Jump to content

Gorgolemiss

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Gorgolemiss

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Κομοτηνής
  • Νομός
    Ροδόπης

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gorgolemiss's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Καλημέρα , τι aftermarket τακάκια βάζουμε στο Passat 1.6 fsi B6 2006-2010 σε Bosch εμπρός και πίσω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο . Έχει το αυτοκίνητο ένδειξη ότι φαγώθηκαν? Ευχαριστώ.
  2. Μην δεχτείς να την πάρεις χωρίς να δεις την κατάσταση μέσα, έστω και με φωτό.
  3. Τον πήρα τηλέφωνο, του έστειλα φώτο, καλά του λέω εσύ δεν μου είπες ότι την δοκίμασες και δουλεύει? Ε όχι ακριβώς, είναι από καινούργιο τρακαρισμένο είπε. Και η δικαιολογία του πονηρού, ε από το τρακάρισμα θα έγινε!!! Την έστειλα πίσω και είπε μόλις την παραλάβει θα μου βάλει τα χρήματα πίσω. Αντε να δούμε... Ευτυχώς που πριν την βάλω την άνοιξα για να δω τα γρανάζια. Βρήκα και άλλη από άλλον έμπορο και τον έβαλα να ανοίξει το καπάκι και να μου στείλει φώτο με τα γρανάζια. Την παρήγγειλα...
  4. Τι να έκανα , ήταν από Δράμα ,τον ρώτησα... Θα κοιτάξω να δω εάν βγαίνει το γρανάζι το Σάββατο και θα ενημερώσω.
  5. Η πονηράδα των ελλήνων . Τον ρωτάω , δουλεύει η βαλβίδα ? Ναι μου λέει την δοκίμασα και είναι από αμάξι με λίγα χιλιόμετρα. Την πληρώνω , έρχεται εχθές και σήμερα πριν την βάλω ανοίγω το καπάκι και ιδού τα αποτελέσματα, το ίδιο γρανάζι με την δικιά μου σπασμένο. Την τύχη μου μέσα, έλεος. Πείτε ρε παιδιά κανέναν αξιόπιστο με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μήπως καταφέρω και πάρω μια λειτουργική βαλβίδα.
  6. Σήμερα την παρέλαβα, 80+7 μεταφορικά από Δράμα. Και εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται ρυθμίσεις, εξάλλου από Passat είναι και αυτή που πήρα γιατί να χρειάζεται εκ νέου ρύθμιση?
  7. Κάποιος για να με κατευθύνει για αγορά after market η τέλος πάντων πιο φτηνό. 50 ευρώ ζητάνε , έλεος. Κωδικός: GERMANY PWO 03C 103 558 >PEBA<
  8. Πολύ καλή ιδέα αυτή. Εγώ δεν πρόλαβα και παρήγγειλα μεταχειρισμένη 80 ευρώ. Το αποτέλεσμα θα δείξει.
  9. Εγώ δεν δοκίμασα, έψαξα όμως για να το βρώ αλλά δεν το βρήκα. Το άλλο γρανάζι υπάρχει στο ebay.
  10. Οκ , σε ευχαριστώ.
  11. Τελικά φίλε θέλει ξανά ρύθμιση έμαθες? Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ψάχνω για μεταχειρισμένη , αν μπορείς να μου πείς από που και πόσο? Ευχαριστώ.
  12. Σπασμένο γρανάζι βαλβίδας EGR από Passat 1.6 Fsi. Γνώμες παιδιά για μεταχειρισμένη η στην καλύτερη γρανάζι? Και έσπασε το ελλειψοειδές, από το άλλο βρήκα την τύχη μου...
  13. Εγώ προσπάθησα φίλε μου πριν περίπου 6 μήνες αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω κάποια άκρη αν και πήρα τηλ στην Cosmocar δεν έβγαλα άκρη και έτσι εχω μείνει με το πρόβλημα.Κρίμα πάντως τα λεφτά ειναι πάρα πολλά και φυσικά ποιός θα ασχοληθεί μαζί μας τώρα μετα από τόσο καιρό?
  14. Παιδια γεια σας και απο μενα,αποφασισα και εγω να αλαξω τα φωτα στο passat μου και εβαλα τα εξης. Μικρη και μεγαλη σκαλα Philips crystal vision H7. Ομιχλης (Προβολακια):Philips crystal vision H11 Πορείας:Philips crystal vision W5W (Ψειρες) Προβολακια πλαφονιερας οδηγου-συνοδηγου και πισω πλαφονιερα και ντουλαπακι:Philips Blue vision W5W (Ψειρες) Το μονο προβλημα που εχω ειναι στην πλαφονιερα οδηγου-συνοδηγου οπου εκει εχει Osram 12V-10W σωληνωτη,εκει τι μου προτεινετε να βαλω? Οπως επισης και στην πινακιδα? Σας ευχαριστω. Α και η δουλεια του φιλου Panos ειναι επαγγελματικη,μπραβο και απο μενα. Θα ηθελα και εγω να το κανω αλλα δεν εχω τις γνωσεις δυστυχως.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.