Jump to content

PARIS 1.8

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PARIS 1.8

  1. Πες μας κατι που εχει το golf και δεν το εχει το Auris?

    Εχετε ατμοσφαιρικο στα 1.6 με την ροπη του AURIS? για δειξτε το μας!

  2. μου έχεις δώσει 2 επιλογές :

    Α)

    σου απαντάω όπως θέλω και τρώω τουλάχιστον ένα ωραίο warn και κλειδώνει το θέμα

    Β)

    σου απαντώ όπως αξιζει και στο αυτοκινητάκι σου που απλά δεν είναι για πουθενά , δηλ. και σε αγνοώ ,

    εκτός από αγώνες demolition car όπου όντως η αγορά ενός Auris εχει μια χρησιμότητα δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο !

    να φανταστείς έχει τόση επιτυχία που με το που δουν ένα Auris ακόμα και σε πάρκιν , όλοι νομίζουν πως πέρνουν μέρος !

    και στο αν θεωρώ εγω καλύτερο το golf από το Auris προφανώς και δεν έχει σημασία , ρώτησε όλους του φίλους σου και θα σου πουν ...

    αλλά το γελοίο της υπόθεσης , ναι έτσι γράφεται το γελοίο και όχι όπως μου έγραψες , άλλωστε μικρός είσαι θα μεγαλώσεις και θα μάθεις και ορθογραφία και από αυτοκίνητα , είναι ότι πέρα των όσων λέτε επιμένετε για τις επιδόσεις ...! ειλικρινά ένα με δύο Posts σου κάθε μέρα πιστεύω είναι ότι καλύτερο για ξεκινήσει κάποιος ευχάριστα την μέρα του ! (όχι παραπάνω όμως ε?)

    Πες μας κατι που εχει το golf και δεν το εχει το Auris?

  3. ας ερθει πρωτα και μετα τα λεμε!μεχρι τοτε ομως.....την απαντηση την ξερεις,να μην επαναλαμβανομαι και γινομαι κουραστικος...

    Ετσι και σε πετυχω καποτε στον δρομο θα σε λιωσω σαν κατσαριδα

  4. φιλε μου οπως λενε και στο χωριο μου μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες γιατι υπαρχει ανθρωπος εδω στο κλαμπ που δουλευει στην τουοτα και τα βλεπει καθε μερα

    Α ναι? και τι βλέπει? παντως σαν αυτα που βλεπουμε στα δικα σας αποκλειεται! εδω οι ιδιοι εχετε ανοιξει κατηγορια θεματος με προβληματα και εχει 500 thread! Ελεος!

  5. ΨΙΤ ΠΑΛΙΚΑΡ ΜΟΥ,

    ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ,

    ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

    Στην vw τα ιδια τα αυτοκινητα ειναι τρικ αλλα δεν θελετε να καταλαβετε :D

  6. ΨΙΤ ΠΑΛΙΚΑΡ ΜΟΥ,

    ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ,

    ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

    Στην vw τα ιδια τα αυτοκινητα ειναι τρικ αλλα δεν θελετε να καταλαβετε :D

  7. αλλος παλι μας βρηκε!σαν τις κατσαριδες ενα πραγμα,οσο τις αφανιζεις και τις πατας τοσο ξαναεμφανιζονται!

    τον ξερεις και απο χτες και τον λες γελοιο;και ναι το golf ειναι πολυ καλυτερο του αουρις,το ενα ειναι αμαξι και το αλλο ουροσυλλεκτης(α-ουρι-ς): :D:unsure:

    Ποιος ειναι η κατσαριδα? Το auris ειναι μια χαρα και τραβαει και πολυ καλα! Τώρα να μου το συγκρίνεις με τον κουβα το golf δεν το καταλαβαίνω.... εχεις ακουσει για βλαβες ποτε στο AURIS? Εχω ανεβει και ξερω και πως παει στον δρομο!

    δειξε μου την αξιοπιστια σας. Που ειναι? bye-bye.... η αληθεια ειναι σκληρη. Παντως για να πηγαινω στη λαικη θα με βολευε το golf.... αλλα και παλι καθως γυριζω σπιτι μπουμ! Παει η μηχανη! θα τα παω με τα ποδια τα ψωνια tongue.giftongue.gif

  8. Έχεις δίκιο τελικά! Δεν έπρεπε να πέσω στο επίπεδό τους γι' αυτό και ζήτησα και με διέγραψαν από το σκατο-φόρουμ τους. Απλά ήθελα να δω πόσο φανατισμένοι είναι πολλοί Έλληνες και για κάτι το οποίο δεν αξίζει όπως τα τουτού Toyota. Τελικά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ο φανατισμένος δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ούτε μια σταγόνα αντικειμενικός!

    Και μου είχε ξεφύγει το θέμα με τον wankel που ορθώς αναφέρεσαι.

    Όσο για το θέμα με "τα FSI που καίνε λάδια" που το γράφανε στο φόρουμ τους και το γενίκευαν για όλα τα VW και τα TSI, εμείς εδώ ξέρουμε καλύτερα για την παρτίδα των FSI μόνο που είχαν κάθετα χαραγμένες αυλακώσεις από το εργοστάσιο στους κυλίνδρους τους, και έτσι πέρναγε μαζί με την βενζίνη λίγο περισσότερο λάδι 5W30 από ότι άλλα αυτοκίνητα.... Μη κουράζω άλλο!

    Toyota Corolla: Ναι, τώρα μπορούν και στρίβουν (και δεν κάνουν μούσκεμα τους πεζούς όπως στην διαφήμιση στην TV)

    Φίλε επειδη ξέρω οτι έχουν σπάσει 130 tsi μοτερ σε ενα χρονο μην μιλας για τα toyota ενταξει? Που μας βγάζετε turbokompressor και πουλάτε και μούρη! το οτι η vw δινει τα μισα χρονια εγγυηση απο την toyota σου λεει τιποτα? Να βάζεις αγιασμο στο στομα οταν μιλας για toyota και γενικα για japan!!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.