Jump to content

DimitrisZIO

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About DimitrisZIO

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

DimitrisZIO's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστω για την απαντηση παιδια...
  2. Γεια σας παιδια! με ενδιαφερει η αγορα ενος αυτοκινητου αυτην την περιοδο..και για να μιλαμε σωστοτερα... του Scirocco 1400 με 160PS (και με κατι εξτρα πανω) μιας και ως ελληνικο κρατος, φοβαμαι τις "αμπελοφιλοσοφιες" για τα τεκμηρια.... ως προς το θεμα μου τωρα... αν κλεισω ΤΩΡΑ το αυτοκινητο, εφ'οσον δωσω προκαταβολες κτλ, δεν επωφελουμαι την μειωση του φορου? γιατι λενε ολοι οτι αν το παραγγειλεις και ερθει μετα τις 7 Αυγουστου χανεις την μειωση? (900 ευρω ειναι) ..και μιλανε και για παραδοση 5 μηνων!!!!!!!!! ..πλακα κανουν ετσι? θα με φαει η αγωνια ρε σεις...... ευχαριστω για τις απαντησεις και καλως ηρθα στην παρεα σας!!!!
  3. Βασικά, το λαχανί ειναι ΦΟΒΕΡΟ σαν χρώμα..νομίζω οτι του πηγαίνει πολύ... Για εμένα όμως, μου αρέσει να το βλέπω - να το κυκλοφορούν και να το χαίρονται οι άλλοι /και δεν το λέω αρνητικά - παρά να το ΄λεχω και να το οδηγώ εγώ...κι αυτό γιατί απλά δεν ΜΟΥ ταιριάζει..... αλλα παιδιά...ειναι φοβερό και πολυυυυυυυύ εντυπωσιακό!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.