Jump to content

pelekanangel

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About pelekanangel

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

pelekanangel's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. κατι τετοιο θα κανω γιατι ενας γνωστος ηλεκτρολογος μου ειπε να το παω εκει και να μου τις ανοιξει να δει τι εχουν και να παρει ανταλλακτικα και να τις φτιαξει!!! μου ειπε οτι κατι πιρακια και κατι ελλατιρια που εχει μεσα (αυτα σπανε συνεχεια) εχουν 1.50€ το ενα . και εαν δεν μπορω να κανω ετσι την δουλεια μου ο αφαλος εχει 50€ ο ενας!!! για να δουμε τωρα τι γινεται και θα σας γραψω να ξερετε και εσεις.
  2. oxi βρε φιλε την παρασκευη εσπασε η κλειδαργια και θα ψαξω απο αυριο να βρω!!!! αλλα θα ψαξω και εκει σιγουρα. ευχαριστω!!!!
  3. Παιδια καλησπερα, ειμαι νεος στο club αν και εχω 5 χρονια golf εχω μερικα προβληματα αλλα ενα θελω παρα πολυ να λυσω......... εχω προβλημα σπασανε και οι δυο κλειδαργιες (διλαδη ειχε σπασει η μια και ανοιγα απο την αλλη και τωρα χαλασε και η καλη) μιπως ξερουμε εαν μπορω να βρω σε καλη τιμη και πως? η wv ειναι πολυ ακριβη και δεν με πειραζει να εχω και δευτερο κλειδι για το αμαξι γιατι δεν το αλλαζω εχω ριξει πολλα λεφτα πανω το εχω κανει τουμπανο και αναγκαζομαι να μη το κυκλοφοραω γιατι δεν κλειδωνει!!!!! ευχαριστω πολυ!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.