Jump to content

Zepos20

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Zepos20

  • Birthday 07/27/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    ATHANATOS

Zepos20's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Προς το παρον επείδη δεν υπάρχει φράγκο, έδωσα το κοντρολάκι σε έναν φίλο μου ηλεκτρονικό και απλά όπως μου είπε δεν έκαναν καλή επαφη τα ελασματάκια που εχει με τη μπαταρία, πιθανότατα απο καμια τούμπα... Τωρα δουλευει μια χαρα. Παντως μολις βρω κανενα χρημα θα παω εκει που μου ειπες να βγαλω ενα καινουριο γιατι ειναι στα τελευταια του το δικο μου! Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
  2. Να εισαι καλα φιλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω και πιστευώ κάποια άκρη θα βρώ! Καλή συνέχεια!
  3. Φίλε μου μήπως τη βρηκες τη διεύθυνση; Αν δεν την βρίσκεις στείλε μου μονο το όνομα και θα το ψάξω εγω στο Περιστερι.
  4. Ok σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Την εχω αλλάξει την μπαταρια. Μαλλον πηρε υγρασια το τσιπακι μεσα γιατι ειχε διαλυθει ολο το καλυμα του κουμπιου και ηταν γυμνο το κοντρολ... Thanks και παλι!
  5. Ναι φιλε μου! Αμα εχεις και καμια ιδεα για το τι να κανω μπας και βγει οικονομικα θα με βοηθησεις πολυ γιατι ανεργος εδω και ενα χρονο και δεν τραβαει το πραγμα...
  6. Καλησπερα σε ολους και σε ολες! Εχω ενα GOLF IV(1999) και φοραει απο οταν το πηρα μεταχειρισμενο συναγερμο STERN. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης... Ειχα χασει το ενα κοντρολ για το συναγερμο και εμεινα με το κοντρολ σε σχημα σταγονας αν γνωριζετε το οποιο χτες τα επαιξε εντελως... Το αποτελεσμα επειδη βιαζομουν να φυγω και ειδα εξω απο το αμαξι οτι το κοντρολ μας τελειωσε, να βαλω το κλειδι να ανοιξω και να οδηγαω στην αθηνα με ενα συναγερμο να βαραει και να τρεχω σαν τον κλεφτη... Τωρα εχω βγαλει τον πολο της μπαταριας για να σταματησει αλλα το θεμα ειναι τι κανω απο εδω και περα? Ξερει κανενας που μπορω να βγαλω αλλο κοντρολ γιατι δεν παλευεται να κυκλοφορω με το συναγερμο να βαραει και οποτε παρκαρω να βγαζω τον πολο για να σταματαει.... Σας ευχαριστω πολυ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.