Jump to content

galatis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About galatis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Recent Profile Visitors

976 profile views

galatis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μαλλον θα παω για βαρελακι bmc μου ακουγεται καλυτερα για τις χαμηλες στροφες..τι γνωμη εχει το forum??
  2. ευχαριστω φιλε .. παω να το τσεκαρω ..
  3. παιδια χτες προεκυψε ενα προβλημα στους υαλοκαθαριστηρες .Την ωρα που εριχνα λιγο νερο στο τζαμι ταυτοχρονα λειτουργουσε και το συστημα που καθαριζε το μπαρμπριζ .. και ξαφνικα σταματαει ο μηχανισμος και νεκρωνει ... προσπαθησα να σβησω τη μηχανη και ξανα μπας και ειχε μπλοκαρει αλλα τιποτα.. και τωρα εχω το νου μου μηπως βρεξει και δεν μπορω να μετακινηθω αφου δεν θα βλεπω.. εχει ιδεα κανεις τι ζημια μπορει να εχει παθει ? .. περιμενω τωρα μεχρι τη δευτερα να το τσεκαρω..
  4. ωπ αυτα ειναι παω να τσεκαρω... ευχαριστω μαν..
  5. ΠΑΔΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΘΟΛΩΝ...... ΕΧΩ ΤΟ POLO GTI '00 ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ MICHELIN , ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ BILSTEIN
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ FORUM
  7. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΕΝΑ POLO ΜΑΥΡΟ GTI ΤΟΥ '01 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΙΑ ΗΛΙΟΡΟΦΗ .. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.