την εχετε στημενη γερμανακηδες :D τασο οχι ρε συ σιγα,μην στεναχωριεσαι δεν υπαρχει οικονομοικο προβλημα,παντως χασανε οποιοι δεν ηρθανε,αντε να το ξανακανουμε,ο aurouraiow μου πηγαινει καλα τασο :lol:
  3. ναι παιδες παρασκευη για να ερθει ο λευτερης με το rallye μιας και σαββατο δεν μπορει γιατι την κυριακη εχει αγωνα.ειναι ποδοσφαιριστης
  4. γερμανακηδες αντε θα ερθω και εγω μιας και ειναι καλεσμενος :blink: οσοι μισητε τον arouraio μου και θελετε να τον πατησετε μπορειτε να το κανετε και απο κοντα :blink: κοσμα το λεω επειτηδες για να μαζευτουμε πολλοι οχι ρε γαμωτο ο μονος ιαπωνας εγω θα ειμαι? :lol: πρεπει να καλεσω και ενισχυσεις,γιαυτο οποιος με πειραξει θα εχει να κανει με το ξαδερφακι μου το ton mitsubishi to evona :lol: η με τον ιμπρεζονα αντε ας μαζευτουμε λοιπον
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.