Jump to content

manos1218

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About manos1218

  • Birthday 02/11/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Sting

manos1218's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ποια από τα δυο χρειάζομαι, γιατί είμαι βέβαιος ότι μαζί με το HID είχα πάρει και τα Canceller, παρόλα αυτά επειδή δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύουν είμαι διατεθειμένος να αγοράσω νέα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα προέρχεται από τα φώτα η από τα Led( η μικρή με την μεγάλη σκάλα είναι μαβί, έτσι λείπει μια λάμπα); Παρακάτω παραθέτω δυο σελίδες ώστε να μου πείτε την γνώμη σας. Ευχαριστώ. http://www.onyxlights.com/led-parts-and-accessories/led-error-canceler http://www.onyxlights.com/hid-parts-and-accessories/hid-computer-canbus-error-canceler-cable
  2. Δηλαδή πιστεύεις ότι η εγκατάσταση του error canceler θα μου λύσει το πρόβλημα;;
  3. το κιτ που έχω βάλει είναι το ακόλουθο: http://www.theretrofitsource.com/hid-systems/morimoto-elite-hid-system-h7.html#.VVnTmfntmko όπως φαίνεται διαθέτει Standalone Canbus: For cars with "lamp out" warning παρόλα αυτά έχω ακόμα θέμα με ένδειξη καμμένης λάμπας. αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι???
  4. ‘Εχω προχωρήσει και εγώ σε αντικατάσταση των εργοστασιακών φαναριών με after market και εγκατάσταση xenon, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο μου βγάζει ένδειξη καμένης λάμπας, έχει κανείς από εσάς προχωρήσει σε αγορά-εγκατάσταση του error canceler ώστε να μου πει αν λειτουργεί; Γιατί εγώ μέχρι τώρα προσανατολιζόμουνα σε λύση μέσω καλωδίου vag-com.
  5. Την παλιά δεν θα την αλλάξω απλα επειδή δεν εχω ασχοληθεί με το πρόγραμμα δεν ξερω πως ακριβώς δουλεύει, λογικά χρησιμοποιεί σαν μπούσουλα την υφιστάμενη κωδικοποίηση και εκεί πάνω πας και κάνεις της όποιες παρεμβάσεις θέλεις, αν θέλω να περάσω μια καινούργια κωδικοποίηση αφού κανω τις αλλαγές της οποίες θέλω, της κανω save. Τώρα οι αλλαγές που εχω κάνει θα εμφανίζονται μετα σε ποιο φάκελο η μπορώ να επιλέξω από τον καταρράκτη (αυτόν εννοείς helper);
  6. Μπορεί κάποιος να μου πει όταν κανω μια καινουργια κωδικοποίηση μέσω vag-com μετα πως μπορώ να την ανακτήσω;; τη αποθυκευει σε κάποιο φάκελο
  7. και μενα θα με ενδιεφεραν να αλλαξω καποια στιγμη τα φαναρια μου, για να δουμε τι θα σου απαντησουν φιλε Μαρκο.
  8. Καλησπέρα Το συγκεκριμένο θέμα έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές μέσα από διάφορες άλλες συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα που να αναφέρετε σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κανένας από το forum έχει βάλει η ξέρει κάτι για το αποτέλεσμα που έχουν τα φανάρια dectane στα αμάξια μας. Έχουν καλύτερο φωτισμό και αν υπάρχουν τίποτα προβλήματα στη τοποθέτηση τους; Οιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη για όλους εμάς που είμαστε υπό σκέψη!!! Υγ. Πάντως κατά την γνώμη μου από εμφάνιση είναι πάρα πολύ όμορφα σε σχέση με τα εργοστασιακά.
  9. Όχι Στέλιο έχω την έκδοση Highline αλλά δεν έβαλα κάποιο πακέτο επειδή φοβήθηκα ότι θα κοπανάει πολύ , από ότι ακούω από άλλους μάλλον καλά έκανα για τη η δρόμοι στη Ρόδο είναι πολύ χάλια, όσο για τα τζάμια θα πάω την τρίτη να τα δει ο μάστορας και βλέπουμε, προσπάθησα για να πω τη αλήθεια να δω αν μπορώ να το κάνω μόνος μου με μια κάρτα τυλιγμένη σε χαρτομάντιλο αλλά από τη μια ο φόβος μην τα θαλασσώσω, από την άλλη η έλλειψη τεχνικής δεν έκανα τίποτα!!!!
  10. Μπήκαν σήμερα και στο δικό μου τα Titanium στα τζάμια εμπρός, πλαϊνά και πίσω, σε 2 μέρες θα το ξαναπάω για ένα έλεγχο, το αποτέλεσμα είναι παρά πολύ καλό το αμάξι είναι πανέμορφο και ταιριάζει απολυτά με το χρώμα. Σε μερικές μέρες να ανεβάσω και photo. Έχω όμως μια απορία και θέλω τα φώτα σας, παρατήρησα κάτι μικρό-ατέλειες στο τζαμί κυρίως στου συνοδηγού , κάτι σαν να μην έχει κολλήσει καλά η μεμβράνη το είπα στον μάστορα ο όποιος με καθησύχασε λέγοντας μου να το αφήσω έξω στο ήλιο (έχω γκαράζ) προκειμένου να κολλήσει καλά η μεμβράνη και ότι θα εξαλείφει αυτό, θα ήθελα να μου πείτε αν ισχύει??????
  11. πολυ ενδιαφερον ακουγεται η περιπτωση του Κωστα, μολις ανεβασει της φωτογραφίες να δουμε και το αποτελεσμα φανταζομαι ότι αρκετοι από αυτην την ενοτητα θα προχωρησουμε στην τοποθετηση των φαναριων Υγ. Κωστα αν μπορεις να βγαλεις και μια φωτο την ημερα να δουμε και πως φαινονται τα φαναρια θα σου ημασταν πολύ υπόχρεοι.
  12. Σκεφτομαι και εγω να αντικαταστησω της λαμπες μου και θα ηθελα να μου πειτε της εντυπωσεις σας εσεις που εχετε κανει την αντικατασταση τελικα osram η philips?? Εχει μπλε χρωμα στο τελειωμα καμια απο της δυο εταιριες (πραγμα που με εκνευριζει στα αλλα αυτοκινητα) και υπαρχει διαφορα αποδοσης στο δρομο?Εσυ Στελιο που εβαλες Pholips εισαι ευχαριστημενος και εχουν διαφορα φωτεινοτητας σε σχεση με της εργοστσιακες λαμπες?
  13. Καλησπερα Δοκιμασε την αλοιφη Μeguiars SCRATCHX 2.0 ειναι παρα πολυ καλη.
  14. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Golf VI DSG (4 μηνες) και σχεδον μετα τον πρωτο μηνα ακουω ένα περίεργο θόρυβο σαν ένα (τσικ-τσικ) από την πόρτα του οδηγού, έχω την υποψία ότι προέρχεται από το πλαστικό στη πόρτα στο ύψος που βρίσκεται το παράθυρο και μάλλον έχει να κάνει με την συστολή –διαστολή των πλαστικών γιατί συνήθως μου το κάνει κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά είναι πολύ σπαστικό και το αυτί μου είναι συνέχεια εκεί, αν ξεκινήσει να το κάνει δεν σταματά με τίποτα παρά μόνο αφού μου σπάσει να νευρά!!! θα ήθελα να μάθω αν το παρουσιάζει σε κανένα άλλο κάτι παρόμοιο και αν μπόρεσε κάποιος να το εξαλείψει? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.